ροή ειδήσεων

Νεαρό ζευγάρι πιστεύει ότι η μικρή Μαρία είναι δικό τους παιδί

Συγκλονιστική η μαρτυρία ενός πατέρα που έχασε το παιδί του
Ένα νεαρό ζευγάρι εμφανίστηκε στην αστυνομία στη Θεσσαλονίκη με βάσιμες υποψίες ότι η μικρή Μαρία, που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, είναι το χαμένο τους παιδί... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το ζευγάρι ζητά να γίνει ειδική εξέταση DNA για να αποκαλυφθεί αν το μικρό κορίτσι είναι δικό τους παιδί.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ζευγάρι έφερε το 2009 στον κόσμο ένα κοριτσάκι, αλλά οι γιατροί τους είπαν ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό και το έθαψαν. Σύμφωνα όμως με τη συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα στον ANT1, όταν το ζευγάρι ζήτησε εκταφή, ανακάλυψε ότι το φέρετρο ήταν άδειο. Σημειώνεται ότι η μητέρα εκείνη την περίοδο ήταν ανήλικη.

Πλέον, ο πατέρας του βρέφους που υποστηρίζει ότι δεν το είδε ποτέ το παιδί, εκτιμά ότι έπεσε θύμα κυκλώματος αρπαγής βρεφών και ζητά να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης.

«Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει όπως αρχικά μας είχαν πει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας και προσθέτει: «Είχε γίνει εκταφή αλλά δε βρέθηκε ποτέ πτώμα. Και από τότε ψάχνουμε να βρούμε το παιδί μας». Ο ίδιος ισχυρίζεται επίσης ότι το παιδί τους είχε γεννηθεί το 2009 και πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και Λάρισας.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *