ροή ειδήσεων

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΑ TAΞΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Αναγνώστης:
Είναι δυνατόν το Κιοτάρι -Λίνδος να χρεώνεται με κλήση από Ξενοδοχείο 25 € από τον Συνεταιρισμό Ταξί... ( ΣΥΝΕΠΕ), και αν το πάρεις από την πιάτσα στο Κιοτάρι να κοστίζει 20€;; Και ας μην βγουν κάποιοι να υποστηρίξουν ότι είναι η κλήση 5€, η κλήση είναι 2€, οπότε ανώτατη τιμή έπρεπε ή δεν έπρεπε να είναι 22€;; Υπάρχουν μεγάλα παράπονα από πελάτες στο Κιοτάρι που για την ίδια διαδρομή έχουν πληρώσει διαφορετική τιμή. 3€ διαφορά κύριοι είναι πολλά χρήματα, 12% καπέλο χωρίς λόγο. Γδέρνοντας τους τουρίστες κάνουμε ζημιά στους εαυτούς μας..

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/13 15:36

    ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/13 15:40

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ !!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ!!!! ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/13 15:45

    ΧΘΕΣ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ MERCENTES KAI O ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ, ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.
    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/13 16:01

    Καταγγελία πακέτο με την απόδειξη και τον αριθμό κυκλοφορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/13 16:25

    Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???????

    ΡΕ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ???????

    ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.........

    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/8/13 17:00

    ας ενοικιαζαν αυτοκινητο ..... ποιο φθηνα θα ηταν!!!! ειναι λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/8/13 17:35

    einai poloi oi psifoi stis ekloges giauto den tous milane den mpori na tous pai kontra paixnidia pezonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/8/13 17:48

    Αν υπαρχει αποδειξη ολα ειναι νομιμα...αλλα μη πιανεστε κοροιδα...τα εχουν βαλει με τα ταξι του συνεπε ,γιατι οτι εχουν κανει ειναι με συμβολαια και νομιμα...ξερετε ποσα μαυρα εχουν χασει τωρα ορισμενοι στα ξενοδοχεια;;;μισθους ολοκληρους βγαζανε με τα κινητα που περναν και ειδοποιησουν συγκεκριμενα ταξι...δουλεψα μια σεζον σε ξενοδοχειο κ εμαθα πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/8/13 18:35

    Ενω τα ταξι του ΔΙΑΓΟΡΑ που χρεωνουν ΚΟΛΥΜΠΙΑ - ΡΟΔΟ 45 ευρω ενω ειναι 31 δεν λενε κατι εναι αγιοι αυτοι.

    Καλη η προσπαθεια του ΔΙΑΓΟΡΑ για δυσφημηση του ΣΥΝ.ΠΕ αλλα ηδη 30 ατομα του ΔΙΑΓΟΡΑ με τη ληξη της σεζον ειναι ετοιμα να ερθουν στο ΣΥΝ.ΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/8/13 19:29

    ραδιο ταξι διαγορας το 95% ειναι κλεφτες απο τα αφαντου κολυμπια και αρχαγγελιτες ρουφιανους 10-20 ατομα τρωγατε καλα τωρα ομως ξεχαστετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι χρεώσεις του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ για την διαδρομή από Κιοτάρι για Λίνδο είναι
    22 Ευρώ και όχι 25 όπως ασυνήδειτα λέει ο "κύριος" που ανέβασε την συγκεκριμένη ανάρτηση. Για του λόγου το αληθές προκαλούμε οποιονδήποτε να καλέσει ταξί από ξενοδοχείο της περιοχής στο Κιοτάρι με κατέυθυνση την Λίνδο και να ρωτήσει την τιμή που είναι 22€.
    Η μόνη νόμιμη εταιρία που δραστηριοποιείτε στο Νησί είναι ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ και καμία άλλη . Οι δραστηριότητες του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ έρχονται σε αντίθεση με παλιές και παράνομες πρακτικές οι οποίες πολύ σύντομα θα πάψουν να υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/13 20:54

      τοτε τον χρεωσε περισσοτερο ο ασυνηδειτος οδηγος σας!! ποιος φταιει ?? ο πελατης ή ο οδηγος???

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος6/8/13 20:24

    Μάλλον εχετε άγνοια, πηγάινετε τώρα στην υποδοχή του MARIS και VIllage και ρωτήστε την τιμή, ούτε γνωρίζω τον ΔΙΑΓΟΡΑ ούτε με ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά σας, καταναλωτής είμαι και έιμαι ο ΚΥΡΙΟΣ που ανέβασε την ανάρτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε μου , άγνοια έχετε εσείς . Για τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία MARIS και VILLAGE Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 22€ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΙΟΤΑΡΙ . Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. θΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ . ΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΘΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΉΜΙΣΗΣ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/8/13 20:38

    Βάση τιμοκαταλόγου του ράδιοταξί που έχουν σε φυλλάδια στο αεροδρόμιο Ρόδου, από κιοταρι προς αεροδρόμιο η το αντίστροφο χρεώνουν στους ξένους 74 ευρώ και 25 προς μανδράκι κλπ. Οποιος δεν πιστεύει δεν έχει παρα να πάει μέχρι τις αφίξεις να πάρει ένα και να δει με τα ίδια του τα ματια, τα έχουν τοποθετημένα πάνω σε έναν πάγκο αριστερά από την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/8/13 20:57

    ειναι κακοι οδηγοι !! κακοι επαγγελματιες τσαμπουκαδες και νομιζουν οτι οι δρομοι τους ανηκουν!!
    μαγκες και εμεις πληρωνουμε φορους για αυτους τους δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/8/13 20:58

    o kirios pou paraponiete kani lathos ke malista polli megalo.molis to tsekara ke i timi gia tin sigekrimeni diadromi ine 22e me til.i moni periptosi na iparksi megaliteri xreosi ine to aftokinito na ksekinai apo polli pio makria px pefkous na pai kiotari ke meta lindo.ke pali o pelatis enimeronete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/8/13 21:56

    Στην Αγγλία που έζησα κάποια χρόνια υπήρχαν τα ταξί και τα 'ιδιωτικά ταξί' ή αλλιώς minicabs. Τα ταξί με ταξίμετρο και τα minicabs με απλή συμφωνία. Πήγαινες λοιπόν στη πλατεία που είχε 5-6 minicabs και ρωτούσες 'πόσα θες για να με πας εκεί..'. Σου έλεγε 15 λίρες ο ένας 12 ο άλλος και πάει λέγοντας. Όμορφα και ωραία, διάλεγες τον οδηγό που γουστάρεις στη τιμή που γουστάρεις. Κατάσταση win-win... Πραγματικά.. Εννοείτε πως για στάνταρ προορισμούς υπήρχαν στάνταρ χρεώσεις αλλά υπήρχε ένα παράθυρο για παζάρι και πολύ περισσότερο είχες έναν οδηγό που άξιζε τα λεφτά του..

    Εδώ γιατί όχι κάτι τέτοιο; Γιατί να μπω σε κάθε μουλάρι που θα τύχει μπροστά μου; Γιατί να μην μπορώ να τιμωρήσω τον κακό επαγγελματία απορρίπτοντας τον; Γιατί να μην ισχύει στον τομέα των ταξί ότι ισχύει και στους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/8/13 00:01

    polli kalos ise.stin agglia ine sosto na dini o kathenas tin timi pou theli,edo otan to kanoun ine moularia.ise dimokratikotatos vlepo.simfono vevea pos oi kakoi epaggelmaties prepi na timoroynte se OLOYS tous kladous.alla se OLOYS.ksenodoxia ,estiatoria ka.exete katsi pano ston klado afton.giati den doulevete ke esis taksi na dinete tin glika?ekso apo ton xoro polla tragoudia kseri o kathenas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/8/13 01:04

    Από το φιλεριμος ξενοδοχείο στα φανάρια ιαλυσο χρεώνουν 7 ευρώ φτάνει πια ρε λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/13 04:16

      re papara poios xreonei 7 euro???
      pare apodeiksi kai ston eisagelea..mas exete priksei ta paparia pigainete opou thelete..kai an to taxi einai akrivo ta parapona sas ston samara..

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος7/8/13 05:08

    Διαγοριτακια ποναει που τοσο καιρο κατακλεβατε τον κοσμο απο αφαντου και εξω και τωρα ηρθε ΝΟΜΙΜΑ μια εταιρια για ΟΛΟΥΣ να δουλεψει με σωστο τροπο εεεεε?
    Τοσο καιρο ΦΕΣΙ στον τουριστα 40-45 ευρω η ροδος και το αεροδρομιο απο κολυμπια και τα μοιραζοσασταν ρεσεπτιον ταξιτζης και λοιποι εεεε?
    Τωρα ποναει που πανε ολα νομιμα σε ΟΛΟΥΣ και οχι στα λαμογια εεεε?
    Υπομονη τωρα που θα μεινετε και πιο λιγοι γιατι σας καταλαβανε και τα μελη σας οτι τον διαγορα τον κανατε μονο για να κονοματε οι λιγοι με τα κινητα σας και τα κονε.
    Πανε οι παλιες καλες εποχες τωρα θα δουλευουν ΟΛΟΙ ισα και δικαια , και οποια παραπονα υπαρχουν υπαρχει και ΝΟΜΙΜΟΣ τροπος παραπονων Γ.Σ και λοιπα ΟΧΙ τσαμπουκαλικια και υφακια γιατι εχει εισαγγελεα.
    ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ και καλυτερα για τον τουριστα οχι 45 ευρω απο τα κολυμπια για να τα μοιραζεστε με την ρεσεπτιον.
    Ρε ΟΥΣΤ που φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/8/13 14:09

    Ο ΠΙΛΟΤΟΣ, ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/8/13 19:39

    Η λυση ειναι μια.Για να μην σας ληστευουν τα ταξι αλλα και η ΡΟΔΑ,μηχανακι η μονη λυση.Αυτοι εδω δεν παιζονται.Νομιζουν οτι υπαρχουν κοροιδα ακομα.Ρε ουστττ.Εκει να ψωφατε το χειμωνα.Να βαρατε μυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/8/13 11:52

    γιατι δε λετε γιατα ταξι με σχαρες που κουβαλουν σερφ στο πρασονησι που ειναι ο συλλογος δημοσιας χρησεως αυτοκινητων.για αυτους δεν υπαρχει νομος! Ασε που τρεχουν σαν τρελλοι λες και ο δρομος ειναι δικος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/8/13 11:52

    γιατι δε λετε γιατα ταξι με σχαρες που κουβαλουν σερφ στο πρασονησι που ειναι ο συλλογος δημοσιας χρησεως αυτοκινητων.για αυτους δεν υπαρχει νομος! Ασε που τρεχουν σαν τρελλοι λες και ο δρομος ειναι δικος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/8/13 14:22

    ο δρομος δεν ειναι δικος μας σας τον αφηνουμε ελευθερο.και εσεις με τα ι.χ. δεν πατε πισω,οδηγιτε στην αριστερη λωριδα με 40 και μιλατε με το κινητο στο χερι οποτε στην κυριολεξια ο δρομος ειναι δικος σας και να μην μπορης να προσπερασης οταν εχει και αλλα αυτοκινητα στην δεξια λωριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *