ροή ειδήσεων

Ρόδος: ελεύθερος ο υπαρχιφύλακας που εκπαίδευε χρυσαυγίτες

Ελεύθερος αφέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, ο οποίος όπως αποκάλυψε... με το σημερινό του πρωτοσέλιδο δημοσίευμα το Εθνος, παρείχε εκπαίδευση «πολεμικών τεχνών» σε μέλη της Χρυσής Αυγής. Στο πλαίσιο της έρευνας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων ο αρχιφύλακας συνελήφθη για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.

Προηγήθηκε ταξίδι - αστραπή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στη Ρόδο, άνδρες της οποίας στο πλαίσιο της ήδη διαταχθείσης ΕΔΕ έπιασαν στον.. ύπνο τον εκπαιδευτή, ο οποίος σήμερα το πρωί τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί πλέον στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του αρχιφύλακα στο πλαίσιο της ευρύτερης έρευνας που διεξάγεται.

Στιος φωτογραφίες που αποκαλύπτει σήμερα το Εθνος, ο αστυνομικός εμφανίζεται να διδάσκει σε ενήλικους αλλά και ανηλίκους χρυσαυγίτες, πολεμικές τέχνες και χειρισμό όπλων (ροπάλων).

Ο...υπαρχιφύλαξ καθηγητής δίνει επίσης παραγγέλματα να του επιτεθούν με κοντάρια προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του για τις κινήσεις αυτοάμυνας.
ethnos.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *