ροή ειδήσεων

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ" ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

Ελλάς Παπάδων Ναζιστών, για την «πατρίδα» για όλους αυτούς που δεκάρα για σένα δεν δίνουν…

Αφιερωμένο μνημολόγιο συκοφαντίας των απατεώνων ρασοφόρων και των πολιτικών δουλικών τους.
Η βιβλική παράδοση
«Πέρασαν μήνες και προχθές Σάββατο, ξεφυλλίζοντας μία από τις εφημερίδες που είχα μπροστά μου, βλέπω έναν κύριο, γνωστή φυσιογνωμία. Διαβάζω: “Ωρα η εκκλησία να απονομιμοποιήσει τη Χρυσή Αυγή”. Α, λέω αυτόν κάπου τον …

Ελλάς Παπάδων Ναζιστών, (εύστοχο το δανειζόμαστε απο ανάρτηση χρήστη στο fb)
Ο κίνδυνος της θρησκείας, δηλαδή, είναι το εκτροφείο και των τριών άλλων κινδύνων. Του δημογραφικού, του οικολογικού και του πυρηνικού. Γιατί η θρησκεία με την κυρίαρχη δράση της
στην ιστορία έκαμε, ώστε σήμερα σάπισε η αντίληψη και η γνώμη του ανθρώπου για τη ζωή. Αν καταλάβουμε σε τι βαθιά επίπεδα δουλεύει, θα μας κυριέψει ο πανικός τρόμος. Είναι τυχαίο νομίζεις πως το πρώτο πράγμα που βλέπει το νήπιο με τρόμο είναι ο ιερέας, όταν πάνω από το κεφαλάκι του αγωνίζεται να το πνίξει στην κολυμπήθρα της βάφτισης; Ή είναι τυχαίο πως το τελευταίο πράμα που κατευοδώνει τον άνθρωπο στη λησμονιά, μάταιο κουφάρι πια και τεντωμένο, είναι η φτυαριά το χώμα που φτυαρίζει απάνω του ο ιερέας; Όχι, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Δημήτρης Λιαντίνης – «Τα Ελληνικά«Αφιερωμένο μνημολόγιο συκοφαντίας των απατεώνων ρασοφόρων και των πολιτικών δουλικών τους.

Η βιβλική παράδοση
«Πέρασαν μήνες και προχθές Σάββατο, ξεφυλλίζοντας μία από τις εφημερίδες που είχα μπροστά μου, βλέπω έναν κύριο, γνωστή φυσιογνωμία. Διαβάζω: “Ωρα η εκκλησία να απονομιμοποιήσει τη Χρυσή Αυγή”. Α, λέω αυτόν κάπου τον ξέρω. Και ναι ο κ. Ζουμπουλάκης ο πρόεδρος του Ιδρύματος Βιβλικών Σπουδών “Αρτος Ζωής” με λεζάντα “ο παγανισμός είναι η φωνή του αίματος και της φυλής, η έξαρση της φυσικής ρώμης, η βία. Στα οποία η βιβλική παράδοση αντιτάσσει το ανθρώπινο πρόσωπο χωρίς κανέναν προσδιορισμό, εθνικό, φυλετικό, θρησκευτικό, ή άλλον”.
Χρυσόστομος: «Οι αρχαιολάτρες και οι δωδεκαθεϊστές δεν είναι απολογητές του Χριστού». ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
«Η κατασκευασμένη κοινωνία του φόβου δεν μπορεί να αντέξει περισσότερο φόβο, θα απαρνηθεί την αυτόκλητη βία του “παραθρησκευτικού ιδεαλισμού” και θα γυρίσει ξανά στις αγκάλες του υπαίτιου για σιγουριά και ασφάλεια. Άλλωστε έτσι πολύ απλά εξηγούνται και οι χαρές που έκαναν όλοι οι αριστερίζοντες χριστιανοί που επιτέλους οι Μητροπολίτες “μίλησαν”. Μια άλλη αρνητική συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι η ακύρωση οποιουδήποτε αιτήματος χωρισμού κράτους – εκκλησίας αφού το “διασωθέν” κοινωνικό υπόστρωμα θα αντιδράσει στην “διασάλευση” της ασφάλειας του.»
Πίσω από τον καλλιεργούμενο φασισμό βρίσκεται η Ορθόδοξη θεοκρατία και οι εμπνεόμενες πνευματικά και ιδεολογικά ομάδες συμμορίες τύπου Χρυσής Αυγής. Τα υποκριτικά δάκρυα της ορθόδοξης θεοκρατίας υπέρ της Δημοκρατίας αυτή την στιγμή δείχνουν ότι το χαρτί Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως αρχικώς είχε σχεδιαστεί άλλωστε εναλλακτικές υπάρχουν και σιγά σιγά παραμερίζεται.»
Ψευτοδημοκράτες και λοιποί υπέρμαχοι της θεοκρατίας
Ποιά σκοτεινά κέντρα καθοδηγούν όλους αυτούς τους ψευτοδημοκράτες (Παντελής Καψής στο «Έθνος» σήμερα, Τατσόπουλος στο τηλεοπτικό «Σκαϊ» χθές, κ.ά.) στο να ταυτίζουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τον «δωδεκαθεϊσμό» (sic) με τους… χρυσαυγίτες; Πως ένας άθεος κατά δήλωση του υπέρμαχος του «κοσμικού» κράτους προσπαθεί να βάλει στην θέση του τον ακροδεξιό συνομιλητή του λέγοντας του ότι έχετε θράσος όταν μιλάτε εσείς για την ορθόδοξη θρησκεία, ποιος είναι ο πιο ορθόδοξος εδώ; Σας ενοχλεί ο Παγανισμός κύριε Τατσόπουλε όπως δηλώσατε το καταλαβαίνουμε, αλλά να σας θυμίσουμε τι απαντήσατε σε ένα δικό μας άνθρωπο Πολυθεϊστή όταν σας έκανε την παρατήρηση για την δική σας αυθαίρετη ταύτιση του Παγανισμού με τον Ναζισμό καθώς και του ιδεολογικού σας οργάνου του Left.gr που στοχευμένα τσουβαλιάζει αντίθετα πράγματα;
Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις για κανέναν… προοδευτικό σαλιάρη
θα σταθώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου Ραβανού, (αμετανόητος ανόητος είναι ο άνθρωπος) πώς του φάνηκε η επίσκεψη Κουτσούμπα στην Μητρόπολη. Η απάντησή του ήταν, ότι ήταν εποικοδομητική αλλά θα δούμε, εστίασε όμως στην επίσημη επίσκεψη που του έκαναν, πριν λίγο καιρό, βουλευτής εκλεγμένος και στελέχη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν, έλεγε, έφθασαν στο επίμαχο θέμα της μισθοδοσίας του κλήρου από το κράτος, ο βουλευτής και τα στελέχη του είπαν : Ο,ΤΙ ΠΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ θα γίνει. “Μετά πώς να μην πω καλά λόγια για τον ΣΥΡΙΖΑ;” συμπλήρωσε ο Άνθιμος.
Και ολόκληρο ξανά:
Σύντομη απάντηση στους θρασύτατους ορθόδοξους θεοκράτες και επιδοτούμενους γραφιάδες που τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να πετάξουν από την καμπούρα του Χριστιανισμού ό,τι δεν τους βολεύει και να το φορτώσουν στον…» Παγανισμό», που πάει να πει (στην ορολογία τους) στην νόμιμη, αυτόχθονα και εθνική θρησκεία των Ελλήνων.
Για να τελειώνουμε με τους απατεώνες!
Ο Πολυθεϊσμός γέννησε την ελεύθερη σκέψη και την Δημοκρατία.
Ο Μονοθεϊσμός γέννησε τον σκοταδισμό και την απολυταρχία.
Ο Χριστιανισμός στήριξε όλες τις τυραννίες και απολυταρχίες της Ιστορίας.
Ο Χριστιανισμός προέβη στο μεγαλύτερο αιματοκύλισμα που γνώρισε η Ιστορία και με τους αγριότερους τρόπους.
Ο Χριστιανισμός πείθει μόνο τους σκλάβους του για την δήθεν “αγαθή” του φύση.
Σε όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα είναι κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά του Ανθρώπου.
Κι όμως… οι ηγετίσκοι και γραφιάδες του, παριστάνουν τελευταία τους “δημοκράτες” και πάνε να φορτώσουν όποιο δημιούργημά τους δεν τους αποφέρει πια εξουσιαστικό όφελος… στον “Παγανισμό”!!!
Δηλαδή στον Πολυθεϊσμό δηλαδή στο σύστημα αντίληψης του Κόσμου που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ρασοφόροι και πολιτικά δουλικά είστε συνειδητοί εχθροί την Αλήθειας και της Ελευθερίας!
Οι Έλληνες εφηύραν τον Άνθρωπο!
Ενώ η δική σας θρησκεία εφηύρε τις πυρές και την άρνηση του Άνθρώπου!
Υ.Σ.Ε.Ε.
ΠΗΓΗ:
eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *