ροή ειδήσεων

TO ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!

Το παρακάτω γράμμα απεθύνθηκε στον Υπουργό Παιδείας αλλά καμία απάντηση. Δυστυχώς ότι περιέχεται στο γράμμα είναι αλήθεια !

Προς τον Υπουργό Παιδείας...


Γεια σας, με λένε Αλέξη . Σήμερα πήγα για πρώτη φορά στο γυμνάσιο, στη πρώτη γυμνασίου!

9 το πρωί αγιασμός, πήγα μαζί με την μαμά μου, είχα αγωνία..., αγωνία μεγάλη να δω τους συμμαθητές μου, να γνωρίσω τους καθηγητές που θα μου κάνουν μάθημα....

Μετά τον αγιασμό η Διευθύντρια πήρε το μικρόφωνο και διαβασε ένα λόγο γεμάτο ευχές και στο τέλος αφού έκλεισε τα χαρτιά της και τελείωσε με τις ευχές της, μας είπε να ΜΗΝ ξαναπάμε σχολείο, ούτε αύριο ούτε την Παρασκευή, μέχρι κάποιος αναπληρωτής καθηγητής να έλθει στο σχολείο.

Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σχολείο, δεν χρειάζεται να ξυπνάμε το πρωί ούτε να φτιάχνουμε την τσάντα μας με τετράδια και βιβλία, δεν χρειάζεται ούτε να διαβάζουμε, μέχρι να ειδοποιήσουν με mail τους γονείς μας. Το σχολείο χρειάζεται καθηγητές αλλά εμείς δεν χρειάζεται καν να ανησυχούμε, το σχολείο θα είναι κλειστό και εμείς τα παιδιά σπίτια μας, μέχρις νεωτέρας....

Αλέξης

ΥΓ: πηγαίνω στο σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης (ΣΕΠ)



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/9/13 21:55

    Ότι το γράμμα αυτό έχει γραφτεί από παιδί Α Γυμνασίου και μάλιστα αγόρι. Δε μας παρατάτε λέω εγώ.. Όποιος θέλει να πει κάτι, καλώς να το πει κι εγώ μαζί του στον αγώνα του, αλλά μην υπογράφει ως μικρός Αλέξης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/13 15:03

    Σε πειραξε το αν ειναι ο μικρος αλεξης η οχι η το οτι τα σχολεια δεν εχουν καθηγητες,τα πανεπιστημια και τα τει κλεινουν και οτι η παιδεια μας παει κατα διαολου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 21:54

      Συγνώμη, δηλαδή μέχρι σήμερα η παιδεία μας πήγαινε καλά? ΑΝ πήγαινε καλά τότε οι πολίτες θα ήταν μορφωμένοι και όχι "παραμορφωμένοι" να μου ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή και τα ίδια κόμματα και πρόσωπα που εν γνώσι τους κατέστρεφαν την Ελλάδα. Ασε λοιπόν τις βλακείες περί "παιδείας" και μίλα περί "παιδιάς"

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/13 16:36

    Ναι ακριβώς αυτό με πείραξε. Με πειράζει το ψέμα και με πειράζει ο κόσμος που ενώ έχει κάτι να πει και οφείλει να το πει, κρύβεται πίσω από ένα δήθεν γράμμα για να εκμεταλλευτεί συναισθήματα ανθρώπων. Λες και αν έλεγε ότι είναι εκπαιδευτικός ή γονιός δεν θα τον στηρίζε στην αγωνία του ο κόσμος. Και βέβαια με ενοχλεί ότι τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλείνουν και η κατάσταση πάει κατά διαόλου και μάλιστα είμαι άτομο που με αφορά και άμεσα το πρόβλημα.Αν όμως κάτσω να γράψω ένα γράμμα ή ένα άρθρο, δε θα το υπογράψω ως πληγωμένη μικρή Ελενίτσα. Κάτι τέτοιες σαχλαμάρες όμως είναι που κάνουν τον κόσμο να μην παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση και να αποπροσανατολίζεται. Ο κόσμος φοβάται για τη δουλειά του για το μέλλον των παιδιών του, είναι σοβαρό το θέμα και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/13 21:57

    Μα καλά βρε παιδί μου δεν σου είπαν οι γονείς σου να απευθύνεσαι από δω και πέρα στον Φούχτελ και την Μέρκελ?
    Αυτοί θα σου λύσουν το πρόβλημα και να είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσουν. Καλή χρονιά να έχετε όλοι σας και ξανά να ψηφίσετε τους ίδιους και τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *