ροή ειδήσεων

Ρόδος: Απόπειρα δολοφονίας για την φανέλα του Λούκας Ποντόλσκι - Τον μαχαίρωσε στο πρόσωπο!

Μια διαφωνία για τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε έναν 25χρονο...

Την παραπομπή σε δίκη για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, της οπλοφορίας και οπλοχρησίας, πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος, για τον 23χρονο Άγγλο ο οποίος πριν από ένα χρόνο στο Φαληράκι, μαχαίρωσε στο πρόσωπο 25χρονο Πολωνό για την φανέλα του …Λούκας Ποντόλσκι!

Το περιστατικό είχε σημειωθεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 στο Φαληράκι και είχε ως αποτέλεσμα ο μεν Πολωνός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο δε Άγγλος να συλληφθεί και σε βάρος του να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ''Ροδιακή'', ο αλλοδαπός ενώπιον του ανακριτή όπου βρέθηκε συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον 25χρονο Πολωνό. Και οι δύο βρισκόμενοι σε μπαρ στο Φαληράκι και έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, συζητούσαν για ποδόσφαιρο και η κουβέντα ήρθε στον γνωστό παίχτη της Αρσεναλ Λούκας Ποντόλσκι.

Κατά τη συζήτηση όπου έγινε υπήρξε διαφωνία για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή μεταξύ των δύο αλλοδαπών, ο Πολωνός χαστούκισε τον Αγγλο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αρπάξει ό,τι βρήκε επάνω στο τραπέζι, δηλαδή το μαχαίρι, και να τον χαρακώσει στο πρόσωπο!

Σημειώνεται πως ο σουγιάς, συνολικού μήκους 17 εκατοστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ ο 25χρονος μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο «θερμόαιμος» Αγγλος μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με μοναδικό όρο την καταβολή εγγύησης ποσού 3.000 ευρώ.
newsit.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *