ροή ειδήσεων

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΥΤΑΒΙ

Το σκυλάκι αυτό βρέθηκε 12/9/13 στο δρόμο, στο Καρακόνερο. Σύμφωνα με κατοίκους & κάποια φωτογραφία βραδινή στο facebook είναι σίγουρα 3-4 μέρες στο δρόμο.... Είτε χάθηκε, είτε το αφήνουν για βόλτα, είτε εγκαταλείφθηκε.
Είναι θηλυκό, ημίαιμο γερμανικό ποιμενικό, 4 μηνών.

Επειδή ο δρόμος δεν είναι ασφαλής για ένα κουτάβι 4 μηνών, από σήμερα φιλοξενείται στο χώρο μίας φιλόζωης. Δεν έχει microchip, ούτε φορούσε ταυτότητα στο κόκκινο κολλάρο του.

Στην πραγματικότητα είναι ακόμα πιο όμορφη από τις φωτογραφίες, είναι σκυλί με πολύ καλό χαρακτήρα, φιλικό, παιχνιδιάρικο, πανέξυπνο, ξέρει ήδη το ''κάτσε'', δεν τραβά στη βόλτα, δεν κλαίει, δεν λερώνει μέσα. Θα γίνει μεγαλόσωμη 30-35+ κιλά.

Ελπίζουμε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης από τις αναρτήσεις & τις αγγελίες μας (έχουν ειδοποιηθεί και όλοι οι κτηνίατροι της περιοχής της Ρόδου - κέντρο). Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να αποδείξει την ιδιοκτησία με βιβλιάριο εμβολιασμών & να τοποθετήσει απαραίτητα microchip όπως ορίζει ο νόμος για κάθε κατοικίδιο ώστε να την πάρει πίσω.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης εντός διαστήματος 10-15 ημερών, η σκυλίτσα δίνεται για υιοθεσία.Μπορείτε από τώρα να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας.
Θα δοθεί με microchip & συμφωνία στείρωσης.

Πληροφορίες: 22410 21412

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *