επικαιρότητα

Π. Νοτίου Αιγαίου: Συλλογή τροφίμων για τα κοινωνικά παντοπωλεία

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τις Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες τηςΡόδου, ξεκινούν τη συλλογή τροφίμων που θα διατεθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία.... και φορείς της Ελλάδας και της Κύπρου. Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν τη δράση αυτή μπορούν να παραδώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας καθ΄ όλη τη διάρκεια της βδομάδας.
Η δράση αυτή ξεκινά από το γεγονός ότι τρεις ποδηλάτες από την Κύπρο πραγματοποιούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα ποδηλατικό ταξίδι από την Κομοτηνή με ενδιάμεσους σταθμούς σε περισσότερες από 27 πόλεις της Ελλάδας. Η Ρόδος θα φιλοξενήσει Ποδηλασία Αγάπης το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και οι τρεις ποδηλάτες θα κάνουν το γύρο του νησιού ξεκινώντας από τη Ρόδο στις 10:30 συλλέγοντας τρόφιμα για τις ανάγκες του σκοπού τους.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι: ΡΟΔΟΣ-ΙΑΛΥΣΟΣ-ΚΡΕΜΑΣΤΗ-ΠΑΡΑΔΕΙΔΙ-ΠΑΣΤΙΔΑ-ΒΡΥΣΙΑ-ΚΑΛΥΘΙΕΣ-ΑΦΑΝΤΟΥ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΑΣΣΑΡΗ-ΚΑΛΑΘΟΣ-ΛΙΝΔΟΣ-ΠΕΥΚΟΙ-ΛΑΡΔΟΣ-ΠΥΛΩΝΑ.
Τρόφιμα μπορούν να συγκεντρώνονται και κατά τη διάρκεια της Ποδηλασίας Αγάπης στους ίδιους τους ποδηλάτες. Από το σύνολο της ποσότητας των τροφίμων το 1/3 θα παραληφθεί από τους Κύπριους Ποδηλάτες και θα διατεθεί σε κοινωνικά παντοπωλεία της Κύπρου και τα 2/3 θα διατεθούν άμεσα σε κοινωνικούς φορείς της Ρόδου.
Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.
aftodioikisi.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά