επικαιρότητα

ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

Αναγνώστης:
Ο λόγος για τα φανάρια στροφής Κοσκινού, επί της Ρόδου - Καλλιθέας. Στην εξαιρετικά επικίνδυνη αυτή διασταύρωση ΔΕΝ λειτουργούν τα φανάρια.... εδώ και ενάμισι μήνα. Υποτίθεται ότι είναι θέμα Περιφέρειας. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την επισκευή τους ή πρέπει να θρηνήσουμε πρώτα θύματα;
Κυκλοφορεί μια δικαιολογία ότι το θέμα είναι διαδικαστικό.
Ακόμη κι αν είναι θέμα γραφειοκρατικό, μια σοβαρή τοπική διοίκηση θα είχε εγκαταστήσει μια πρόχειρη λύση μέχρι την οριστική. Ή θα ζητούσε από την τροχαία την παρουσία ενός τροχονόμου κατά τις ώρες αιχμής. Οι τροχονόμοι δεν είναι μόνον για να γράφουν κλήσεις. Είναι και για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία αλλά και να σώζουν ζωές
Κυκλοφορεί επίσης η φήμη ότι η τοπική μαφία ενοχλείται από την λειτουργία των συγκεκριμένων φαναριών. Απόδειξη ότι τα συγκεκριμένα φανάρια λειτουργούσαν μόνον για κάποιες ώρες καθημερινά, πριν από την 1η Ιουλίου που σταμάτησαν εντελώς.
Δεν ξέρω εάν στέκει και αυτή η φαιδρή εκδοχή. Πάντως όσοι έχουν παιδιά στην εφηβεία που τρέχουν με τα μηχανάκια, τρέμουν σε τούτη τη στροφή για τη ζωή τους, όπως τρέμουν και οι δύστυχοι τουρίστες που διακινδυνεύουν κάθε στιγμή τη ζωή τους στην επικίνδυνη διάβαση.
Μέχρι στιγμής μάταια γράφουμε και ξαναγράφουμε στον τύπο.
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και η ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΑ των υποτιθέμενων αρμόδιων ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ.
Και οι ίδιοι σε λίγο καιρό θα βγουν στη γύρα να ζητιανεύουν ψήφους. Και οι ίδιοι μπορεί να θρηνήσουν θύματα, μέλη της οικογένειάς τους.
Δεν χρειάζεται απάντηση στο παρόν.
Να λειτουργήσουν τα φανάρια θέλουμε από ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ !


Parapona-Rodou

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης