ροή ειδήσεων

Πετυχημένη η συνάντηση για τη νησιωτικότητα

Ολοκληρώθηκε χθες, η τριήμερη επίσκεψη-συνάντηση εργασίας σοσιαλιστών και δημοκρατικών ευρωβουλευτών, στη Ρόδο, τη Χάλκη και την Τήλο για τη νησιωτικότητα...

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τους ευρωβουλευτές κ. Γεώργιο Σταυρακάκη, κα. Constanze Angela KREHL, κα. Maria Perez IRIGOYEN, κα. Mojca KLEVA KEKUS, ο κ. Derek VAUGHAN, τον περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου, αντιπεριφερειάρχες, δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους Δωδεκανήσων, τον πρόεδρο του Δικτύου Μικρών Νησιών, τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, για τις αναγκαίες πολιτικές που θα στηρίζουν τη νησιωτικότητα, αλλά και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που αφορούν τα μικρά νησιά.

Έγινε μια λεπτομερής και εκτενής περιγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών στους πλέον αρμόδιους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών οργάνων και τέθηκε το θέμα της ανεργίας των νέων, το οποίο δεν αφορά μόνο τις νησιωτικές περιοχές, αλλά πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη. Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα ειδικά προγράμματα για τα νησιά στο νέο ΕΣΠΑ.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *