επικαιρότητα

ΚΥΠΡΟΣ 1974. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΕΛΛΑΔΑ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2013 Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

«Αν πειράξουν την πατρίδα μου και την θρησκεία μου, θα ΜΙΛΗΣΩ θα ΦΩΝΑΞΩ και ότι θέλουν ας μου κάνουν». (Στρ. Ιωάννης Μακρυγιάννης)

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Αν τον Ιούνιο του 1974, δηλαδή μερικές μέρες πρίν από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, είχε δημοσιευθεί...
κάτι παρόμοιο, που ενημέρωνε τους Ελληνοκυπρίους για την προδοσία και την επικείμενη Τουρκική εισβολή, ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
Αυτό που επιχειρείται σήμερα στην Ελλάδα από την Κυβέρνηση, από την αντιπολίτευση και σύσσωμα από τα μέσα «ενημέρωσης», είναι ο εφησυχασμός και η κοίμηση των Ελλήνων, σε μία χρονική περίοδο που η Ελλάς διανύει αναμφισβήτητα, τις πιο ΚΡΙΣΙΜΕΣ και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ στιγμές της ιστορίας της.
Συζητήσεις επί συζητήσεων σε όλα τα κανάλια από το πρωί μεχρι το βράδυ, με τους ίδιους και τους ίδιους, εδώ και τέσσερα χρόνια να μιλούν για τα ίδια και τα ίδια. Για μεταρυθμίσεις, εξυγίανση, ελλείματα, πρωτογενές πλεόνασμα, αποκρατικοποιήσεις, ύφεση, ανάκαμψη. Αλλά το μόνο γεγονός που αλλάζει την ζωή κάποιων Ελλήνων, κάθε μέρα που περνάει, είναι ο θάνατος.
Ο θάνατος ενός προσφιλούς και αγαπημένου προσώπου. Είτε από τροχαίο, είτε από αιφνίδιο έμφραγμα ή εγκεφαλικό, είτε από αυτοκτονία, είτε από δολοφονία. Και μόνο τότε αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή τη ζωή, τίποτα μα τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία, από την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.
Και ενώ, όλοι και όλα γύρω μας, προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν και να μας κοιμήσουν, με φόρους, χαράτσια, περικοπές και εξυγίανση, με απότερο σκοπό και στόχο, να μας πάρουν την πολύτιμη ζωή μας, αυτά που θα πω, αν τα λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν, θα μας βοηθήσουν να σώσουμε την πολύτιμη ζωή μας.
Εγώ δεν πρόκειται να σας εφησυχάσω. Δεν πρόκειται να σας κοιμήσω. Δεν θα σας πω ότι έρχεται ανάκαμψη. Δεν θα σας πω ότι θα βγούμε στις «αγορές» το 2014. Δεν θα σας παίξω κοινοβουλευτικό «θέατρο» ούτε θα σας ωραιοποιήσω την αισχρή και τραγική πραγματικότητα.
Θα σας πω την αλήθεια με όσο πιο κυνικό τρόπο γίνεται, ελπίζοντας ότι θα τρομάξουμε και θα συνέλθουμε, γιατί αν δεν συνέλθουμε ΤΩΡΑ, το 2014 δεν θα ψάχνουμε για «αγορές». Όσοι θα ζούμε, θα ψάχνουμε για πατρίδα.
Θα σας πω ότι αν δεν ξυπνήσετε ΤΩΡΑ και δεν πετάξετε τα ΥΠΝΩΤΙΚΑ «ΧΑΠΙΑ» που σας ποτίζουν από παντού , σε λίγο καιρό το δικό σας το κεφάλι θα «ποζάρει» σε ιστοσελίδες της Ευρώπης, στο χέρι κάποιου ισλαμιστή. Και κανένας δεν θα ξέρει και δεν θα νοιάζετε, αν χρωστάγατε στην τράπεζα ή αν είχατε πληρώσει το «χαράτσι».
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
Γιατί ΤΩΡΑ κατά το σχέδιο τους αρχίζει η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ της Ελλάδος, «προς χάριν της ειρήνης και της ευημερίας των λαών» όπως είχε ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ η Άννα-Ψαρούδα-Μπενάκη στον Κάρολο Παπούλια. Και όταν λέω ΤΩΡΑ εννοώ ΤΩΡΑ. Τα Τουρκικά στρατεύματα περιμένουν εντολή επίθεσης από μέρα σε μέρα. Γιατί δεν έχουν συγκεντρωθεί απέναντι από τα νησιά μας, για να περιμένουν εκεί 8 μήνες ακόμα. Και αν η Ελλάδα αναλάβει την προεδρία της Ε.Ε. τόσο θα περιμένουν.
ΜΑΚΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
Όλα ήταν σχεδιασμένα για τον αφανισμό της Ελλάδος και εμείς που θα μπορούσαμε να το αποτρέψουμε, ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ. Μας κοίμησαν αριστοτεχνικά και μας έβαλαν να κυνηγάμε το «καρότο» της ευημερίας. Ακόμα και τα «ένδοξα» Ελληνικά στρατά όταν κατέβηκαν σε διαμαρτυρία, δεν ήταν για την υποβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων και την μείωση της αποτρεπτικής δύναμης της χώρας, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, που τους χάλαγε την «ευημερία».
ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ ; ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΝΕ;
Σε αυτήν την παγίδα των ΕΥΡΩ μας έχουν εγκλωβίσει και θα μας μιλούν για φόρους, για χαράτσια, για περικοπές και για «ανάκαμψη», ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Γιατί η Τουρκία έχει αρχίσει πολεμικές προετοιμασίες και έχει συγκεντρώσει τα στρατεύματα της στον Έβρο και απέναντι από τα νησιά μας και ενώ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ περιμένουν εντολή να μας επιτεθούν, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ , ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;
Γιατί νομίζετε ότι δεν λένε τίποτα ,από κανένα κανάλι για τις στρατιωτικές προετοιμασίες των Τούρκων, στον Έβρο και στα παράλια της Μικράς Ασίας, απέναντι από τα νησιά μας; Μήπως θυμάστε τις δηλώσεις εκείνου του «Αρταξέρξη», προέδρου των ισλαμιστών μεταναστών, που είχε πεί: «Δεν έχουμε έρθει εδώ για δουλειά. Έχουμε έρθει να πάρουμε τα νησιά σας». Σας είπα, αν δεν ξυπνήσετε ΤΩΡΑ, σε λίγο καιρό θα «ποζάρει» το κεφάλι σας στο χέρι κάποιου ισλαμιστή.
ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ λοιπόν να βγούμε από την παγίδα, και να δούμε τον ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ που ΕΡΧΕΤΑΙ. Γιατί όπως φαίνεται, «χάριν της ειρήνης και της ευημερίας» των άλλων λαών, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να συρρικνωθεί, να πολεμηθεί και να σφαγιαστεί, για να ΧΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί ξεκίνησαν και έρχονται για μας. Έρχονται οι βάρβαροι και οι ισλαμιστές, για να μας κάνουν ότι κάνουν στους Χριστιανούς στην Συρία και στην Αίγυπτο. Όποιος αντιλαμβάνεται τι λέω, να προετοιμαστεί για να υπερασπιστεί την ζωή του και την οικογένεια του. Δεν είναι μόνο οι Τούρκοι, που έχουν παρατάξει τα στρατεύματα τους από τον Έβρο μέχρι την Ρόδο, αλλά ειναι και ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και τώρα θα καταλάβουν όλοι, ποιοί και γιατί ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 7000 ευρώ για τον καθένα, για να τους φέρουν στην Ελλάδα. Αυτοί που τους πλήρωσαν και τους έφεραν , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
Οι Τούρκοι μπορεί να παρατάσουν στρατεύματα στον Έβρο, αλλά θα επιτεθούν σε πρώτη φάση ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ στην Ρόδο και στο Καστελόριζο ή στην Κώ, γιατί υπάρχει σχέδιο παράδοσης των νησιών στους Τούρκους, όπως της Κύπρου το 1974.
Οι Τούρκοι είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ. Δεν θα τα έβαζαν ΠΟΤΕ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αν ήξεραν ότι θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. Όταν όμως ΞΕΡΟΥΝ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τότε γίνονται «άντρες».
Η προδοσία της Κύπρου το1974 είχε σχεδιαστεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Η αρχή έγινε με την απόσυρση της Ελληνικής μεραρχίας από την Μεγαλόνησο, που αποδυνάμωσε τελείως την άμυνα της Κύπρου. Μετά ακολούθησε η παράταξη των Τουρκικών στρατευμάτων απέναντι από την Κύπρο, όπως και ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΑΣΟΝΤΑΙ απέναντι από τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΗΣΥΧΑΖΑΝ και ΚΟΙΜΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ Όπως κάνουν και τώρα. Μετά ακολούθησε η εισβολή των Τούρκων, με τα αίσχη τους βιασμούς και τις δολοφονίες των Ελληνοκυπρίων και η ταφόπλακα στην προδοσία , μπήκε με την υπογραφή των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ανδρέα Παπανδρέου, και Γεώργιου Μαύρου, (το 1974 πρίν από τις εκλογές της μεταπολίτευσης) που συνυπέγραψαν και οι τρις, σε έγγραφο της Αμερικάνικης πρεσβείας που βρίσκεται μέσα στον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ότι δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά η Ελλάδα για να απελευθερώσει την Κύπρο. Τα αδέλφια μας οι Ελληνοκύπριοι περίμεναν την μητέρα Ελλάδα να τους βοηθήσει και οι «σωτήρες» της Ελλάδος, είχαν υπογράψει την παράδοση του νησιού.
Γι’ αυτό οι Τούρκοι επιτέθηκαν. Ήξεραν ότι οι Έλληνες δεν θα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΚΥΠΡΟΥ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ή την ΚΩ. Η Ρόδος και η Κώς, επίσημα δεν έχουν στο έδαφος τους Ελληνικό στρατό και τα τάγματα της εθνοφρουράς , έχουν αποδυναμωθεί τον τελευταίο χρόνο. Γι’ αυτό και αποτελούν τον πιο εύκολο στόχο. Αλλά γνωρίζω και κάτι ακόμα. Οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Τούρκοι δεν θα επιχειρούσαν τίποτα, αν δεν ήξεραν ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ στρατιωτική ανακατάληψη των νησιών.
Έχουν λάβει δηλαδή ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ, (για να μην πω υπογραφή) ότι δεν θα επιχειρήσει η Ελλάδα στρατιωτική ανακατάληψη των νησιών, μετά από Τουρκική εισβολή.(ότι έγινε με την Κύπρο)
Και το μεγάλο ερώτημα είναι: ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ αυτήν την διαβεβαίωση; Μήπως την έχουν πάρει από αυτόν , που κατά περίεργη «σύμπτωση», το ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ως υπουργός Άμυνας;
Μήπως είναι ο ΙΔΙΟΣ άνθρωπος που ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ως υπουργός εξωτερικών ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος;
Αν ο υπουργός αισθάνεται ότι προσβάλεται η «τιμή» και ο «πατριωτισμός» του, να ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ότι υπάρχει τέτοια συμφωνία μεταξύ του ιδίου και του Αχμέτ Νταβούτογλου, σε επίπεδο υπουργών εξωτερικών, και να ενισχύση την στρατιωτική άμυνα της ΡΟΔΟΥ, ΤΩΡΑ.

4 – Φεβρουαρίου – 2013
O Τούρκος υπ. Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, σε ομιλία του στο Κάϊρο έθεσε θέμα «Τουρκικής μειονότητας» στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
newsit.gr

14 – Φεβρουαρίου – 2013
Μετά από αυτό και χωρίς να υπάρξει καμία επίσημη Ελληνική αντίδραση, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τότε υπ. Εξωτερικών μεταβαίνει στην Άγκυρα για «συνομιλίες» με τον Νταβούτογλου, που 10 ημέρες πρίν είχε εκφράσει διεκδικήσεις για τα Δωδεκάνησα. Αντί ο «πατριώτης» υπουργός μας, να κάνει διάβημα προς την Τουρκική κυβέρνηση και να τους αγνοήσει, πήγε να «συνομιλήσουν» για τις Τουρκικές διεκδικήσεις στα Δωδεκάνησα και να «προετοιμάσει» την επίσκεψη και την «υπογραφή» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
newsit.gr

Η επίσκεψη Σαμαρά πραγματοποήθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, ένα μήνα μετά τις δηλώσεις, μαζί με όλο το υπουργικό συμβούλιο, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση για τις δηλώσεις Νταβούτογλου, που δεν είναι απλές δηλώσεις, αλλά δηλώσεις που ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ εδαφικών διεκδικήσεων.Οι συζητήσεις όπως βλέπουμε σήμερα, ήταν «πολύ επικοδομητικές» για τις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Το μαρτυράει άλλωστε η συγκέντρωση και οι ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ των τουρκικών στρατευμάτων , απέναντι από τα Δωδεκάνησα. Αλλά το μαρτυράνε και οι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ της «Ελληνικής» Κυβέρνησης, που ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ τους Τούρκους με την ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ των νησιών. ΤΟΤΕ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και στις 6 Μαρτίου (δύο ημέρες μετά) δημοσίευσα αυτές τις ερωτήσεις προς τον «Ιούδα» Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
zougla.gr

Σήμερα γνωρίζω ότι δεν παρέδωσαν μόνο το Καστελόριζο, αλλά ΌΛΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Θα εισβάλουν στην Ρόδο, γιατί εκεί ανήκουν διοικητικά ΟΛΑ τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ και σε άλλο ένα, στην Κώ ή στο Καστελόριζο. Έτσι για να μην έχει κανένα πρόβλημα η Τουρκία σε όλη την Νότιοδυτική της ΑΟΖ.
Όπως είπα όλες οι προδοσίες έχουν και αρχή και τέλος. Η αρχή έχει γίνει και οι Τούρκοι ετοιμάζουν εισβολή στα Δωδεκανησα. Η Τουρκοπροσκηνημένη κυβέρνηση, έχει συμφωνήσει να παραδώσει τα Ελληνικά νησιά και να μην επιχειρήσει ανακατάληψη ο Ελληνικός στρατός. Και όπως είπα, κατά περίεργη «σύμπτωση», ΑΥΤΟ το ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ο τότε υπουργός εξωτερικών και σημερινός υπουργός Άμυνας , Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Οι Έλληνες στην Ρόδο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ και να σχεδιάσουν την άμυνα του νησιού σε συνεργασία με την εθνοφρουρά ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. Να ενισχύσουν ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ την άμυνα του νησιού και να μην περιμένουν καμία σοβαρή βοήθεια από τον Ελληνικό στρατό, όσο θα παραμένει αυτή η Κυβέρνηση και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ελπίζω και εύχομαι οι Έλληνες αξιωματικοί του στρατού μας, να μην υπακούσουν σε ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Ζητείται όμως και ένας Ελληνόψυχος ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ βουλευτής, για να καταθέσει επερώτηση στη Βουλή, για την ανησυχητική συγκέντρωση των Τουρκικών στρατευμάτων απέναντι από τα νησιά μας και ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ γιατί δεν γίνονται ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από Ελληνικής πλευράς;
Δυστυχώς η απάντηση είναι σκληρή. Γιατί κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ που έκαναν στην ΚΥΠΡΟ το 1974, πρίν από την εισβολή. ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ την ΑΜΥΝΑ των νησιών καιΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ και ΚΟΙΜΊΖΟΥΝ τον λαό.
Ο Υφ. Εθνικής Άμυνας που τους μίλησε στην Βουλή για τον πιθανό κίνδυνο Τουρκικής εισβολής, του είπαν οι προδότες να «ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ». Και αυτός , ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ. Και έτσι...... ο κίνδυνος «πέρασε».
ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. Όλα είναι σχεδιασμένα να γίνουν ΤΩΡΑ, μέσα στις επόμενες μέρες αυτού του χρόνου. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ και να το παίξουν «άντρες», αφού ξέρουν ότι δεν θα αντεπιτεθούμε.
Οι προδότες δεν έχουν φύγει ακόμα. Είναι μέσα στην Βουλή. Αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ και αλλάζει τους κανόνες αυτού του βρώμικου «παιχνιδιού».
Τώρα έχουν μόνο ΔΥΟ επιλογές . Ή να θωρακίσουν τα νησιά για να σπάσουν οι Τούρκοι τα μούτρα τους, ή να προσπαθήσουν να ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ και ο μόνος τρόπος για να διαφύγουν είναι ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Ανεξάρτητα όμως από το τί θα κάνουν οι προδότες, πρέπει ο στρατός και οι Έλληνες πολίτες να οργανώσουν και να ετοιμάσουν την άμυνα των νησιών, ειδικά στην ΡΟΔΟ και την ΚΩ.
Αν το 1974, είχε δημοσιευθεί κάτι παρόμοιο ,που αποκάλυπτε την προδοσία και προειδοποιούσε για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και το γνώριζε ο λαός πρίν γίνει η εισβολή, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Ευελπιστώ λοιπόν, η αποκάλυψη της νέας επιχειρούμενης προδοσίας, που θέλει ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , να θέσει ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ και ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ , τους Έλληνες πατριώτες πολιτικούς (αν υπάρχουν) και τους «καρυδάτους» αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού, για να αποτρέψουμε τους κινδύνους και να αποσοβήσουμε τα χειρότερα για την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ.
Ο Τριαδικός Θεός και οι Άγιοι προστάτες του Ελληνικού στρατού, να χαρίζουν σε όλους τους Ορθόδοξους Έλληνες, πνευματική δύναμη, ψυχραιμία, υπομονή και ΠΙΣΤΗ.
Και στην χιλιοπροδομένη μας πατρίδα, να φέρουν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
«Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει την γή.
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά
και σαν πρώτα ανδρειωμένη χαίρε ω χαίρε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.»

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής


Parapona-Rodou

Σχόλια

 1. Ανώνυμος16/11/13 20:55

  μπορει η τουρκι να μπουν ευκολα στη ροδο λογο προδοσιας λογο μη αντιστασης απο πολους αλλα παντα θα υπαρχουν αυτη που δεν το βαζουν κατω και η ροδος εχει πολους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος16/11/13 21:21

  Λάθος ξεκίνημα έκανε ο αρθρογράφος που έγραψε τα λόγια του χριστιανό καταθλιπτικόυ !!!! Και είμαι σίγουρος πως δεν έχει ιδέα περί της αμυντικής μηχανής της Ρόδου!!!! Η Ρόδος είναι Αστακός δεν πέφτει με τίποτα!!!! ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝ ΓΑΜΗΣΗ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ !!!!ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΡΌΔΟ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Ο ΤΆΦΟΣ ΤΟΥΣ !!!! ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΝΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΉΡΧΑΝ Η ΝΈΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΗ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/11/13 21:24

   Ακουσιλαος εκ Λωρίμων

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/13 23:58

   Κατά τη διάρκεια της επανάστασης είχε σημαντική πολεμική δράση. Αγωνίστηκε σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Τραυματίστηκε πολλές φορές σε μάχες, με αποκορύφωμα τη μάχη της Αθήνας (Ακρόπολη - Περιοχή Ηρωδείου), όπου σε ένα βράδυ τραυματίστηκε τρεις φορές κατά τη διάρκεια υπεράσπισης ενός συμπολεμιστή του. Συνήθιζε με τα τεχνάσματα και τις στρατηγικές του ανταρτοπολέμου να εξαπατά τον αντίπαλο. Αυτός ήταν ο λόγος που κέρδισε κατά τη διάρκεια της επανάστασης το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των μεγάλων στρατιωτικών και πολιτικών ηγετών. Είχε όμως πάντα το θάρρος της γνώμης του και πολλές φορές γινόταν επικριτικός και αυστηρός προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, όταν θεωρούσε ότι κάποιος ήταν ιδιοτελής και αδιαφορούσε για το σκοπό του αγώνα.Εσυ 9:21 αγωνισου απο το πληκτρολογιο,σου φταιει ο Μακρυγιαννης επειδη ηταν Χριστιανος και τον αποκαλεις καταθλιπτικο.το μισος σου για τους χριστιανους ειναι μεγαλυτερο απο την αγαπη σου για την πατριδα.κ μονο για την ασεβεια σου κ την αχαριστια σου υβρις-ατη-νεμεσις-τισις.ντροπη σου προσηλυτισμενο ανωριμο ατομο

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/11/13 00:09

   Προβληματισμένος είσαι εσύ που πιστεύεις μια Ξένη θρησκεία με Αλλοδαπό θεό !!!! Εμείς έχουμε την θρησκεία των προγόνων μας !! Προσηλυτισμένε εβραίο ΔΟΥλε!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/11/13 00:22

   Και κάτι άλλο ο τρελό Μακρυγιάννης μαζί με το ΚΟΛετη και άλλους για τα οφιτσια κλείσανε τον Κολοκοτρώνη στις φυλακές!!! Τον Οδυσσέα Ανδρούτσο ένας παπάς σας του έβαλε τα Αρχιδια στις φυλακές!! Διάβασε πως πέθανε ο Οδυσσέας Ανδρούτσος !!!ακόμη να αποσυρθούν οι αφορισμοί του Πατριαρχείου για τους επαναστάτες του 21 !!και μιλάς κιόλας !!!προσηλυτισμενε ελληνόφωνα !!!!Ντροπή σας !!η μήπως ήταν τυχαίο αυτό που είπε ο Κολοκοτρώνης!!! Είσαι έλληνας τι προσκυνάς; Εμείς και στους Θεούς όρθιοι ομιλούμε!!!!! Ζητώ το γένος των ελλήνων !!!εβραίοδούλοι αναλογιστείτε!!!!!!!ακουσιλαος εκ Λωρίμων

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος16/11/13 22:30

  Α' ΜΑΚ!!!!!!! ΛΟΚ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/11/13 22:46

   ΣΤΟΝ ΑΚΟΥΣΙΛΑΟ ΕΚ ΛΩΡΙΜΩΝ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΑΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΚΥΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ,ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ,(ΕΥΑΓΟΡΑΣ Ο ΛΙΝΔΙΟΣ)

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/13 00:05

   Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ ΕΛΕΓΕ ΕΠΕΙΡΑΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ,Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ {{ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΗΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΑΛΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΕΤΑΞΑ ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩΜΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΚΙΑΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ,ΜΕ ΕΒΟΗΘΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΣ ΕΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΚΙΑΣΑ,σελις 28,ΕΠΗΓΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΕΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ,σελις257.ΗΤΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ-Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΖΙ -ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΘΟΥΝ,σελις 62.}}ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΟΤΑΠΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,.ΕΡΠΕΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΑΙΛΕΩΝΤΙΟΥΣ ΧΙΤΩΝΕΣ ΣΑΣ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ,(ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ)

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος16/11/13 23:18

  οσο αστακος και να ημαστε ο μηχανισμος θα αργισει να παρει μπρος επιτιδες κακη οργανοσει πητε το οπος θελετε τη αποβαση θα την πετιχουν εδω λαθρομεταναστες μπαινουν ευκολα. τα καλα ειναι οταν θα πηστευουν οτι ολλα κιλησανε ανετα τοτε θα απορουν που στο διαολο ειχαν η ροδιτες ολλο αυτο τον οπλισμου που θα της τρωνε απο παντου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος16/11/13 23:47

  Εχουν γνώση οι φύλακες. Μολών λαβέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος17/11/13 05:17

  Μοιραστε οπλα εκει που πρεπει ΤΩΡΑ. Ο καθε δρομος και το καθε στενο θα γινει ο ταφος τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος18/11/13 23:52

  οι βουλευτες μας πανω τι κανουν;γιατι δεν διαμαρτιροντε,αφου υπαρχουν υποψιες οτι κυνδινευη ο τοπος τους;γιατι δεν παρετουνται να πεσει η προδοτικη κυβερνηση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος19/11/13 20:30

  Maria Lalasidou · Top Commenter · Works at Magicalhomes.gr
  Καταπληκτικα και με επιχειρήματα αληθινα τα λέτε... και πιστεύω οτι συμπίπτουν με αρκετές προφητείες απο κάποιες γερόντισσες που είπαν οτι η Ρόδος καίγεται και βοήθεια δεν έρχεται ......επίσης το είπε και ο πατέρας Ελπιδιος..Εκεινο που είναι απορίας άξιον είναι γιατί κανένας απο το κοινοβούλιο δεν αντιδράει...δεν υπάρχει ούτε ένας Πατριώτης ??? Και φοβάμαι πολυ φοβάμαι την αλληλεγγύη που έχουν μεταξύ τους ...ενας αχταρμάς συγκάλυψης....και μια φοβικη κατασταση....
  μην αναφέρεστε σε θέματα επικίνδυνα...ασε τον λαό να κοιμάται..προ τετελεσμένων γεγονότων θα βρεθούμε...Είναι πολύ άγριο συναίσθημα να νιώθεις οτι σε προδίδει το κοινοβούλιο....!!! Δεν ξέρω αν υπάρχουν λύσεις .....Αλλά Θεέ μου βοήθα μας....και φίλαγε την πατρίδα μας.....!!!!! Παναγιά μου κανε ο στρατός μας και οι αξιωματικοί να μην υπακούσουν σε εντολές προδοσίας
  ...
  Συγχαρητήρια για την ουσιώδη αναρτηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος19/11/13 20:40

  H ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΥΦ. ΑΜΥΝΑΣ ΔΑΒΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος20/11/13 00:23

  min to apofasisun oi apenanti giati tote tin gam@@@me.ke afiste tis palikaries numera,edo eos apenanti apo ta soa ebgalan oi turkoi lathrometanastes.na parakalate na min skeftun oi apenanti na kanun ntu,ante pia me tis malakies sas problimatikoi palikarades tou kolu

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος20/11/13 11:43

  αυτο το "ανώνυμο" άτομο 11.24 τι λέει. Είναι καλά. Δηλαδή όποιος μιλάει και ενδιαφέρεται για την πατρίδα του είναι χρυσαυγίτης; Με αυτό τον τρόπο και αυτά που λέει ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ. ότι αυτός είναι ανθέλληνας και μισεί τους χρυσαυγίτες. Να πάει σε ένα γιατρό να κοιταχτεί γιατί όπως λέει ο Έλληνας ιστορικός Σαράντος Καργάκος, "Μροστα στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Υπάρχουν μόνο ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος20/11/13 20:51

  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ,Η ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, Η ΣΤΟ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΕΠΑΜ,,,,ΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ,

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά