ροή ειδήσεων

Ελεεινός Γερμαναράς πολιτικός, τολμά και κάνει πλάκα (!) με την Ελληνική σημαία σε τηλεοπτική εκπομπή! (βίντεο)

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ!!!
ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ; ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...
ΕΠΙΣΗΜΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ;;

Ένας Γερμαναράς πολιτικός, μια αφίσα της Μέρκελ στο background και μια τρύπια Ελληνική σημαία, συνθέτουν το σκηνικό τηλεοπτικής εκπομπής.

Όχι, δεν είναι φάρσα.

Τυλιγμένος με την Ελληνική σημαία εμφανίζεται σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ο τρισάθλιος & ελεεινός αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος "Εναλλακτική για την Γερμανία" (AfD), Μπερντ Λούκε.

Ο Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα!

"Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα", θα τονίσει.

Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ - Μπάρε, εμφανίζεται ο παρουσιαστής να κρατά μια Ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον Λούκε "τι θα κάνουμε απόψε;", για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός "θα με τυλίξουμε με την Ελληνική σημαία".

Ο επίσης ελεεινός δημοσιογράφος τυλίγει την Ελληνική σημαία γύρω από τον Λούκε και προσθέτει ότι«θα φωνάξουμε και "έξω οι Ναζί!"» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του!

Αν πίστευαν σ' αυτό το σύνθημα (έξω οι ναζί), τότε θα έπρεπε να φύγουν πρώτοι!!!










Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/9/13 22:10

    βρε καραγκιοζηδες εμεις ποσα εχουμε κανει στα δικα μας τηλεοπτικα καναλια,περιοδικα κτλ σχετικα με τους γερμανους, σε εκπομπες τυπου λαζοπουλου κτλ και μιλατε κιολας ζωα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/13 22:22

      Και πόσες Γερμανικές σημαίες έχουμε κάψει ??????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/13 22:52

      ANTE RE NAZISTH FASISTA! GERMANODOSILOGE! TETARTO RAIX!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/9/13 23:02

      Να σου πω ρε ξεφτιλισμένε... Η εκπομπή που παρουσιάζει το συγκεκριμένο διαφημιστικό... Τι περιεχομένου είναι??? Σατιρικού ή Πολιτικού??
      Γιατί ο Λαζοπουλος που επικαλείσαι πανάθλιε είναι σατιρική πράγμα που δικαιολογεί το "ότι" δείχνει...
      Εδώ όμως βρε ΝΑΖΙΣΤΗ έχουμε μια πολιτική εκπομπή με εκπρόσωπο κόμματος να επικαλείται, να σκίζει και να περιγελά ένα εθνικό σύμβολο... Ντροπή σου Παλιογερμαναρά!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/13 22:42

    Karagkiozis megalos eisai esu paliogermanara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/9/13 22:42

    μονο που αυτα δεν τα εχει κανει καποιος πολιτικος στην ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,η μεγαλυτερη ασεβεια ειναι που την κρατανε αναποδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/13 21:32

      ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ή ΟΧΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ) ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/9/13 23:03

    zww kai karagiozhs eisai re mpastarde poy kaneis to dikigoro toy diaboloy anti na thimoneis gia ti shmea mas.. alla eisai idios me aytoys poy kibernoyn giyto katebazeis to kefali se kati poy mas prosbaloi oloys zww e
    zww

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/9/13 23:39

    ειμαι αυτος που εγραψε το πρωτο σχολιο...
    λοιπον ελληναρες μου, καταρχας ο ενας που λεει οτι ειναι σατιρικες εκπομπες οι δικες μας, αυτο τι σημαινει ρε γελοιοι? οτι μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε? στη γερμανια ρε μαλακες οτιδηποτε αναφορα στον χιτλερ ειναι αδικημα, εδω βαζαμε μουστακια και βγαζαμε τη μερκελ χιτλερ, κοροιδευαμα ενα αναπηρο ανθρωπο οπως ο σοιμπλε οτι και να ειναι αυτος, καιγαμε γερμανικες σημαιες, βριζαμε γερμανους τουριστες, τυπωσαμε χαρτοπετσετες σε εστιατορια που βριζανε τους γερμανους και τοσα αλλα και ακομη μιλατε??? ξυπνηστε! τη τελευταια συνεδριαση-ψηφοφορια της βουλης μαςε που κυκλοφορει στο ιντερνετ την εχετε δει??αντι να ασχολειστε με τα δικα μας ρεμαλια ακομη σας φταινε οι ξενοι!!! ξυπνηστε πια! σας πειραζει ενας μαλακας που πηγε να τραβηξει προφανως την προσοχη και δεν σας πειραζουν ολτα τα στραβα τα δικα μας που αν αρχισω να γραφω θα τελειωσω αυριο, πιο κωλοφαρα απο τη δικη μας και ειδικα εμας τους ροδιτες δεν υπαρχει! ενας ευλογημενος τοπος με αχρηστους ανθρωπους, απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/13 08:34

      Ετσι ειναι , αλλά δυστυχώς μυαλό η δεν βάζουν η δεν έχουν ..Από μόνοι τους δεν μπήκαν στην βουλή οι ανθελληνες βο (υ)(κ) λεφτες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/13 10:14

      εκτος το οτι είσαι αγραμμάτος εισαι και αμόρφοτος,

      **Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία.**

      Πόσοι ήταν αυτοί που έκαναν αυτά που λες; Δέκα, εκατό, τριακόσιοι, δυο χιλιάδες; Όσοι και να ήταν κανένας τους δεν εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη διαφορά ποίος το κάνει και πού.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/13 10:21

      ναι βλεπω ποιος ειναι αγραμματος και ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ...
      Οσον αφορα τη σατιρα, ναι ειναι προφανες οτι οι "σατιρες" στυλ λαζοπουλου η οπως του τραγκα εχουν σκοπο τη βελτιωση του αντικειμενου....οχι τον λαικισμο που θα τους φερεις τηλεθεαση... τελοσπαντων συνεχιστε εσεις να βλεπετε φαντασματα, δεν πειραζει μια ζωη θα ειμαστε ετσι οπως ειμαστε...καλη σας ημερα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/9/13 00:47

    esy oyte ellhnas eisai oyte rodiths kai nai mas pirazi oloi h koroidia ton politikon alla nase sygoyros oti emeis poy aganaxtoyme den toys psifisame kai afoy gnorizeis pragmata kai katastaseis [opos les]thimisoy ti mas exoyn kanei oi germanoi kai ase afta poy les oti toys kaname dikeoma na prosbaloyn ti simeamoy skatogermanarades den exoyn.mas apokalesan kai nazi.. oi nazi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/9/13 00:50

    re file afoy den saresei h fara mas giti den ginese germanos?oyst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/9/13 00:54

    εκνευριζομαι γιατι προσωπικα θεωρω οτι ενω εχουμε ολες τις δυνατοτητες σαν τοπος, εχουμε φτασει στον πατο και παντα μας φταινε οι αλλοι...ας το σταματησουμε αυτο και ας βαλουμε το κεφαλι κατω και να διορθωσουμε τα δικα μας κακα. τον τοπο αυτο τον αγαπω οσο τιποτα αλλο και δεν τον αλλαζω, αλλα η νοοτροπια που εχουμε εδω με εχει τρελανει.
    καληνυχτα πατριωτες ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/9/13 10:49

    Τα παραπονα σας εδω παιδια:

    https://www.alternativefuer.de/kontakt/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/9/13 13:19

    γερμαναρα γαμιεται η μανα σου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/9/13 14:47

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/13 21:35

      ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΤΩΡΑ!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/9/13 20:05

    Ουϊστον Τσόρτσιλ. Αλοίμονό μας αν οι Ελληνες αποκτίσουν Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η και ενότητα, θα κατακτήσουν τον κόσμο"!!! Ετρυχώς γι'αυτούς ούτε το ένα έχουμε καταφέρει ακόμα ούτε το άλλο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/9/13 10:45

    Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε:

    “Oι Έλληνες είναι συγγενείς μου, είναι δάσκαλοί μου. Τους θαυμάζω σαν άφθαστες διάνοιες της φράσεως και της γραμμής, καθώς και για τον ιδεώδη βίο τους.» (Από επιστολή που έστειλε στον γιο του Αύγουστοσ το Bisbaden στις 5 Ιουλίου 1815). «Ό,τι είναι η καρδιά και ο νους για το σώμα, είναι η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.» ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ …ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *