ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ που κρύβεται πίσω από την ΑΠΕΙΛΗ του ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ!

Ο ταξίαρχος ε.α. κ. Τζιάκης που αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων το 1979, φέρεται να είναι διοικητής (όχι πρόεδρος) της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» (ΚΕΕΔ), η οποία...
απείλησε χτες Πέμπτη με ένα είδος πολιτικού πραξικοπήματος. Ο κ. Τζιάκης παρουσιάζει το εξής προφίλ, μέσα από τις αναρτήσεις του: · Πολιτικά δεν πρόσκεινται πουθενά. · Είναι μέλος της φιλοχουντικής κίνησης «1001 Εκατομμύριο Όπλα Ελλήνων Ας Ηχούν Κάθε Βράδυ» και της κίνησης «Σύνταγμα Ώρα Μηδέν. · Παρακάλεσε τα μέλη των ομάδων χτες, μετά τις αντιδράσεις «να μην κάνουν αναρτήσεις σχετικές με το θέμα του ‘πραξικοπήματος’ της ΚΕΕΔ για δική τους ασφάλεια». · Δηλώνει ότι έχει ενημερώσει, για τις αντιδράσεις, τα μέλη των ομάδων στο εξωτερικό. · Παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα από τον προηγούμενο μήνα, με βρισιές εναντίον πολιτικών (Παπανδρέου, Γεννηματά κλπ).


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/9/13 20:54

    Μπραβο του. Πολυ σωστα τα ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/13 21:27

    τα αυτονοητα εγραψαν μην μας τρελανεται εντελως πια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμβαινει να τον ξέρω προσωπικά! Μακάρι ολοι οι Έλληνες να είχαν το ήθος και την δικαιοσύνη που τον διακρίνει !!Κ μαντέψτε δεν είμαι ούτε στρατιωτικός,ούτε υποστήριζω κανένα απο αυτά τα κόμματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/9/13 22:57

    ναι, καταλάβαμε, κανένα από τα κόμματα, εκτός από αυτό που η ηγεσία του είναι στη φυλακή με χειροπέδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/9/13 23:06

    Τον ξερω και εγω προσωπικα. Και αγαπητε 10:57 επειδη καποιος δεν φυλαει κατουρημενες ποδιες των κομματων που εσυ προφανως κανεις τοσα χρονια δεν επεται οτι ειναι οπαδος του κομματος που βρισκεται στην φυλακη. Αλλα οπαδος του κομματος που λεγεται Πατριδα και οχι καλοπεραση εις βαρος αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/13 10:01

      Μα βέβαια, στο στρατό δεν υπάρχουν ούτε ρουσφέτια, ούτε κομματικές εξυπηρετήσεις, ούτε διαφθορά, ούτε διαπλοκή.... Ας καταλάβουμε ότι και ο στρατός είναι ένα κομμάτι του πυρήνα του ελληνικού κράτους, κουβαλάει επομένως και όλες τις παθογένειές του.

      Οι στρατιωτικοί τόσα χρόνια επίσης ψήφιζαν φανατικά τα κόμματα που μας έφτασαν στα σημερινά χάλια, δεν ήταν απλοί παρατηρητές της κατάστασης. Οι στρατιωτικοί ως μόνιμοι κρατικοί υπάλληλοι είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να γκρινιάζουν για μνημόνια και ύφεση. Ας ακούσουν καλύτερα τους 2.000.000 ανέργους με το μηδενικό εισόδημα, ή τους 4.000.000 εκατομμύρια εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα με τα 500 και 600 ευρώ το μήνα και την απειλή της απόλυσης καθημερινά πάνω από το κεφάλι τους.
      Τα τωρινά τάχα επαναστατικά μανιφέστα τους εκτός από όψιμα είναι και επικίνδυνα. Δεν έχει καμιά δουλειά ο στρατός να μπλέκεται στα πολιτικά πράγματα. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι επιτέλους οι έλληνες να ψηφίζουν και να αποφασίζουν με ωριμότητα και ευθύνη και όχι με βάση το ποιος λαϊκιστής τους τάζει κάθε φορά τα περισσότερα. Αν δεν γίνει αυτό, η χώρα θα μείνει εγκλωβισμένη στα μνημόνια για άλλα 30 χρόνια.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/13 00:26

    συμφωνώ με τον 11:06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/11/17 21:05

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΑΚΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ.







    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *