ροή ειδήσεων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταγγέλλει την απαράδεκτη τροπολογία

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταγγέλλει σε όλο το Δωδεκανησιακό λαό την απαράδεκτη τροπολογία που ψήφησαν χθες βράδυ... στην Βουλή των Ελλήνων οι Τροικανοί – Μνημονιάκηδες βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Η τροπολογία που ψήφησαν δίνει στους εποχιακά εργαζόμενους 3 μήνες και 5 ημέρες ανεργίας και καταδικάζει μεγάλο αριθμό εργαζομένων αφού δεν επιτρέπει να πάρουν ανεργία όσοι έχουν συμπληρώσει 200 ημέρες, κοινώς 6 μήνες και 15 ημέρες εργασίας χωρίς ρεπό κατά την διάρκεια της σεζόν.

Η ψήφιση αυτής της τροπολογίας δεν αποτελεί επίτευγμα για εμάς. Δεν πανηγυρίζουμε όπως κάνει ο κύριος Υψηλάντης Βασίλειος, ο οποίος καλό θα ήταν να σταματήσει να κατηγορεί τον πρόεδρο του Σωματίου μας και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ μιας και αυτοί είναι σε καθημερινή βάση παρόν στα προβλήματα των εργαζομένων ενώ ο ίδιος απέχει. Ο αγώνας του Σωματείου μας δεν σταμάτα εδώ, θα συνεχιστεί μέχρι να καταφέρει να επαναφέρει, τον νόμο που αφορά την ανεργία στους εποχιακά εργαζόμενους, στον αρχικό της στάδιο.

Τέλος το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία καθώς και στα επισιτιστικά καταστήματα του νησιού μας να είναι παρόν στην απεργία που κήρυξε η ΓΣΣΕ στις 6 Νοεμβρίου του 2013 στις 10:00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου. Ας ενωθούμε για να δώσουμε την απάντηση μας στην απαράδεκτη τροπολογία που ψήφησαν σε βάρος μας.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/13 17:57

    Δηλαδη τι απαντηση θα δωσει το σωματειο?Θα εκδωσει αυστηρη διαμαρτυρια?Ή θα τους μιλησει αγρια.Σιγα ρε αγωνιστες του κωλου.Μην σκισετε τα καλσον σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/10/13 18:23

    Ναι θα γίνει χαμός στο σωματείο από τους εργαζομενους, το πλήθος θα φτάσει μέχρι και το μανδράκι, δεν θα χωράει ούτε κουνούπι για να περάσει.....ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ. Και μετά που θα ξυπνήσω θα δω πάλι τους φραπεδομαγκες να κάθονται στο πεζούλι και καμια 20ρια "αγωνιστές" να φωνάζουν μεταξύ τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/13 18:55

      εσυ φιλε πρεπει να εχεις τελειωση την ανωτατη σχολη των ξερωλομεντιουμ μηπως ριχνεις και τα χαρτια,τι λεει ρε φιλε που το ηξερες οτι θα ειναι μονο εικοσι,και εικοσι να ειναι αν ησουν σωστος και οχι πολλυλογας θα πηγαινες και εσυ εκει να εκφρασης το παραπωνο σου στους αρμοδιους στο πλευρο αυτων των λιγων ανθρωπον γιατι αυτο κανουν αν δεν το ξερεις και οχι αυτο που λες οτι φωναζουν μεταξυ τους .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/10/13 19:02

    ακουσα οτι αυτοι που εχουν παρει 4 χρονια δεν παιρνουν...γνωστη μου πηγε σημερα κ της ειπανε ΟΧΙ!!!τι λετε εδω τοτε???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/11/13 06:55

    ι θα γινει με τις ταυτοτητες σερβιτωρον μαγειρων κλπ .πως θα μας εξυπηρετησουν .πιστευω οτι μιλαμε για μεγαλο αριθμο εργαζωμενον .υπαρχουν οι χωροι οι αναγνωρισμενοι καθηγητες για να καλυψουν τετοιο ογκο εργαζωμενον .καποιος που λεει οτι ειναι σερβιτωρος ειναι σερβιτωρος η παραμυθια το ιδιο και για τις αλλες ειδικοτητες.ποιος η τι θα με προφυλαξει εμενα απο ενα τετοιο ατομο που θα ερθει να δουλεψει μαζι μου με ποσοστα ...προταση...τι θα λεγατε αν καποιος μας ξεχωριζε εμας του αλα καρτ με μια διαφορετικι ταυτοτητα επαγγελματια γιατι οπως και να το κανουμε ...πχ...ενας σερβιτωρος του ξενοδοχειου δεν μπορει να δουλεψει σε εστιατοριο η ταβερνα αλα καρτ.αν οχι ολοι οι περισιτεροι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/12/13 18:32

    αφιερωση στον απο πανω .μηπως ρωτας το λαθος ατομο κυριε απο απανω .μηπως πρεπει να ρωτησεις τον αρμοδιο υπουργο η κανω λαθος.συμφωνο μαζι σου ως προς το προβλημα αλλα διαφωνο με το που απευθηνεσε .πιστευω οτι πρεπει να ρωτησεις κατευθειας στον αρμοδιο υπουργο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *