ροή ειδήσεων

ΕΚΑΒ: Διευκρινίσεις σχετικά με την καταγγελία που κοινοποίησε ο πολιτιστικός Σύλλογος Έμπωνα "Ο Αττάβυρος" (11/9/2013)

Κατόπιν της χθεσινής δημοσίευσης του έγκριτου blog σας με την καταγγελία που κοινοποίησε ο πολιτιστικός Σύλλογος Έμπωνα "Ο Αττάβυρος"... (parapona-rodou.blogspot.com), όπου σε περιστατικό τροχαίου ατυχήματος στον Έμπωνα με θύμα νεαρό δικυκλιστή το ασθενοφόρο καθυστέρησε λόγω άφιξης του από την περιοχή της Σορωνής, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Ε.Κ.Α.Β. έλαβε κλήση σχετικά με το περιστατικό στις 17:09 και το ασθενοφόρο αφίχθη στο σημείο του συμβάντος στις 17:42.

Σχετικά με την αναφορά της καταγγελίας για την απόσταση του σημείου τοποθέτησης του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. από το σημείο του συμβάντος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως τα ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. (σε όλη την Ελλάδα), βρίσκονται διάσπαρτα ανά σημεία βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Κεντρικής Διοίκησης που εκπονείται σε συνεργασία με τους κατά τόπου φορείς Υγείας (Κ.Υ. κλπ). Ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή, κατόπιν συνεννόησης με την Διεύθυνση του Κ.Υ. Έμπωνα, το ασθενοφόρο εδρεύει στην Σορωνή ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του δυτικού τμήματος, όπως το αεροδρόμιο κλπ.

Τέλος, εξυπακούεται πως για το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας δεν υφίσταται κάποιο θέμα απαξίωσης ούτε της υγείας και πόσο μάλλον της ζωής (όπως αναφέρεται) ειδικά όταν οι διασώστες μας, βρισκόμενοι πάντα σε επαγρύπνηση, ανταπεξέρχονται σε πάσης φύσης περιστατικά, καλύπτοντας αποστάσεις στον μέγιστο δυνατό χρόνο και κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να φτάσουν στο σημείο του κάθε συμβάντος.

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Κεντρική Υπηρεσία:
Τέρμα Οδού Υγείας
115 27 Αθήνα
T.: 213 214 3000
F.: 213 214 3222
E.: ekab@ekab.gr
url:www.ekab.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *