επικαιρότητα

Περίπτερο για ελληνικούς προορισμούς της North Events στην έκθεση TT Warsaw

Η Ελλάδα, αν και βρίσκεται στην πρώτη θέση των τουριστικών προορισμών charters από την Πολωνία, με μερίδιο αγοράς 22,5%, έχει χάσει περίπου 120.000 επισκέπτες από το 2011. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί που επιλέγουν οι Πολωνοί στην Ελλάδα είναι το Ηράκλειο, η Ρόδος... η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, τα Χανιά και η Κως.

Η North Events, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Πολωνίας, συμμετέχει με περίπτερο -για λίγους μόνο ελληνικούς προορισμούς- στην μεγάλη διεθνή έκθεση τουρισμού της Βαρσοβίας, TT Warsaw. Το περίπτερο της North Events θα είναι η μοναδική ελληνική παρουσία στην έκθεση

Η 21η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού TT Warsaw διοργανώνεται στην Βαρσοβία από 28 έως 30 Νοεμβρίου και είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην Πολωνία. Οι επισκέπτες για το 2012 έφθασαν τους 20.000, και οι εκθέτες τους 664, από 64 χώρες συνολικά (34 εθνικά περίπτερα χωρών). Αναλυτικότερα αναφέρουμε ότι οι business clients ήταν 11.029, private clients 7.992, media και δημοσιογράφοι 304, και VIP 648 μεταξύ των οποίων 72 πρέσβεις και εκπρόσωποι διπλωματικών σωμάτων.

Μεγάλη συνεργασία της North Events με τον σεφ Θεόφιλο Βαφείδη
Η North Events εξασφάλισε τη συμμετοχή του διάσημου σεφ Θεόφιλου Βαφείδη, ο οποίος θα διοργανώσει ένα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα με μαγειρικές επιδείξεις, συνταγές από την Ελλάδα, και γευσιγνωσίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της North Events “Kalimera Grecja”. Ο κ. Βαφείδης στην Πολωνία θεωρείται ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας για την γαστρονομία, τον πολιτισμό και τουρισμό της, γνωστός και ως The Greek Gourmet Chef.

Η Ελλάδα, αν και βρίσκεται στην πρώτη θέση των τουριστικών προορισμών charters από την Πολωνία, συγκεντρώνοντας συνολικά μερίδιο αγοράς 22,5% (μερίδιο 21% την 26η εβδομάδα, μερίδιο 18,2% την 20η εβδομάδα) και παρουσιάζοντας αύξηση έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2012 κατά 41,2%, έχει χάσει περίπου 120.000 επισκέπτες από το 2011. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί που επιλέγουν οι Πολωνοί στην Ελλάδα είναι το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, τα Χανιά και η Κως.
traveldailynews.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: αγαπητό παραπονο. ο παραποταμιος δρομος της Κρεμαστης εχει τα μαυρα του τα χαλια . λιγο πισσα δεν υπαρχει να βαλετε στις λακουβες ?

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά