ροή ειδήσεων

Η τρανσέξουαλ που είχε σχέση με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ


Σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ που εξομολογήθηκε ότι διατηρούσε συχνές ερωτικές επαφές με κορυφαίο πρώην υπουργό και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ....


Η απίστευτη αυτή ερωτική ιστορία, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Newsbomb, είχε διάρκεια τουλάχιστον 7 μήνες και την εξομολόγηση έκανε η ίδια η τρανσέξουαλ, Μαρκέλλα Μαλτέζου.

Η γνωριμία τους -σύμφωνα με την καταγγέλλουσα- έγινε στο Κολωνάκι, σε γνωστό μπαρ της οδού Μηλιώνη, ενίοτε στέκι δημοσιογράφων και πολιτικών, σε κοινή παρέα.

Ο πολιτικός δεν αντιλήφθηκε αρχικά ότι η Μαρκέλλα είναι τρανσέξουαλ και μάλιστα από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το ερωτικό του ενδιαφέρον για εκείνη, αφού το βλέμμα του έπεφτε συνεχώς επάνω της, όπως περιγράφει η ίδια.

«Με έγδυνε με τα μάτια του… όμως κι εγώ γοητεύθηκα από την παρουσία του. Εξέπεμπε αυτό που λέμε, τη γοητεία της εξουσίας και της δύναμης».

Αφού αντάλλαξαν τηλέφωνα ο υπουργός και η τρανσέξουαλ, δεν άργησαν να ξαναβρεθούν. Το πρώτο βήμα το έκανε ο πολιτικός όταν μετά από δύο εβδομάδες της τηλεφώνησε από αριθμό με απόκρυψη και της ζήτησε να βρεθούν για φαγητό.

Η έλξη μεταξύ τους ήταν τόσο μεγάλη που η πρώτη τους συνεύρεση έγινε κιόλας το ίδιο βράδυ. Στη συνέχεια, και για ευνόητους λόγους, τα παθιασμένα ερωτικά ραντεβού του ζευγαριού κλείνονταν σε νοικιασμένο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, αρκετά κοντά στο γραφείο του εν λόγω υπουργού.

Η αμαρτωλή «φωλιά» είχε νοικιαστεί από άνθρωπο της ασφάλειας του υπουργού και κάθε νύχτα ζούσαν τον απόλυτο έρωτα. Οι περιπτύξεις ήταν, όπως αποκαλύπτει η ίδια, τόσο φλογερές που δεν ήθελαν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον.

«Του άρεσε πολύ μετά την ερωτική πράξη να του τρίβω την κοιλιά και να του κάνω μασάζ στην πλάτη. Πολλές φορές εγκατέλειπε τις συσκέψεις στο υπουργείο και ερχόταν σαν τρελός να με δει», εκμυστηρεύεται, ενώ η καψούρα του υπουργού ήταν τόσο μεγάλη που της υποσχέθηκε μέχρι και διορισμό στο Δημόσιο.
Seleo.gr News


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/10/13 02:30

    Καλύτερα έτσι. Παρά να γαμάνε εμάς,πιό καλά να γαμάνε τραβέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/13 03:04

    Αχχαχχχαχαχχχχχ δεν έχεις άδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/13 04:16

    Ναι,αλλα στο τελος τι υποσχεθηκε?Διορισμο στο δημοσιο.Αυτος θα γαμουσε το τραβελι κι εμεις θα το πληρωναμε.Οπως πληρωνουμε ολους τους υπολοιπους αχρηστους.Πουτανα κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/10/13 08:16

    O KOLOS TOUS ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΠΣΙΜΟ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΟ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/10/13 09:01

    Απο ότι έχω ακούσει αυτές κάνουν και φοβερές πίπες.. είναι αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/10/13 09:15

    Το μόνο κακό ήταν που έταξε διορισμό. Καλά έκανε και γαμούσε. Πούστης έπρεπε να είναι ο άνθρωπος? Προσπχή... δεν ειμαι πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/10/13 09:38

    Και πασοκ και μαλάκας και ανώμαλος και χαζός και ανέραστος. Ακου δεν κατάλαβε οτι ήταν τρανς.τότε δεν μπορεί να ξεχωρίσει σκύλο απο ελέφαντα. Γι αυτό πήγαμε κατα διαόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/10/13 09:47

    Κορίτσια γρήγορα να μάθουμε να τον παιρνουμε άριστα. Σκέφτεστε οι άντρες να πηδάν τρανς και αδερφές? Χαθήκαμε. Με δονιτή θα την βγάζουμε! Αστε που οι μισοί πλέον είναι αδερφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/10/13 15:45

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ! Εδω γαμάνε παπούδες γιαγιάδες, αρρώστους και παιδιά στην τρανσέξουαλ πουτάνα που προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επειδή την πήδηξε υπουργός θα κολλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *