ροή ειδήσεων

Στις ΗΠΑ η Όλγα Κεφαλογιάννη για την τουριστική προβολή της Ελλάδας

Σειρά επαφών με στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας έχει στη Νέα Υόρκη η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ, την ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων του 2013 και τη βελτίωση του....
κλίματος για την Ελλάδα.

Η κ. Κεφαλογιάννη συμμετείχε στο Concordia Summit, στο Μανχάταν, στο περιθώριο του οποίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αξιωματούχους άλλων χωρών και εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών.

Κατά την παραμονή της στις ΗΠΑ, θα παραστεί στην εκδήλωση του Hellenic Initiative, υπό την προεδρία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ενώ θα έχει συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Οργανισμού και το διοικητικό συμβούλιο του United States Tour Operators Association (USTOA).

Επίσης, με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ και επιλεγμένους ιατρούς της Νέας Υόρκης, με σκοπό την ενημέρωσή τους για το πλαίσιο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα σχετικά με τον ιατρικό τουρισμό.

Τέλος, η υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *