επικαιρότητα

Πώς μπορείς να κερδίσεις σε τυχερά παιχνίδια

Άρθρο περιγράφει τις τεχνικές με αφορμή τζακ-ποτ στις ΗΠΑ.
Τζακ-ποτ έχει σημειωθεί στο...

αμερικανικό τυχερό παιχνίδι Mega Millions, και πολλοί παίκτες ελπίζουν στην εύνοια της θεάς τύχης για τη σημερινή κλήρωση, που μπορεί να μοιράσει 400 εκατ. δολάρια!

Είναι όμως μόνο θέμα τύχης, ή οι διάφορες στρατηγικές που καταστρώνουν παίκτες έχουν κάποια βάση; Στο ερώτημα αυτό αποπειράται να δώσει απάντηση η ιστοσελίδα Yahoo με σχετικό δημοσίευμα.

Το 2010, πάνω από χίλιοι άνθρωποι στον Καναδά και τις ΗΠΑ κέρδισαν τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια από τυχερό παιχνίδι.

Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους, έχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών σε κάθε Πολιτεία. Ωστόσο υπάρχει ένα κοινό στοιχείο σε όλα τα παιχνίδια: οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι ελάχιστες. Για παράδειγμα οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το τζακ-ποτ του Mega Millions είναι μόλις μία στα 175 εκατ. Πιο πιθανό είναι να χτυπηθείς από κεραυνό!

Όσον αφορά στις στρατηγικές, μία διαδεδομένη ονομάζεται «lottery wheeling system» ή «κυκλικό σύστημα» και πολλοί πιστεύουν ότι βελτιώνει τις πιθανότητές τους να κερδίσουν. Στη μέθοδο αυτή, ο παίκτης παίζει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς μιας ομάδας αριθμών. Πρέπει να παίξεις πάνω από ένα παιχνίδι και περισσότερους αριθμούς από αυτούς που θα κληρωθούν. Για παράδειγμα, η επιλογή του λόττο των 6 αριθμών, προϋποθέτει από τον παίκτη να παίξει τουλάχιστον 7. Με τον τρόπο αυτό δεν αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης σε τζακ-ποτ, αλλά οι πιθανότητες για κάποιο μικρό κέρδος.

Την προσωπική του μέθοδο έχει αναπτύξει ο Richard Lustig, ο οποίος έχει κερδίσει το μεγάλο βραβείο της λοταρίας της Φλόριντα 7 φορές. Η τεχνική του είναι η εξής: Επιλέγει τους αριθμούς που θέλει, ελέγχει εάν έχουν κερδίσει στο παρελθόν, αγοράζει όσο περισσότερα δελτία μπορεί, επιλέγει 10 σετ αριθμών και τους παίζει συνεχώς.

Ωστόσο, μια πρόσφατη μελέτη του California SuperLotto κατέληξε στο συμπέρασμα ότι συνηθισμένες στρατηγικές, όπως οι παραπάνω, λειτουργούν εξίσου καλά με την τυχαία επιλογή.

Τέλος, μια στρατηγική που προτείνεται για τις ΗΠΑ είναι η αγορά λαχνού ή δελτίου από τις Πολιτείες από τις οποίες προέρχονται τα περισσότερα κερδισμένα δελτία.Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά