ροή ειδήσεων

«Νόμος πονηρός ανομίαν παρεισφέρει»

Αναγνώστης:
Απίστευτα πράγματα ακούει και βλέπει κανείς στα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό γύρω από την Χ.Α. Σύσσωμη η αντιπολίτευση (εκτός της Χ.Α. φυσικά) αλλά και η κυβέρνηση «ξύπνησαν» ξαφνικά και βάλλουν κατά ριπάς κατά του φασιστικού αυτού κόμματος. Ο κάθε πολίτης όμως εκτός από τα τεκταινόμενα, αναρωτιέται…. «καλά, τώρα ξύπνησε η Ε.Α. και η κυβέρνηση? Τόσο καιρό η ΚΥΠ και το ΓΕΕΘΑ τι έκαναν? Ακούμε ότι και στο ναυτικό έχουν παρεισφρήσει οι μάγκες. Κύριε Αβραμόπουλε και όλοι εσείς οι ανίκανοι βαθμοφόροι και πολιτικάντηδες αυτής της ένδοξης χώρας, μήπως θα έπρεπε να είχατε «αυτοεξοστρακιστεί» αν ( λέω αν) είχατε έστω και μια σταγόνα φιλότιμο, σαν υπέρτατη και ύστατη υπηρεσία προς την «πατρίδα» σας? Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος ανά τον κόσμο, τέτοιες αποκαλύψεις, θα είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και παραιτήσεων από το κυβερνών κόμμα αλλά και τα σώματα ασφαλείας. Τι έγινε εδώ? Ένα αεράκι φύσηξε και ταρακούνησε κάποιες σημαίες…….. ακούσατε τίποτα για παραιτήσεις? Όχι βέβαια, η καρέκλα είναι γλυκιά, πιο γλυκιά και από το «μητρός τε και πατρός τε και πάντων προγόνων απάντων…..» τίποτα απολύτως, έρευνα εξήγγειλε λέει ο Αβραμόπουλος για διεισδύσεις στο στράτευμα. Τρία πουλάκια κάθονται!! Και μετά σου λένε ότι οι γείτονές μας αποτελούν μια πάγια και συνεχή απειλή για την ακεραιότητα της πατρίδας μας, όταν φασιστικές οργανώσεις έχουν διαβρώσει τα πάντα. Ο Μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος είναι οι ίδιοι οι Έλληνες. Πρόεδρε της δημοκρατίας τ’ακούς? Έχεις ξεφτιλίσει μια φορά με το μνημόνιο το λειτούργημα και τον θεσμό σου, και το ξαναξεφτίλισες με την ανεπάρκειά σου με την Χ.Α. Άφησες να ψηφιστούν άδικοι νόμοι για τους απλούς πολίτες που ευνοούσαν την πολιτική ελίτ ξεχνώντας την ρήση του Μένανδρου «Νόμος πονηρός ανομίαν παρεισφέρει». Οσο δε για τους συμπολίτες μου που ψήφισαν αυτό το κόμμα «εν βρασμό ψυχής» ένα έχω να πω. «Θυμού κράτει (Χίλων ο Λακεδαιμόνιος) και «Πολλά εστι του θυμού φοβερά, πολλά δε και γελοία (Πλούταρχος), «Μηδέν της τύχης, αλλά πάντα της ευβουλίας και της προνοίας» (Πλούταρχος).

Συμπέρασμα, επειδή η Ελλάς είναι ένας μεγάλος ασθενής, μήπως, λέω μήπως πρέπει να γίνουμε ξένο προτεκτοράτο και επίσημα για να διορθωθεί η κατάσταση? Μια σκέψη κάνω………..


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/9/13 03:14

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/13 08:54

    Σε δυο λέξεις όλη η εξυπνάδα, 2 λέξεις χωρίς τόνο και 2 θαυμαστικά που υποδηλώνουν ότι θαυμάζει αυτό που έγραψε.Όσο για τον τόνο πάρε rio mare για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει γιατρειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *