ροή ειδήσεων

Τρία Ελληνόπουλα στη λίστα αγνοουμένων παιδιών της Ιντερπολ

Το ένα από την Κω

Η ιντερπόλ λεει ότι δεν έχουν σχέση με την υπόθεση της μικρής Μαρίας. Διαβάστε όλη τη λίστα...
Τα τρία αγνοούμενα παιδιά είναι:

Ο Παναγιώτης Ντάτσικας, γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2009 στην Πάτρα. Εξαφανίστηκε στις 17 Μαΐου 2010, σε ηλικία ενός έτους, από την Πάτρα.

Ο Σάββας-Κωνσταντίνος Πανάτος, γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 2008 στην Κω. Έχει καστανά μαλλιά και μάτια και εξαφανίστηκε από το νησί στις 23 Δεκεμβρίου 2012, σε ηλικία 4 ετών.

Η Αγγελική - Ζωή Βαλλιανάτου, γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2005 στις ΗΠΑ, με καστανά μάτια και μαλλιά και εξαφανίστηκε στις 13 Οκτωβρίου 2010, όταν ήταν 5 ετών από τις ΗΠΑ.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Ντάτσικα, Ηλίας Ντάτσικας, ξεσπά και μιλά για τη περιπέτεια που βιώνει. Όπως υποστηρίζει, η σύζυγός του πήρε το παιδί τους μαζί της , εγκαταλείποντάς το σπίτι τους και την Ελλάδα και πιθανολογεί ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Αίγυπτο. «Η σύζυγός μου είναι βελγικής καταγωγής. Η σχέση μας δεν πήγαινε καλά. Μια νύχτα το 2010 σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι και πήρε μαζί της και το παιδί» υποστηρίζει. Ακόμα συμπλήρωσε, πως η πρώην σύζυγός του ασπάστηκε το μουσουλμανισμό, με την καθοδήγηση της αδερφής της και πως αρχικά η γυναίκα πήγε με το παιδί τους στο Βέλγιο και μετά βρέθηκε στην Αίγυπτο. Κάποια στιγμή, επικοινώνησε με την πρώην σύζυγό του και του είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο και πως δεν θα ξαναδεί το παιδί.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *