ροή ειδήσεων

Κλίντον: "Ο μέσος Έλληνας δουλεύει περισσότερες ώρες σε σχέση με τους Γερμανούς" [BINTEO]

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, άνοιξε τις ομιλίες στη δεξίωση για την παρουσίαση του Hellenic Initiative, την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη. Ο Κλίντον τόνισε πως ο μέσος Ελληνας δουλεύει περισσότερες ώρες σε σχέση με τους Γερμανούς...
O Κλίντον, αναγνώρισε τις θυσίες του Ελληνικού λαού, τον οποίο εξήρε για τον χαρακτήρα και τις αντοχές που έχει επιδείξει τα χρόνια της κρίσης. Δήλωσε πιστός φίλος και υποστηρικτής της Ελλάδας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στο Hellenic Initiative και τους υποστηρικτές του, για τη δουλειά που έχει κάνει με στόχο της τόνωσης της Ελληνικής οικονομίας.

Δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως η παρουσία του στον πρωθυπουργικό θώκο, έδωσε τη σταθερότητα που έλειπε από την Ελλάδα.

Κλείνοντας τον λόγο του, είπε πως οι Ελληνες δουλεύουν περισσότερο από τους Γερμανούς, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού, που τον καταχειροκρότησε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Ελληνα Πρωθυπουργό, Σαμαρα, με τον οποίο είχαμε μία πολύ δημιουργική συνάντηση. Θέλω να ευχαριστήσω το Hellenic Initiative για την υποστήριξη που δείχνουν στην Ελλάδα. Κάνουν μία δουλειά γεμάτη προκλήσεις.

Είμαι εδώ για να υπενθυμίσω πως η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα από πλευρά ανθρώπινου δυναμικού και ιστορίας. Να υπενθυμίσω στους Ευρωπαίους πως ο μέσος Ελληνας δουλεύει περισσότερες ώρες απ’ ότι ο μέσος Γερμανός. Αλλά και να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Σαμαρά για την ηγετική του φυσιγνωμία, μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή για την Ελλάδα”.

Ο Κλίντον τα είπε με τον Αντώνη Σαμαρά, τόσο πριν όσο και μετά τον λόγο του, υπογραμμίζοντάς του ότι παραμένει πάντα φίλος της Ελλάδας.



πηγη: news247

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/10/13 13:04

    Ο αδερφος clinton ειναι large αμα λαχει να ουμε.
    Αμα δεν εχεις κομπλεξ και εισαι και γαμικουλας μιλας ελευθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/13 21:53

      Καλά αυτός από το πολύ το φικι-φικι έχει χάσει το φιρίκι....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/10/13 21:52

    Μα γιαυτό την βουλιάξαμε την χώρα, γιατί δουλεύαμε πολύ σκεπτόμενοι δολοπλοκίες, λαμογιές, απάτες, ρουσφέτια, λαμογιά και ότι μπορεί να φαντασθεί ο ανθρώπινος νους. Αλλωστε τα εκατοντάδες παγκοσμίως πρωτότυπα επιδόματα που σκαρφιζόμασταν για να "κλέβουμε το κράτος (και τους εαυτούς μας) είναι τρανή απόδειξη της "εξαντλητικής" δουλειάς. Τώρα βέβαια καλό θα ήταν κάποιος δημοσιογράφος να έφερνε στο φως ποιός λαός της ΕΕ είναι πιό ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ για να κάνουμε και τις συγκρίσεις σε ποιοτικό επίπεδο, γιατί αν την δουλειά που κάνεις εσύ σε 10 ώρες εγώ την κάνω καλύτερα σε 2 ! ε, τότε ας μην μιλάμε για ώρες εργασίας αλλά για παίδεμα. Γιατί είναι παγκοσμίως γνωστή η ποιότητα των αγαθών μας ειδικά σε βαριά βιομηχανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/13 21:56

    Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να πει σε αυτόν τον άνθρωπο ότι δεν έχει καμία αξία ο χρόνος εργασίας αλλά η ποιότητα της εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/10/13 22:02

    ...."O Κλίντον, αναγνώρισε τις θυσίες του Ελληνικού λαού, τον οποίο εξήρε για τον χαρακτήρα και τις αντοχές που έχει επιδείξει τα χρόνια της κρίσης. Δήλωσε πιστός φίλος και υποστηρικτής της Ελλάδας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στο Hellenic Initiative και τους υποστηρικτές του, για τη δουλειά που έχει κάνει με στόχο της τόνωσης της Ελληνικής οικονομίας".....
    Εδώ ταιρίαζει απόλυτα η ρήση του Πυθαγόρα "Να θεωρείς τους κόλακες πιο επικίνδυνους και από τους εχθρούς σου"... αλλά και του Αντισθένη
    "Είναι προτιμότερο να πέσεις σε κόρακες παρά σε κόλακες, γιατί οι πρώτοι τρώνε τις σάρκες ενώ οι δεύτεροι τις ψυχές των ανθρώπων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *