επικαιρότητα

Βομβαρδίστε λοιπόν τις Η.Π.Α. γιατί χρησιμοποιούν επικίνδυνα χημικά όλπα εναντίον του λαού τους

Η.Π.Α.! (εξοργιστικό…)
Ουαί, Ουαί, Γραμματείς και Φαρισαίοι!!!
Πρίν από λίγες ημέρες ξεσηκώθηκε ο Βρεττανικός τύπος γράφοντας....
ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε την άδεια σε ορισμένες εταιρείες να εξάγουν στην Συρία, δύο επικίνδυνες ουσίες για την κατασκευή του νευροπαραλυτικού αερίου Sarin. Ο χημικός τύπος του «χημικού όπλου» Sarin είναι ο εξής:
[(CH3) CHO] CH3P (O) F
Θα παρατηρήσετε ότι τα μόνα στοιχεία στον τύπο αυτό είναι:

• Φθόριο
• Ανθρακας
• υδρογόνο
• οξυγόνο
• φώσφορο
Από αυτά τα πέντε στοιχεία, τα τέσσερα (άνθρακας, υδρογόνο, οξυγόνο, φώσφορος) είναι φυσικά παρόντα στο ανθρώπινο σώμα σε μεγάλες ποσότητες. Το φθόριο είναι το μόνο στοιχείο που ξεχωρίζει σε σύγκριση με άλλες όσον αφορά την στοιχειακή ανάλυση.Τι , ακριβώς , είναι αυτές οι δύο «επικίνδυνες» χημικές ουσίες που πρέπει να ελέγχονται από τους νόμους περί « ελέγχου των όπλων »; Απίστευτο.Αυτά είναι:
• φθοριούχο νάτριο
• φθοριούχο κάλιο


Μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια στη φωτογραφία τού ἄρθρου την είδηση ​​της τελευταίας The Independent . Ανακοίνωση για τον τίτλο και υπότιτλο : ο πρώτος λέει « χημικές ουσίες για το “νευροπαραλυτικό αέριο” και η δεύτερη ” φθοριούχο νάτριο “ και ” φθοριούχο κάλιο . “
Αν τα ονόματα αυτών των συστατικών ακούγονται οικεία , είναι επειδή το φθοριούχο νάτριο είναι η ίδια χημική τοξίνη που είναι τακτικά ρίχνουν στις δημοτικές παροχές νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη μορφή της « φθορίωσης του νερού » .
Στην πραγματικότητα , η αναγκαστική χορήγηση φθοριούχου νατρίου προς τον αμερικανικό λαό ονομάζεται μια νίκη της «δημόσιας υγείας» από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC ) , από τον Οργανισμό για την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA ) και από όλους τούς οδοντιάτρους . Ωστόσο, αυτό το ίδιο το προϊόν , εφόσον πωλείται στη Συρία , θεωρείται « χημικό όπλο » . Αυτό ισχύει και για το BBC , The Guardian , The Daily Record ,την SundayMail , France24.com και χιλιάδες άλλους δικτυακούς τόπους ειδήσεων .
Σύμφωνα με την Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι , οποιοδήποτε “σύστημα “, το οποίο χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον του λαού του πρέπει να βομβαρδιστεί / να προσβληθεί / να ανατραπεί από τον συνασπισμό των άλλων μελών του ΟΗΕ . Σύμφωνα με τον ορισμό αυτό , στη συνέχεια , οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να βομβαρδισθούν από τα Ηνωμένα Έθνη αφού η κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί το θανατηφόρο χημικό όπλο – φθοριούχο νάτριο – σε βάρος του πληθυσμού τους .
Έτσι, η δοκιμή με ICP-MS του Τζον Κέρι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με σκοπό να “αμαυρώσει” τα αποδεικτικά στοιχεία, κάνοντάς το να φαίνεται το φθοριούχο νάτριο ως “ίχνη” του Sarin, όπως ο Kerry λέει στα μέσα ενημέρωσης. Ο στόχος όλων αυτών των πολιτικών και των Μέσων ενημέρωσης είναι πρώτα απ ‘όλα να κατασκευάσουν στοιχεία που να δικαιολογούν μια πολιτική πολέμου, χωρίς να συνεπάγεται οποιαδήποτε πραγματική επιστημονική εξέταση. Δεδομένου ότι το νόημα αυτού είναι να κατασκευάσουν στοιχεία που να δικαιολογούν μια πολιτική πολέμου, στην πρώτη θέση, δεν υπάρχει πραγματικός έλεγχος για την επιστημονική, που εφαρμόζεται σε όλα αυτά. Ο Obama, o Kerry και οι υπόλοιποι πολιτικοί λένε τι σκέφτονται ο λαός τα καταπίνει και δεδομένου ότι η πλειοψηφία της αμερικανικής κοινής γνώμης είναι επιστημονικά αναλφάβητοι, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να καταπίνουν και άλλα ψέμματα, αφού τα δύο αυτά «επικίνδυνα»συστατικά τα πωλούν σε όλα τα αμερικανικά σούπερμάρκετς. Βομβαρδίστε λοιπόν τις Η.Π.Α. γιατί χρησιμοποιούν επικίνδυνα χημικά όλπα εναντίον του λαού τουςParapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/9/13, 9:55 π.μ.

    Ti μπουφος... Οποτε πλενεις τα δοντια σου νευροπαραλυει το κορμι σου??
    Ti αλλο θα δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά