ροή ειδήσεων

Για τη σφράγιση του SOHO από το ΣΔΟΕ

Ρόδος, 19 Αυγούστου 2013
Η Εταιρεία « Μαργέλλος Εμμανουήλ και ΣΙΑ ΟΕ», με αφορμή τα όσα φημολογήθηκαν σχετικά με τη σφράγιση από το ΣΔΟΕ του bar SOHO στη Μεσαιωνική Πόλη, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013, γνωστοποιεί τα κάτωθι...
Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, αποτελούμενο από τρεις ελεγκτές, εμφανίστηκε στο SOHO, περί τις 11:00 μμ. Οι τρεις ελεγκτές έμειναν μέχρι τις 4:30 πμ, εμφανιζόμενοι ως πελάτες, μάλιστα στη διάρκεια της βραδιάς έκαναν λογαριασμό 230 ευρώ. Η ταυτότητά τους έγινε γνωστή στον τελευταίο γύρο ποτών, επειδή δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να πληρώσουν τον τελευταίο λογαριασμό ύψους 48 ευρώ.

Τότε, κάλεσαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος k. Μανώλη Μαργέλλο, στον οποίον ο προϊστάμενος του κλιμακίου αποκάλυψε περί ποίων πρόκειται και ότι βρίσκονται στη Ρόδο με ρητή εντολή του Υπουργείου Οικονομικών, να ελέγξουν το κατάστημα. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έμειναν για πέντε περίπου ώρες.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στη διάρκεια των πέντε ωρών, δεν εντοπίστηκε καμία φορολογική παράβαση καθώς κανένα ποτό δεν σερβιρίστηκε χωρίς να συνοδεύεται από την απόδειξη. Τα ευρήματά τους ήταν 17 ποτά μετά τις 4:30 μμ, δηλαδή την ώρα που το κατάστημα έκλεινε.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι τις 4:30μμ, το «Ζ» της τελικής είσπραξης του καταστήματος ήταν στα 5.300 ευρώ.

Παράλληλα, στον έλεγχο που έγινε στις δύο από τις 5 ταμειακές μηχανές, η είσπραξη ήταν μικρότερη από τα ποσά που είχαν αποτυπωθεί στα αντίστοιχα «Ζ».

Από του σημείου αυτού και μέχρι τις 8 το πρωί, οι τρεις ελεγκτές του ΣΔΟΕ, προσπαθούσαν πάση θυσία να τεκμηριώσουν παραβάσεις που θα αιτιολογούσαν τη σφράγιση του SOHO, με έντονες διαφωνίες και μεταξύ τους, καθώς ο ένας από τους τρεις ελεγκτές ήταν κάθετα αντίθετος , επικαλούμενος δύο επιχειρήματα. Το πρώτο, ότι οι εισπράξεις στα ταμεία ήταν μικρότερες των αντίστοιχων «Ζ» και το δεύτερο, δεν κλείνεις μια επιχείρηση που καταβάλει ΦΠΑ άνω των 40.000 ευρώ μηνιαίως.

Είναι χαρακτηριστικό , ότι τέσσερις φορές στη διάρκεια της νύχτας, ζήτησαν από τον κ. Μαργέλλο να βγει από το γραφείο του, προκειμένου να συνεννοηθούν μεταξύ τους, για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Μπροστά στην αδυναμία επαρκούς αιτιολόγησης της απόφασης σφράγισης του καταστήματος ο επικεφαλής του κλιμακίου αποκάλυψε ότι επρόκειτο για κλιμάκιο που ήλθε στη Ρόδο μετά από ρητή εντολή του Υπουργείου Οικονομικών, για ένα και μοναδικό έλεγχο, που θα οδηγούσε στη σφράγιση του SOHO, μετά από αίτημα τοπικού πολιτικού παράγοντα προς το Υπουργείο.

Τα παραπάνω επανέλαβαν και ενώπιον του Διοικητή του ΑΤ Ρόδου κ. Ιωάννη Τσακιράκη.

Στο σημείο αυτό ακολούθησε η αποκάλυψη ότι ο πραγματικός στόχος του ΣΔΟΕ δεν ήταν το SOHO, αλλά η εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ. Ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΣΔΟΕ ρώτησε αν στην ιδιοκτησία του Κ. Μαργέλλου βρίσκεται κάποια τοπική εφημερίδα. Γνώριζε ότι υπεύθυνη έκδοσης είναι η δημοσιογράφος κα Ρένα Παυλάκη – Διακίδη ενώ ζήτησε να πληροφορηθεί ποιόν πολιτικό χώρο εκφράζει η συγκεκριμένη εφημερίδα. Η απάντηση του κ. Μαργέλλου ήταν ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με την εφημερίδα, ούτε εμπλέκεται στη δουλειά της εφημερίδας. Ακολούθησε η νουθεσία του επικεφαλής του κλιμακίου ο οποίος συνέστησε στον κ. Μεργέλλο «μην ασχολείσαι με τις εφημερίδες» επιμένοντας «ήρθαμε για σένα και δεν θα φύγουμε αν δεν κλείσουμε την Εταιρεία «Μαργέλλος Εμμανουήλ και ΣΙΑ ΟΕ», έχουμε εντολή, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε».

Όλα όσα περιγράφονται παραπάνω, είναι καταγεγραμμένα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και δεν επιδέχονται διάψευσης.

Κατόπιν αυτών, γίνεται φανερό ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος σφράγισης του SOHO, το οποίο - σημειωτέον - σφραγίστηκε σκοπίμως το διήμερο αιχμής Σαββάτου και Κυριακής, προκειμένου να μην υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης και προσφυγής αρμοδίως, κατά της παράλογης αυτής απόφασης.

Αποκαλύπτεται επίσης – και μάλιστα από τους ίδιους τους ελεγκτές - ο υπόγειος και ύπουλος τρόπος λειτουργίας τοπικών πολιτικών παραγόντων, όποιοι κι αν είναι αυτοί και σε όποιον πολιτικό χώρο κι αν ανήκουν, οι οποίοι κατά την προσφιλή τους τακτική, χρησιμοποιούν το ΣΔΟΕ για να εξοντώνουν όποιον επιλεκτικά θεωρούν πολιτικό τους αντίπαλο. Και εδώ γεννάται μείζον ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξεως.

Ο ιδιοκτήτης του SOHO έχει στην κατοχή του ντοκουμέντα τα οποία αποκαλύπτουν επιλεκτική μεταχείριση ημετέρων τους οποίους καλύπτει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Στράτος Καρίκης, εν γνώσει και με την ανοχή του δημάρχου Στάθη Κουσουρνά. Τα έγγραφα είναι αποκαλυπτικά και ο κ. Μαργέλλος τα θέτει στη διάθεση της εισαγγελίας για τα περαιτέρω.

Και όλα αυτά την ώρα που ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς ισχυρίζεται ότι «θέλει να κλείσει τους δέκα ισχυρούς, αλλά δεν μπορεί». Τι σύμπτωση αλήθεια! Από τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του ο κ. Μαργέλλος αποδεικνύεται ότι «μπορεί, αλλά δεν θέλει». Θα ήταν χρήσιμο στο σημείο αυτό, να γνωστοποιήσει η δημοτική αρχή πόσες μηνύσεις υπέβαλε η Δημοτική Αστυνομία για καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων στη Μεσαιωνική Πόλη, από την αρχή της σαιζόν, μέχρι την διάλυσή της. Καμία! Επίσης είναι απορίας άξιον, πώς γίνεται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Καρίκης, να έρχονται πάντα τα τελευταία χρόνια τα ίδια καταστήματα για αφαίρεση αδείας, σαν να είναι τα μοναδικά που παρανομούν σε αυτήν την πόλη.

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι ο κ. Μαργέλλος (για τον οποίον οι «αρμόδιοι» διϋλίζουν τον κώνωπα, ενώ καταπίνουν την κάμηλο όταν πρόκειται για τους δικούς τους ημέτερους και για τη δική τους εκλογική πελατεία) είναι εκείνος που έστειλε επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 2/76678 προς το Δήμο Ρόδου και την Εισαγγελία, με το αίτημα να μπει τάξη στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Ο ίδιος είχε θέσει το ίδιο αίτημα και προσωπικά σε συναντήσεις που είχε και πέρυσι αλλά και φέτος στο γραφείο του δημάρχου, με τον ίδιο τον Στάθη Κουσουρνά και τους δύο αντιδημάρχους κκ Καρίκη και Καμπουρόπουλο.

Κρίθηκε σκόπιμο να δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες αυτής της καθόλα προκλητικής ενάργειας, για να γίνει γνωστός ο τόπος λειτουργίας όλων εκείνων που επενδύουν στον εκφοβισμό, μέσω του οποίου εξασφαλίζουν τη σιωπή. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα εσκαμμένα.

Η Εταιρεία «Μαργέλλος Εμμανουήλ και ΣΙΑ ΟΕ» δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι σε καμία περίπτωση δεν αρνείται τον έλεγχο, απεναντίας τον επιζητεί (και τον έχει ζητήσει από τον Δήμο), υπό την προϋπόθεση όμως ότι ο έλεγχος αυτός θα γίνεται από όργανα που λειτουργούν αντικειμενικά με όρους ισονομίας και όχι κατευθυνόμενα. Όργανα που λειτουργούν με οικονομικούς και όχι με πολιτικούς όρους.

Για την εταιρεία
Ο διαχειριστής
Μαργέλλος Εμμανουήλ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/8/13 19:56

    Την μεσοτοιχία πως την ρήξατε ρε παλληκάρια σε υπό προστασία κτίριο;τα τραπέζια που φτάνουν μέχρι το λιμάνι με ποια άδεια το κάνετε;Δεν σας λυπάμαι καθόλου είστε η ντροπή του τουρισμού,ντροπή και σε όλα τα χωριατοψώνια που σας δίνουν τα λεφτά τους και σας δίνουν αξία.
    Υ.Γ
    Aς πει πια κάποιος στους ιδιοκτήτες του APPLE να μην βάζουν τόσο δυνατά την μουσική έλεος δηλαδή είναι και επικίνδυνο για την ακοή τοων ανθρώπων,είναι ξεφτίλα η κατάντια της παλιάς πόλης μάλλον που δυστυχώς για εμάς είναι ο καθρέφτης της Ροδίτικης κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/8/13 20:10

    Epitelous kai kala kanane... exoun ftasei ta trapezia mexri to limani valte kai mia me to magio mesa sto sintrivani kai kanteto bar....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/8/13 20:24

    h symwria toy pasok ti exei na pei{ nikhtiadis kremastinos xatzhdiakos k.t.l

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/13 20:31

      Ο κοςςςςςςςςςς ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ δεν παει παλια πολη ντρεπεται λεει.Εσεις τι λετε//////////

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/8/13 20:27

    Το οτι το APPLE τις συγκεκριμμένες ημερες μεταφερθηκε στην ταβερνα ΠΛΑΚΑ δεν σας προβληματιζει,πως χαρακτηριζεται τετοια ανοχη απο ολους τους αρμοδιους φορεις,βρε παιδια μας δουλευεται.Παρεπιμπτόντως εχουμε κουφες,και αομματες υπηρεσιες,δεν ειδον δεν ακουσον ουδόλως.Ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/8/13 20:48

    προσπαθω να θυμηθω την τελευταια φορα που πηρα αποδειξη απο το σοχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/8/13 20:55

    Lol 8.48 . Μη ψηνεις το μυαλο σου αδικα. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/8/13 21:17

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΟΧΟ?ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ..ΑΛΛΑ Η ΠΙΑΤΣΑ ΛΕΕΙ ΠΩς ΣΤΙς 2.30 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙς 4.30..ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...
    ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΝΤΑΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΕΓΚΟ..ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ(ΟΧΙ ΧΤΕΣ)ΕΔΙΝΕ ΑΠΟΔΗΞΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ..ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ..ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ...ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/8/13 21:24

    Διάβασα όσα γραφεί ο ιδιοκτήτης , δεν θα ασχοληθω με καυγαδες μεταξύ καταστηματαρχών , Δημαρχου κλπ
    Μετά τον εθελοντή ελεγκτή στην Αθήνα έχουμε και άλλο κρούσμα εάν όσα γράφει ο ιδιοκτήτης αληθεύουν
    Κρατώ μια επιφύλαξη για τα γεγονότα ,διερωτώμαι εάν μετά από τόσα ποτάκια οι άνθρωποι δεν ήταν ντηρλα κατά πρώτο λόγο και εάν ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώσει τη διασκέδαση αυτών των κύριων.
    Θα επιθυμούσα να μάθω τι σεμινάρια έχουν κάνει αυτοί οι κύριοι , να μάθω εάν τους είπαν πόσα ποτά πρέπει να πίνουν κλπ
    Θα επιθυμούσα να έχω στο σημείο αυτό μια απάντηση από τους ίδιους.
    Ο ιδιοκτήτης καλά θα έκανε εάν έβγαζε το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.
    Και βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/13 01:18

      Εσύ πολλές επιθυμίες έχεις. Εάν γνωρίζεις οτι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους να το καταγγείλεις επώνυμα. Με εξυπνάδες για το γάμο του καραγκιόζη δε θα πετύχεις τίποτα και οι απορίες θα σου μείνουν ες αει.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/8/13 22:14

    Καλα Μαργελλο.... και μετα ηρθαν η μελισσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/8/13 22:55

    Κοσκωτάς ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/8/13 22:58

    Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι τις 4:30μμ, το «Ζ» της τελικής είσπραξης του καταστήματος ήταν στα 5.300 ευρώ.
    ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/8/13 23:25

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ,Κε ΜΑΡΓΕΛΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΛΟΙ-ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ .ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΟΜΠΡΕΝΤΕ////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/8/13 23:27

    Δεν θα αναφερθώ καν στις wannabe συνωμοσίες-φαντασίες αλλά πραγματικά απορώ πως μπορούν μερικοί να ενοχλούνται ΜΟΝΟ απ' το SOHO. Στα λουτρά έχει πάει κανένας σας; Τα τραπέζια του MOOI, του ROCK n' ROLL, της Ρωγμής, του ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟΥ και της ΣΤΟΑΣ δεν σας πειράζουν; Τα τραπέζια του FUEGO, του SANTAN, του ESTRECHOS και των υπολοίπων σ' εκείνο τον δρόμο δεν τα είδατε; Τα τραπέζια στην οδό Ευριπίδου (για όσους δεν ξέρουν εννοώ PAFFUTO, KARMA, ΑΠΕΝΑΝΤΙ κ.λπ.) είναι όλα νόμιμα; Τα τραπέζια του APPLE, του TODΟ και όλων των υπολοίπων μπαρ αναφέρονται στις άδειες τους; Δεν λέω ότι το SOHO είναι νόμιμο, σίγουρα δεν είναι, αλλά είναι τουλάχιστον στραβωμάρα να λέμε μόνο για έναν και να μην μας πειράζουν όλοι οι υπόλοιποι.

    υ.γ. Τελικά πρέπει να ζηλεύετε πάρα πολύ τον ΜΑΡΓΕΛΛΟ για να ασχολείστε τόσο πολύ μαζί του, στο κάτω κάτω δεν σας υποχρέωσε κανείς να πάτε στα μαγαζιά του, ελεύθερη αγορά έχουμε, απλά μην πηγαίνετε. Όσο για τον χαρακτηρισμό "παλιόβλαχε" αυτό καθεαυτό, τι να πω, πραγματικά απορώ αν όλοι εσείς είστε τόσο πρωτοκλασάτοι πρωτευουσιάνοι και μπορείτε να κρίνετε και να χρησιμοποιείτε τιμημένη λέξη "βλάχος" ως βρισιά.
    Αυτά από εμένα, γεια σας και περαστικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/13 23:38

      Έχεις μεγάλο δίκιο άλλα απο κάπου πρέπει να αρχίσει να αλλάζει κάτι. SOHO KAI AMPLE πάντως
      εβγαζαν ματι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/13 01:21

      Από κάπου έπρεπε να αρχίσουν μεγάλε και αυτό το κάπου πρέπει νομοτελειακά να είναι το πιο καραμπινάτο. Με τη δική σου συμψηφιστική λογική εφόσον δεν πιάσαν όλους τους κλέφτες την ίδια στιγμή, θα πρέπει η κλοπή να μη λογίζεται ως αδίκημα.
      Τελικά στο Σόχο δουλεύεις ή στον δίπλα;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος19/8/13 23:32

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ,ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΤΑΗΔΕΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΠΑΩ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/13 23:48

      εγω δεν ψήφισα πασοκ . εγω δεν ψηφιασ νδ .εγω δεν ψηφισα μαχαιριδι .εγω δεν ψηφισα κουσουρνα . εγω δεν παραβιασα κοκκινο . εγω δεν παραρκαρισα παρανομα . εγω δεν κλεβω το κρατος . εγω δεν παω στο νοσοκομείο να βρω γνωστο να με βαλει πρωτο . εγω δεν παω παλια πολη σε αυτα τα bar του διαβολου ...ΠΙΟς ΠΟΥΣΤΗς ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΜΗΝ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος19/8/13 23:44

    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΛΟΓΙΣΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ///////////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/8/13 00:06

    Ωραία τα λέτε! Γράψτε λίγο ακόμα να περάσω την ώρα μου. Ποιος θα είναι ο επόμενος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/8/13 00:25

    εγω ειμαι ο επομενος. δεν σας λυπομαστε οσους σας κλεινουν, ειστε χρονια παλιοκλεφταραδες και παρανομοι και τα εχετε ματσωσει για τα καλα, ουστ που το παιζετε και μουρη χωριατες. κι αμα σας εχουν βαλει στο ματι εχουν τους λογους τους καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει. σοχο ισον τσοχατζοπουλος της ροδου. καποιος πρεπει να πληρωσει τη νυφη κι ας φταινε και αλλοι. να πεσουν λιγακι και τα τουπε και οι μυτες, ξανα ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/8/13 00:38

    παιδια μη το ψαχνετε ολοι οι κοντοι ειναι κομπλεξικοι λογω ελλειψης υψους καπως πρεπει να αναδειχτουν κι αυτοι να πλουτισουν να παρουν αξια λυπηθειτε τα τα καημενα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/8/13 01:09

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/8/13 01:28

    Μαργελο και όλοι οι υπόλοιποι εκεί των μπαρ πειτε αλεύρι γιατι οι ουνεσκο σας
    γυρεύει. ... οτι και φέτος γιατι εαν δεν
    συμμορφωθουν κόβεται η επιχορήγηση για τη συντήρηση της παλιάς πόλης και μετα ποιοι θα πληρώνουν εσείς? Εκει δε μετρα
    ουτε λάδωμα ουτε τιποτα διότι αν κατασταρφει αυτό το μνημείο γιοκ τουρισμος και γιοκ μεγαλο ποσοστο τουριστών οποτε εμπλέκονται πολύ πιο βαρβάτοι απο εσας όλους που θα χάσουν τρελά λεφτά γιατι ολα για το χρήμα γίνονται. Μετακομειστε οσο είναι καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/8/13 09:31

    Ολοι οι έντιμοι πρώτοι να σχολιάσουν. Να κλείσουν όλα τα μπαρ ε; Και μετα ; Θα φτιάξει η κατάσταση ; Πόσα παιδιά θα μείνουν χωρίς δουλεια; Οποίος έχει μια επιχειρήση ξέρει ότι σε οδηγούν σε παρανομίες για να πάρουν τις μίζες τους οι αρμόδιοι ! Ετσι ειναι το σύστημα! Πρέπει να γίνεις φοροφυγάς για να διατηρήσεις ένα μαγαζί αλλα συνάμα να είσαι και μάγκας σε αυτήν την δύσκολη εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/13 19:54

      Για ένα λεπτό φίλε μου!
      Δηλαδή πρέπει να καταστραφεί ένα ΜΝΗΜΕΙΟ; Δε μπορεί να λειτουργήσει αυτή η επιχείρηση αλλού;

      Μάγκας για μένα είναι αυτός που τα καταφέρνει χωρίς να παρανομήσει και να ενοχλήσει. Αλλιώς είναι απλά ψευτόμαγκας και τραμπούκος. Δε μιλώ για τον ιδιοκτήτη του SOHO, συγκεκριμένα. Το λέω επειδή το έγραψες.

      Τον εν λόγω κύριο Μαργέλλο δεν τον γνωρίζω.
      Μπορεί κατά τ' άλλα να είναι μια χαρά άνθρωπος.
      Φαντάζομαι όμως ότι και ο ίδιος θα καμάρωνε που είχε μια όντως επιτυχημένη επιχείρηση μέσα σε ένα μνημείο.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος20/8/13 10:06

    Τον τοιχο με ποιο δικαιωμα τον γκρεμισατε;
    88dB ηχου στην μεση της πλατειας στις 2πμ σας φαινεται ενταξει για ενα μνημειο παγκοσμιας κληρονομιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/8/13 11:41

    Εκτίθεσαι Μαργελο. Μιλάς για το πόσο παράνομα είναι τα υπόλοιπα μαγαζιά αλλά τώρα μιλάμε για το ΣΟΧΟ. Το ένα δεν είπε κανένας πως αναιρεί το άλλο. Και με υπεκφυγές εκτίθεσαι ακόμα παραπάνω.Η μεσοτοιχία πως έπεσε θα μας πείς; 3 φορές αναφέρθηκε και το μόνο που απαντάς είναι να δούμε τους άλλους. Έχεις απόλυτο δίκιο στο οτι για να παραμείνει ανοιχτή μια επιχείρηση σε αναγκάζουν να παρανομείς (με μέτρο......) αλλά δεν μιλάμε μόνο για τις αποδείξεις κ.Μαργελο. Μιλάμε γενικά για την αντιμετώπιση σας απο τις αρχές για τόόόόόσα πολλά χρόνια σε αντίθεση με άλλα μικρομάγαζα και μπαράκια στο υπόλοιπο νησί. Η Π.ΠΟΛΗ πάντα έκανε ότι γούσταρε και είναι καιρός να μπει μια τάξη. Ο κόσμος βαρέθηκε τα πολιτικά παιχνίδια τώρα ήρθε η ώρα να παίξετε δίκαια γιατί δεν είσαι τίποτα παραπάνω απο όλους τους υπόλοιπους πολίτες που ζουν σε αυτό το τόπο!

    που θα πει και επιχειρηματίας της παλιάς πόλης οτι δεν του φερθήκανε και σωστά οι αρχές..γελάει ακόμα και το συντριβάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/8/13 12:33

    Soho και αποδειξεις ειναι χρονια σε διασταση.Soho και μπομπα μπορει.
    Αλλος ενας αλιθορισμος των τοπικων υπευθυνων εδω και χρονια.Γιατι αραγε???!
    Ελπιζω η ελευση των υπευθυνων απο την κεντρικη υπηρεσια να αλλαξει κατι. Ειδομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/8/13 12:59

    Προσωπικά δεν είχα ποτέ την τιμή να πάρω απόδειξη από το ΣΟΧΟ. Μπορεί να έχω κανένα χρόνο να πατήσω, αλλά έχω πάει αμέτρητες φορές και απόδειξη δεν πήρα ΠΟΤΕ!
    Αναρωτιέμαι λοιπόν πώς είναι δυνατόν να μην υπήρξε καμια φορολογική παράβαση μέχρι τις 4.30. Κάποιος ειδοποίησε πως θα ερχόταν κλιμάκιο κ προσπάθησαν να είναι τυπικοί αλλά όχι για αρκετή ώρα. Πόσα έσοδα δηλώνει άραγε κάθε χρόνο το ΣΟΧΟ; Αυτό φταίει κύριε που είχαν εντολή να σας κλείσουν. Και ποιός σας ενημέρωσε ότι ερχόταν το ΣΔΟΕ;
    Τέλος, όσοι πήρατε αποδείξεις, κρατήστε τις γιατί έχουν συλλεκτική αξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/8/13 14:26

    δηλαδη σοχο!!! ονομα και πραμα!!!! χεχεχε ακου σοχο.....ονομα μαγαζιου μεσα στη μεσαιωνικη πολι!!! χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος20/8/13 14:32

    ...αλλα ειναι λαθος να μενουμε μονο στο σοχο!!! το αλλο πανω στον οροφο που την ειδε disco- bar του 80 και τρυπαει τα αυτια των περσστικων με τις αναγουλιαστικες μουσικες προτιμησεις του αφεντικου του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος20/8/13 16:06

    ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥ APPLE ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος20/8/13 23:25

    Από όλα αυτά ένα έχω καταλάβει.... ακόμα δεν βάλαμε μυαλό να ζητάμε αποδείξεις....... και θα έρθει πάλι η "κακιά" Τροϊκα να μας αλλάξει τα φώτα γιατί δεν πιάσαμε τους στόχους και μάλιστα αυτοί που πλήττονται περισσότερο, δηλαδή οι νέοι (!!!!!)..... ΤΡΟΙΚΑ ΒΑΡΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.... Τ¨ΑΚΟΥΣ????????
    Μόνο σε παρανοϊκες χώρες βλέπεις παρόμοια φαινόμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος21/8/13 00:05

    NA STAMATISETE NA PIGAINETE STIN PALIA POLI KAI NA DINETE TA LEFTA SAS SE AXRISTOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος21/8/13 11:56

    Το Σοχο τωρα τελευταια αρχισε να δινει αποδειξεις. Προφανως εχει πεσει συρμα. Οι σερβιτορες αν δουν αποδειξη να εχει πεσει κατω, σκυβουν κανονικοτατα και την ξαναδινουν στον πελατη. Ενα το κρατουμενο. Ρε λαμογιο, εχεις καταστρεψει με την κακογουστια ,τον θορυβο, τις μπομπες και το 7 ευρω η μπυρα την νυχτερινη διασκεδαση. Γκρεμισες τοιχους σε κτηριο 500 ετων για να φτιαξεις πριβέ να μπεκροπινουν τα ντοπια ψωνια. Τα ιδια και ο αλλος με το καγκουρικο Apple, μεχρι και κινητο μπαρ εχει και το βγαζει το βραδυ στο διπλανο μαγαζι. Στο κεντρικοτερο σημειο της πολης φτιαξατε 2 εκτρωματα, το ενα για τα ψωνια και το αλλο για τους πακκους, με αποτελεσμα απο την βαβουρα και τον θορυβο να μην παταει τουριστας στην πλατεια μετα τις 12. Κλειστε τους και τους 2 δια παντος και αμεσος ελεγχος στην περιουσια κινητη και ακινητη ολων των ιδιοκτητων καταστηματων υγειονομικου ενδιαφεροντος στην Π.Πολη. Τουλαχιστον στα λουτρα που ειπε καποιος τα μαγαζια εχουν ενα χαρακτηρα, καλυτερες τιμες, πιθανως καθαρα ποτα και δεν κανουν θορυβο. Ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος21/8/13 12:03

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!!
    ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ. ΑΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ . ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ SOHO.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΓΥΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος21/8/13 15:08

    Πεστε μου γιατι αγορασε την Προοδο.καλα το καταλαβατε,για να εκβιαζει καταστασεις,ενα πραμα σαν τον Μπομπολα.Ολα τα λαμογια του Πασοκ την ξερουν την δουλια.Αγοραζεις μια κολοφιλλαδα(Προοδο)και τους εχεις ολους στο χερι.Την αγορασε δηλαδη για να τα οικονομιση?Και ξερετε πιοι ειναι πισω απο αυτην την κωλοφυλλαδα,Νικητιαδης,Κρεμαστινος,Χατζηδιακος ολο το Πασοκ δηλαδη.ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος22/8/13 20:01

    Den einai magazi auto to prama....Stavlos einai!
    A re patsavoures kai karagiozides rodites me ta skatomualla sas.

    Kleiste ton stavlo epitelous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος23/8/13 20:55

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...
    Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ...
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ...
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΟΥΣΤ ΡΕ............ ΑΗΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος24/8/13 23:29

    na eleksete ta periousiaka stixia olon ton idioktiton bar tis palias polis. apo alites ginene plousioi mesa se mia dekaetia.
    giati den tous elegxete? afou oli stin topiki kinonia ta gnorizoune afta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *