ροή ειδήσεων

Ποιες διασημότητες ήρθαν εφέτος στην Ελλάδα


Οι σταρ του Χόλιγουντ και τα διάσημα ονόματα της μόδας μοιράστηκαν εντυπώσεις και εικόνες με τους θαυμαστές που ακολουθούν τα ίχνη τους παντού, όπου κι αν βρίσκονται. Από τους Παξούς μέχρι τη Σύμη και από την Πάτμο μέχρι την Κρήτη, οι διάσημοι απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις γεύσεις στην Ελλάδα...


Το απέραντο γαλάζιο, τα λευκοβαμμένα σπίτια στους γυμνούς βράχους, τα γεράνια σε κόντρα με τις φραγκοσυκιές, ξαπλωμένες γάτες και αραγμένες βάρκες, μπουκάλια με κόκκινο κρασί, δειλινά σε άδειες παραλίες κάτω από ψάθινες ομπρέλες και λόγια της πλώρης σε γιοτ πολυτελείας. Ολα στιγμιότυπα από το ελληνικό καλοκαίρι των διάσημων ονομάτων που έκαναν διακοπές σε κάποιο από τα νησιά μας.
Πράσινο ή βραχώδες, πολυσύχναστο ή ερημικό το «ελληνικό νησί» (οι λέξεις greek island έχουν γίνει σχεδόν ορολογία στο λεξιλόγιο των απανταχού σελέμπριτι, λένε τα διεθνή έντυπα) πρωταγωνίστησε τις τελευταίες ημέρες στη σφαίρα των μπλόγκερ και των φόλοουερ. Η «Eλλάδα» έγινε δημοφιλής ετικέτα συζήτησης (hushtag) μαζί με θέματα όπως «καλοκαίρι 2013» «υπέροχη ημέρα», «καλές στιγμές».
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ζούσα 49 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη και δεν είχα επισκεφθεί ποτέ τα ελληνικά νησιά. Yassou Mykonos, θα επιστρέψω». Αυτό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Ράσελ Κρόου, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί των ανέμων για λίγες ημέρες φορώντας συνέχεια ένα Τ-shirt που έγραφε Greece, ενώ δοκίμασε και τις βόλτες με «γουρούνα».
Φωτογραφίες με φόντο τις ομορφιές της Μυκόνου ανέβαζε στον λογαριασμό της στο Instagram κατά τη διάρκεια των διακοπών της και η Σοφία Βεργκάρα. Η κολομβιανή ηθοποιός δεν ξέχασε το ελληνικό νησί όταν επέστρεψε στην Αμερική. Αρχισε να ρωτάει μέσα από τον λογαριασμό της πού μπορεί να βρει στραγγιστό γιαούρτι.
Στα στενά της Μυκόνου σεργιάνισαν και αυτό το καλοκαίρι η Ναόμι Κάμπελ, ο Κριστόφ Λαμπέρ και ο Μάικλ Τζόρνταν. Τον ίδιο καλοκαιρινό προορισμό είχαν και οι αδελφές Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόι Καρντάσιαν, διάσημες για το ριάλιτι σόου «Keeping up with the Kardashians». Συνδύασαν δουλειά και διασκέδαση αφού έκαναν και γυρίσματα για το σόου τους, που το παρακολουθούν δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική.
Για δεύτερη φορά η Μαντόνα επισκέφθηκε την Ιθάκη. Η πρώτη ήταν πριν από αρκετά χρόνια, με τον τότε σύζυγό της Γκάι Ρίτσι. Στιγμές χαλάρωσης απόλαυσε στο εξοχικό του στην Αντίπαρο ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Στην Πάτμο βρέθηκαν ο ελληνοαμερικανός σκηνοθέτηςΑλεξάντερ Πέιν και ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς.
Ο Χάρισον Φορντ επισκέφθηκε για δεύτερη φορά - η πρώτη ήταν πριν από δύο χρόνια - τη Σύρο. Στην Ελούντα έκανε ολιγοήμερες διακοπές ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο με τη σύντροφό τουΙρένε Σάικ. Πριν ακόμη σκάσει η είδηση του χωρισμού της, η Μόνικα Μπελούτσι με τις δύο κόρες της έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο, σε σπίτι γάλλου φίλου της στον Μώλο. Τον ίδιο προορισμό είχε και για τις φετινές του διακοπές ο Λεονάρντο ντι Κάπριο ενώ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απόλαυσε τις παραλίες της Κεφαλονιάς.

Greek chic

Και η διεθνής μόδα αγαπά τα ελληνικά νησιά. Το Instagram φιλοξένησε τις λεπτομέρειες των ανθρώπων της μόδας από τις διακοπές τους στο Αιγαίο. Μεγάλοι μετρ, σχεδιαστές, μοντέλα αλλά και επιχειρηματίες κατέπλευσαν με τα σκάφη τους και αγκυροβόλησαν σε πανέμορφα γραφικά λιμάνια ή απόλαυσαν το πακέτο θάλασσας - ήλιου - κοσμικότητας που ως κλισέ ακολουθεί τη Μύκονο. Οι ιταλοί σχεδιαστές είναι οι κομψοί «συνήθεις ύποπτοι» που αρμενίζουν στο Αιγαίο. Ο μετρ Βαλεντίνο με το διάσημο «T.M. Blue» γιοτ πέρασε από Μύκονο και Υδρα. Στο νησί του Αργοσαρωνικού έμεινε με τον συνεργάτη του Τζιανκάρλο Τζαμέτι και τη νέα μούσα του, μοντέλο και μπλόγκερ της μόδας Ολίβια Παλέρμο. Σκοπός του η έρευνα αρχείου, όπως θα έλεγαν όσοι καταπιάνονται με το κυνήγι ιδεών για τη δημιουργία νέας συλλογής. Ο μετρ τη βρήκε στο μαγαζί του Ασπρούλη με τα παραδοσιακά κεντήματα, από όπου αγόρασε μία βαμβακερή φούστα δαντέλα πλεγμένη με βελονάκι. Δίπλα στο «T.M. Blue» αγκυροβόλησε το σκάφος του «Altair» και ο ιταλός μεγιστάνας του ομίλου Tods Ντιέγκο ντε λα Βάλε. Ο οποίος όση ώρα ο Βαλεντίνο επεξεργαζόταν τις δαντέλες του Ασπρούλη έπινε απογευματινό κοκτέιλ στον Πειρατή με τον Τζιανκάρλο Τζαμέτι. Ο φωτογράφος της μόδας Γιούργκεν Τέλερ έχει αποκτήσει δικό του σπίτι στην Υδρα, όπου κάνει οικογενειακές διακοπές.Ο Τζόρτζιο Αρμάνι ξεκίνησε από την Πάτμο να κάνει με το σκάφος του διακοπές στο Αιγαίο. Εκεί βρέθηκε και η Λίζα Μαρί Φερνάντες, σχεδιάστρια των περιζήτητων στο Χόλιγουντ μπικίνι. Η παριζιάνικη σκηνή της μόδας έδωσε το στίγμα της με το μοντέλο του οίκου Σανέλ Καρολίν ντε Μεγκρέ να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από Μήλο, Σέριφο και Χίο. Ο σχεδιαστής του οίκου Μπαλμέν Ολιβιέ Ρουστέν διασκέδαζε στη Μύκονο. Εκεί όπου εντοπίστηκαν, άλλη μία φορά, οι δίδυμοι Ντιν και Νταν Κάτεν του οίκου Ντισκουέαρντ. Ενώ οι Αμερικανοί Τόμι Χίλφιγκερ και Μορίς Μαρτσιάνο (της συλλογής Γκες) επέλεξαν τη Σκιάθο και τη Σύμη, αντίστοιχα, για την εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *