ροή ειδήσεων

Αυτή η γυναίκα καταζητείται για δολοφονία στην Ελλάδα

Η 46χρονη Ουκρανή που καταζητείται για τη δολοφονία ενός 81χρονου στον Αγιο Παντελεήμονα...
Μία 46χρονη από την Ουκρανία είναι, σύμφωνα με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφόνος ενός 81χρονου ο οποίος δολοφονήθηκε το 2012 μέσα στο σπίτι του στον Αγιο Παντελεήμονα.

Πρόκειται, όπως έγινε γνωστό, για τη Ναταλία ή Natalia ή Nataliya Λοζίδου ή Λοζίνα ή Lozidou ή Lozina ή Kamenets, του Αλεξάνδρου ή Alexandrou ή Alexandr ή Oleksandr και της Μαρίας ή Maria.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψής της.

Παράλληλα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφία της κατηγορουμένης, με σκοπό τον εντοπισμό της.

Η γυναίκα αυτή φιλοξενείτο, τον τελευταίο μήνα πριν τη δολοφονία, από το θύμα στο σπίτι του, επί της οδού Πάτμου, από όπου αναχώρησε εσπευσμένα για την Ουκρανία στις 13 Ιουλίου 2012.

Πέντε ημέρες αργότερα, μετά από κλήση ενοίκων της πολυκατοικίας στην Αμεση Δράση, ο 81χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *