ροή ειδήσεων

Πλειστηριασμοί: Ξεκινούν διασταυρώσεις σε εισοδήματα και καταθέσεις δανειοληπτών - Ποιοι δε γλιτώνουν και ποιοι θα προστατευθούν

- Το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών είναι δεδομένο - Διαβεβαιώσεις Σαμαρά και Βενιζέλου για προστασία όσων αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν εξαιτίας της κρίσης...
- Εξετάζουν, εκτός από την πρώτη κατοικία να προστατευθεί και η επαγγελματική στέγη για όσους επιχειρηματίες πλήττονται από την κρίση - Δεν γλιτώνουν όσοι εκμεταλλέυονταν το πάγωμα των πλειστηριασμών και δεν πλήρωναν παρά το ότι έιχαν εισοδήματα και καταθέσεις - Όλα θα κριθούν από το αν θα δώσει η τρόικα τη συγκατάθεσή της
Συνάντηση για το καυτό ζήτημα των πλειστηριασμών είχαν το μεσημέρι Σαμαράς και Βενιζέλος και όπως φάνηκε η συνάντηση είχε καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα και για τους δυο αφού τελικά δεν άλλαξε τίποτα... Οι πλειστηριασμοί ξεπαγώνουν!

Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος είχε δεσμευτεί να αναλάβει προσωπικά το θέμα για να το λύσει, τώρα απλά χρυσώνει το χάπι στους δανειολήπτες και λέει ένα μεγάλο ναι στην άρση του παγώματος των πλειστηριασμών. Ετσι στο προσεχές ραντεβού με την τρόικα η ελληνική κυβέρνηση θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσει στους δανειστές ότι το αίτημά τους θα ικανοποιηθεί πλήρως.

Δεσμεύσεις Σαμαρά - Βενιζέλου για προστασία των κοινωνικά αδύναμων
Όπως διαβεβαίωσαν Σαμαράς και Βενιζέλος, ξεπαγώνουν μεν οι πλειστηριασμοί, δε θα κινδυνεύσει όμως σε καμία περίπτωση η πρώτη κατοικία όσων αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν εξαιτίας της κρίσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αίτημα για προστασία όσων αδυνατούν να είναι συνεπείς στις πληρωμές τους εξαιτίας της κρίσης θα συζητηθεί με την τρόικα τον Νοέμβριο. Μάλιστα, η κυβέρνηση εξετάζει η προστασία των κοινωνικά δύναμμων από τους πλειστηριασμούς να ισχύσει όχι μόνο για την πρώτη κατοικία αλλά και για επαγγελματικά ακίνητα για όσους επαγγελματίες αδυνατούν να πληρώσουν εξαιτίας των εισοδημάτων τους που καταγράφουν αρνητική πορεία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ποιοι δεν γλιτώνουν
Από την άλλη, καμία ελπίδα δεν έχουν όσοι δεν πλήρωναν τα χρέη τους εκμεταλλευόμενοι το πάγωμα των πλειστηριασμών χρησιμοποιώντας το ως ομπρέλα, κι έχουν εισοδήματα και καταθέσεις και γι' αυτό το λόγο ξεκινούν διασταυρώσεις σε καταθέσεις και εισοδήματα δανειοληπτών.

Η απόφαση για ξεπάγωμα των πλειστηριασμών ξεσήκωσε σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο


newsit.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *