ροή ειδήσεων

Δείτε τι έγραφε η wikipedia για τον Μάκη Βορίδη πριν γίνει υπουργός και τι γράφει σήμερα.

Το παρελθόν όμως για κάθε άνθρωπο είναι ένα και δεν αλλάζει, και ειδικά για ανθρώπους που
είχαν ηγετική δράση σε ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις είναι σχεδόν αδύνατο να αποκρυφτεί....

Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε πως τέτοιες πρακτικές απόκρυψης του παρελθόντος και παραποίησης της αλήθειας ώστε να γίνονται κάποιοι αρεστοί στα μάτια του απαίδευτου κοσμάκη παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα, τα οποία προφανώς αναπολεί ο κάθεφανερός ή κρυφός φασίστας.
Αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για το φασιστικό παρελθόν του Μάκη Βορίδηκαι κάνοντας μια αναζήτηση στο Google είδαμε το παρακάτω -φυσιολογικό κατ'εμάς- αποτέλεσμα της αναζήτησής μας:



Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος.

Όπως λοιπόν διαπιστώνετε και από μόνοι, το 3ο αποτέλεσμα της αναζήτησης (κόκκινο πλαίσιο) είναι από την σελίδα της πασίγνωστης διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας wikipediaόπου φαίνεται ξεκάθαρα (μαύρο περίγραμμα) ότι η Βικιπαίδεια αποκαλεί φασίστα τον Μάκη Βορίδη στο Βιογραφικό που έχει γι'αυτόν.

Αν όμως κάνουμε σήμερα μια αναζήτηση με τον όρο Μάκης Βορίδης η σελίδα που παίρνουμε στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι η παρακάτω και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο όρος Φασίστας έχει σβηστεί από το βιογραφικό του!


(κλικ στη φώτο για μεγένθυση)

Αλλά βέβαια, δεν είναι καλό για το image ενός υφυπουργού να τον αποκαλεί Φασίστα η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια παγκοσμίως γι'αυτό και προφανώς από τότε που υπουργοποιήθηκε φρόντισε να αλλάξει και το βιογραφικό του.
Όταν όμως ήταν χρήσιμο γι'αυτόν να αποκαλείται φασίστας διότι έτσι θα έφτανε γρηγορότερα στις υψηλότερες βαθμίδες της ελληνικής ακροδεξιάς σκηνής τον συνέφερε ο χαρακτηρισμός αυτός.
Τώρα που είναι υφυπουργός μια μη εκλεγμένης κυβέρνησης δεν πρέπει να εμφανίζεται αυτό το παρελθόν του ώστε να δείχνει κι αυτός αξιότιμο κυβερνητικό στέλεχοςστα μάτια του υπνωτισμένου τηλεοπτικού κοινού.

Επειδή όμως στο ίντερνετ καμιά πληροφορία δεν "χάνεται" μπήκαμε στην προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα του προφίλ του στην Wikipedia και όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία έχουμε το παλιό -φασιστικό- προφίλ του Μάκη Βορίδη:



Και μπορείτε πλέον κι από μόνοι σας να βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στο παραπάνω και στο νέο δημοκρατικό - υπουργικό προφίλ του εν λόγω φασίστα το οποίο αντικρίζουμε σήμερα στην Βικιπαίδεια και σας το παραθέτουμε παρακάτω:


Το παρελθόν όμως για κάθε άνθρωπο είναι ένα και δεν αλλάζει, και ειδικά για ανθρώπους που είχαν ηγετική δράση σε ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις είναι σχεδόν αδύνατο να αποκρυφτεί.

Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε πως τέτοιες πρακτικές απόκρυψης του παρελθόντος και παραποίησης της αλήθειας ώστε να γίνονται κάποιοι αρεστοί στα μάτια του απαίδευτου κοσμάκη παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα, τα οποία προφανώς αναπολεί ο κάθε φανερός ή κρυφός φασίστας.

Άλλωστε και το πολίτευμα της Ελλάδος πλέον δεν είναι παρά μια κοινοβουλευτική δικτατορία που πραξικοπηματικά έθεσε την διακυβέρνηση της χώρας μας σε έναν τραπεζίτη και μη εκλεγμένο πρωθυπουργό ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα των διεθνών κερδοσκόπων που κατέκτησαν και επίσημα την πατρίδα μας.

Γι'αυτό φυσικά και ανατέθηκαν υπουργεία και υφυπουργεία στους ακροδεξιούς γιατιχούντα χωρίς φασίστες γίνεται; Ε δε γίνεται...


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *