ροή ειδήσεων

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

Δήλωση - ΒΟΜΒΑ των απαχθέντων (Βέλγος - Ιταλός) καθηγητή και δημοσιογράφου στη Συρία που απελευθερώθηκαν σήμερα....
Quirico, Piccinin. Τα χημικά αέρια δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Άσσαντ!
Ο Βέλγος Piccinin είναι καταρρακωμένος και δηλώνει: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία»!!
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ!

«Είναι ηθικό καθήκον να το πούμε. Δεν χρησιμοποίησε η κυβέρνηση του Bashar al-Assad τα χημικά sarin ή οτιδήποτε άλλο χημικό αέριο στα περίχωρα της Δαμασκού». Έτσι δηλώνει κατηγορηματικά ο Pierre Piccinin, βέλογος καθηγητής, στο RTL-Tvi, επισημαίνοντας ότι μαζί με τον ιταλό δημοσιογράφο Domenico Quirico -ήταν όμηροι των "ανταρτών" στη Συρία κι απελευθερώθηκαν σήμερα- άκουσαν συνομιλία των εξεγερμένων (διαβάστε των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα που χρηματοδοτούν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση).
Ο Piccinin και ο Quirico είναι απόλυτα «ΣΙΓΟΥΡΟΙ» γιατί άκουσαν τις συζητήσεις μεταξύ των «επαναστατών», αυτών των ανθρωπόμορφων εγκληματιών για τους οποίους ο φονιάς Ομπάμα κι από κοντά ο Ε. Βενιζέλος διαβεβαίωναν τη διεθνή κοινότητα σίγουροι για τη χρήση χημικών από τη Συρία.
Ο κύριος Βενιζέλος οφείλει να παραιτηθεί, γιατί λειτούργησε ως όργανο ξένων δυνάμεων εμπλέκοντας τη χώρα μας σε πολεμικά δολοφονικά παιχνίδια, εφ' όσον δεν προσκομίσει αποδείξεις των ισχυρισμών του που να ακυρώνουν τις δηλώσεις των απαχθέντων που είναι ΑΥΤΗΚΟΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
Ο Βέλγος Piccinin είναι καταρρακωμένος και δηλώνει: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία».

πηγή: ANSA (Το ιταλικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων)


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *