ροή ειδήσεων

2.200 αστυνομικοί... φρουροί δικαστικών!

Βροχή τα αιτήματα για φύλαξη δικαστικών λειτουργών τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί. Είναι χιλιάδες πλέον οι αστυνομικοί που...
απασχολούνται στη φύλαξη δικαστικών

Σύμφωνα με το bloko.gr, μόνο τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την εκκίνηση της εκδίκασης της μεγάλης υπόθεσης των νονών που αποκαλύφθηκε το 2011 και με δεδομένο ότι μεταξύ των 217 υπόδικων συγκαταλέγεται και ο Π. Βλαστός ο οποίος φέρεται ως ο ηθικός...
αυτουργός της ανατίναξης κατοικιών στελεχών της δικαιοσύνης που έκριναν υποθέσεις του, έχουν διατεθεί για λόγους ασφαλείας από 3 αστυνομικοί στους 8 δικαστές που διερευνούν την υπόθεση.

Παρόμοια αιτήματα ικανοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τους δικαστές που κρίνουν την υπόθεση του Τάσου Θεοφίλου και αυτών που ορίστηκαν να εξετάσουν τις υποθέσεις του νέου γύρου ύποπτων συμμετοχής στη συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς.

Πανελλαδικά, 2.200 αστυνομικοί εκτελούν σε καθημερινή βάση καθήκοντα φύλαξης δικαστικών, δίχως σ' αυτό τον ιλιγγιώδη αριθμό να αθροίζονται όλοι διατίθενται για την φύλαξη των δικαστηρίων.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *