ροή ειδήσεων

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ !...

Πιστεύουμε ότι στο καθεστώς της ελευθερίας του ατόμου οποιαδήποτε μορφή βίας ή ύβρεως απέναντι στον συμπολίτη, πρέπει να θεωρείται καταδικαστέα από το σύνολο των συνετών για να διασφαλιστεί έτσι η κοινωνική τάξη ...


Πολύ περισσότερο όταν η βία ασκείται από αυτούς που υποτίθεται ότι εξουσιοδότησε ο λαός για να διαχειρίζονται τις συλλογικές του υποθέσεις .
Εδώ , επιχειρήσεις, οικονομία και οικογένειες παραλύουν συνειδητά και οργανωμένα από μία κυβερνητική μειοψηφία η οπαία με αλχημείες εξουσιάζει τον λαό και εκπροσωπεί ξένους κυρίαρχους .
Ο έσχατος αυτός κίνδυνος, απαιτεί αρραγή λαϊκή ενότητα και υπέρβαση όποιων διαφορών στα επί μέρους θέματα .
Εμείς οι εθνικιστές επειδή έχουμε πάρει το μήνυμα των καιρών, έχουμε δείξει την μεγάλη μας ευθύνη σε όλες τις σοβαρές υποθέσεις από την βουλή μέχρι τον τελευταίο Έλληνα της υπαίθρου.
Αλλά δυστυχώς μία μερίδα κατευθυνόμενη από κάποια κέντρα, έφθασε στο σημείο αντί να στοχεύει τους προδότες να στοχεύει το πατριωτικό κίνημα !
Ας ξεδιαλύνουμε λοιπόν τα πράγματα ως κύριοι για να μην τους κάνουμε την χάρη να εμπλακούν άνθρωποι προς όφελος των ξένων κατακτητών.
Εμείς είμαστε ένα σημαντικό και διαρκώς αυξανόμενο σύνολο το οποίο έχει συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις πάνω σε εθνικά και κοινωνικά θέματα και οι οποίες δεν ταυτίζονται με αυτές των άλλων που προωθούνται από το σύστημα της ξενοκρατίας.
Θεωρούμε ότι η απραξία του λαού απέναντι στο εθνικό έγκλημα οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντί τους, γι αυτό πλαισιώνει δραστικά τις δικές μας τάξεις .
Πιστεύουμε για παράδειγμα ότι η Ρεπούση και διάφορα ομοειδή της υποκείμενα , αυθαιρετούν απέναντι στην παιδεία και στην συλλογική μας συνείδηση . Οι άλλοι, πιστεύουν ότι οι θέσεις των πάρα πάνω, αποτελούν πρόοδο και εκσυγχρονισμό  !
Εμείς πιστεύουμε ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν ο εθνικός μας ήρωας τον οποίον περιβάλλουμε με θρησκευτικό σεβασμό, ενώ άλλοι εκτρέφουν στις τάξεις τους ανθρώπους πού διαδίδουν ότι διέπραξε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας !
Εμείς πιστεύουμε ότ ι η Ευρώπη αποτέλεσε ένα σατανικό δημιούργημα που μαζί με το ευρώ της διέφθειρε κυβερνήσεις, ανθρώπους, εθνικές οικονομίες, ότι οδηγεί προγραμματισμένα τούς λαούς  σε βάρβαρη δουλεία και ότι πρέπει να κόψουμε αμέσως κάθε συνδιαλλαγή με τους εκπροσώπους της οι οποίοι αποτελούν την ντροπή του ανθρώπινου είδους . Πιστεύουμε λοιπόν ότι αποτελεί εθνικό και ατομικό όνειδος να συναλλάσσεσαι μ αυτή την ντροπή και ότι υπάρχουν κυβερνήσεις σοβαρές στον πλανήτη με τις οποίες μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές στοχεύοντας αποτελεσματικά στο αμοιβαίο συμφέρον.  Οι άλλοι, πιστεύουν ότι πρέπει να  «διαπραγματευτούν» με αυτούς !
Εμείς πιστεύουμε ότι δεν χρωστάμε στα αρπακτικά της Βόρειας Ευρώπης, τα οποία μέσω των εδώ δικών τους κυβερνητικών θυλάκων, κατάφεραν να αποδομήσουν τις παραγωγές μας για να μας εξαγοράσουν. Αντίθετα, μας χρωστά τα τεράστια ποσά που μας άρπαξε η Γερμανία τα οποία εμείς δεν έχουμε διαγράψει . Οι άλλοι, αυτοί που είναι επί δεκαετίες στην εξουσία, μαζί με αυτούς που κάνουν δήθεν «προοδευτική» αντιπολίτευση ξεπερνούν με υποκρισία αυτά τα εθνικά μας δίκαια !
Εμείς πιστεύουμε ότι το απέραντο κύμα λαθρομεταναστεύσεως, κατευθύνεται από σκοτεινά κέντρα προς την Ευρώπη με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο .  Ιδιαίτερα για την Ελλάδα έχει πρόσθετη λαθροεπίθεση από την Τουρκία η οποία εκφράζει έτσι δική της στρατηγική απέναντι στους γείτονές της. Πιστεύουμε ότι πρέπει να απαλλαγούμε τάχιστα από αυτή την πυρηνική βόμβα η οποία απειλεί να ανατινάξει την πατρίδα μας . Οι άλλοι, όσους έχουμε αυτές τις ανησυχίες, μας αποκαλούν «ρατσιστές» «ξενόφοβους»,  καλύπτουν όλα τα αναρίθμητα εγκλήματα των λαθραίων που έχουν θύματα Έλληνες, ακόμη και τις μεταξύ τους συμπλοκές τις παρουσιάζουν ως δικά μας εγκλήματα !
Εμείς σεβόμαστε κάθε ανθρώπινη υπόσταση, αλλά πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει άνεργος Έλληνας ούτε να συμπιέζεται το μεροκάματό του από την υπερπροσφορά εργατών. Οι άλλοι, έχουν ως πρώτο πρόβλημα την απασχόληση των ξένων «αδελφών» τους και ενώ κατηγορούν τα αφεντικά για εκμετάλλευση του εργάτη, αγωνίζονται να τους προσφέρουν άφθονα φθηνά εργατικά χέρια !
Εμείς πιστεύουμε ότι δεν χρωστάμε  να κτίζουμε τζαμιά γι΄αυτούς πού αυθαίρετα μπήκαν στην χώρα μας, την στιγμή μάλιστα που κόβουμε τις συντάξεις από τους Έλληνες και αφού έχει χυθεί  άφθονο το αίμα των προγόνων μας για να μας απελευθερώσουν από αυτά. Πιστεύουμε ότι πρέπει να πάνε στην χώρα τους να λατρέψουν τον θεό τους όπως αισθάνονται άνετα, δηλαδή είτε ζωσμένοι με πυρομαχικά, είτε αιματώνοντας τις πλάτες τους με αλυσίδες, είτε κλείνοντας τις γυναίκες τους μέσα σε παραπετάσματα! Οι άλλοι πιστεύουν ότι πρέπει να τους προσφέρουν τα τζαμιά που αποτελούν και τα φυτώρια αυτών των εκδηλώσεων, καθώς και να τους δοθεί δικαίωμα ψήφου για να εδραιωθούν στην χώρα μας!
Εμείς πιστεύουμε ότι από έλλειψη συνδικαλιστικών αντιδράσεων λόγω κομματικής διαφθοράς, οι δήμοι της χώρας, όφειλαν να συντονίσουν τις αντιδράσεις των πολιτών ώστε να μην πληρώνουν ούτε τους παράλογους φόρους, ούτε τα φουσκωμένα τιμολόγια της ΔΕΗ, ούτε έκτακτες εισφορές, ούτε κάθε τι που παραλύει την ατομική και συλλογική οικονομία, πού ταπεινώνει τους δημότες και τους οδηγεί στην φθορά και στην φυγή από την ζωή ! Οι άλλοι όμως, που πλαισιώνουν τα δημοτικά συμβούλια με τους δικούς τους ανθρώπους, το μόνον έργο πού κάνουν, είναι να καταγγέλλουν εμάς τους «φασίστες» !΄
Εμείς νοιώθουμε ιερή συγκίνηση όταν ακούμε τον εθνικό μας ύμνο, όταν βλέπουμε την σημαία μας να κυματίζει, όταν ψέλνουμε τον ακάθιστο ύμνο ο οποίος απευθύνεται στις αιώνιες πνευματικές δυνάμεις που στήριξαν το έθνος μας . Διότι πάνω σ αυτά τα σύμβολα, στηρίζεται η κοινωνική μας συνοχή και αλληλεγγύη.  Οι άλλοι χαίρονται με το κάψιμο των εθνικών μας συμβόλων, υπερασπίζονται το «δικαίωμα» που έχει ο καθ ένας να τα καίει και εκφράζουν την αποστροφή τους απέναντι σ αυτές τις αιώνιες αξίες μας! 
Εμείς πιστεύουμε στην ειρήνη η οποία διασφαλίζεται μέσα από την αναδιάταξη των υλικών, ηθικών και πνευματικών δυνάμεων του τόπου, οι άλλοι πιστεύουν στην «ειρήνη» που προέρχεται από την ισοπέδωση των αξιακών μας υποδομών και στον «διάλογο» με τον κάθε αυθάδη διεκδικητή.
Εμείς πιστεύουμε ότι αρχή της παγκόσμιας τάξεως είναι ή Ελληνική παιδεία μαζί με την αρχαία μας γλώσσα, πράγματα που σέβονται οι πνευματικοί άνθρωποι του πλανήτη, ενώ οι αυτοί σέβονται κάθε σαβούρα   εισαγόμενη η οποία έφερε σύγχυση στον κόσμο και εδώ προβάλλεται ως «κουλτούρα» που συγκινεί κάθε τάση πιθηκοειδή !
Πιστεύουμε ότι πρέπει να απαλλαγεί η παιδεία μας από κάθε σαβούρα που έμπασε όλη αυτή η συμπλεγματική και επαγγελματική «κουλτούρα» και η οποία χρηματοδοτείται από τις σκοτεινές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις . Στην θέση της σαβούρας, επιστροφή στην αιώνια Ελληνική παιδεία, ιστορία και γλώσσα η οποία είναι η μοναδική ζώσα γλώσσα του πλανήτη. Είναι η μόνη πού παράγει νέες λέξεις, νοήματα,  πνεύμα και γνήσια ειρηνική συνύπαρξη στον αιώνα τον άπαντα, παγκόσμια αποδεκτή ! Οι άλλοι, πιστεύουν ότι αυτά αποτελούν αναχρονισμό, ότι η γλώσσα πρέπει να περιορίζεται στην απλοποιημένη χυδαιότητα που θα εξυπηρετεί μονάχα μία ζωώδη αναπαραγωγή ικανή να προσφέρει εργάτες στην παγκόσμια εξουσιαστική τάξη η οποία φορά εδώ την προβιά του σοσιαλισμού και της δημοκρατίας !
Εμείς πιστεύουμε ότι το μοναδικό έθνος στον πλανήτη που έχει υποστεί σφαγές και δηώσεις, είναι το Ελληνικό. Πιστεύουμε ότι οι Σουλιώτισσες και οι γυναίκες του Πόντου που έπεσαν από τους γκρεμούς για να αποφύγουν τους ευτελισμούς από εκείνους για τους οποίους η κουλτουριάρικη κοινωνία τους αισθάνεται βαθύτατα αισθήματα θαυμασμού διότι καταγγέλλει ότι την επανάσταση του 21 την έκαναν τυχοδιώκτες για δικά τους συμφέροντα, ότι είναι ηρωίδες και πρέπει να τιμώνται  με ιερή ευλάβεια .  Αυτοί πιστεύουν ότι την αποκλειστικότητα των τιμών την δικαιούνται οι Τούρκοι σφαγείς και τα πανηγύρια των Εβραίων  !
Εμείς πιστεύουμε στις εθνικές μας εορτές και στις παρελάσεις. Πιστεύουμε στην Μπουμπουλίνα, την Μαντώ και σε όλους αυτούς που μπήκαν πλούσιοι σ΄έναν αγώνα και έφυγαν φτωχοί . Αυτοί  πιστεύουν στους «αγωνιστές» των πολυτεχνείων που μπήκαν φτωχοί και έφυγαν πλούσιοι !
Εμείς, πιστεύουμε στην ενωμένη αντίσταση που έκανε το έθνος μας το 1940 στα βουνά της Αλβανίας. Αυτοί αναμασούν μία περίοδο ξενοκίνητου διχασμού ο οποίος είχε ως βασικό στόχο να μας υποδουλώσει στις ξένες συμμορίες και να αμαυρώσει τον Ελληνικό ηρωισμό !
Εμείς πιστεύουμε ότι στην Ελλάδα οι δομές της Αριστεράς φτιάχτηκαν μ αυτό τον τρόπο που θα προωθούσαν την υποταγή της κοινωνίας στις δομές της Δεξιάς οι οποίες με την σειρά τους φτιάχτηκαν για να εξυπηρετήσουν ξένα δυτικά συμφέροντα στα πλαίσια των συμφωνιών της Γιάλτας.   Έτσι δεν πιστεύουμε ούτε σε αριστερά, ούτε σε δεξιά αλλά στην συνέχεια του έπους της Αλβανίας . Αυτοί πιστεύουν στην άσπιλη και αμόλυντη αριστερά, είτε στην ψευτοπατριωτική Δεξιά !
Εμείς πιστεύουμε ότι οι χώροι των σπουδών είναι πεδία σκέψεως μέσα στα οποία τα άτομα πολιτικοποιούνται και προοδευτικά οδηγούνται στην τελείωση, αφού τους ανοίξουν οι ορίζοντες να μελετούν πολύπλευρα τα πράγματα, ότι είναι πεδία ερευνών, παραγωγικής δημιουργίας με στόχο την ανταποδοτικότητα στις κοινωνικές θυσίες.  Αυτοί πιστεύουν ότι οι χώροι της παιδείας είναι για να μαντρώνουν τους νέους μέσα από την υποταγή της σκέψεως στο κόμμα τους για τον οποίο σκοπό προσφέρουν δολώματα από αντιγραφές και επιβράβευση μ έναν παρασιτικό διορισμό στο υπερκορεσμένο και μοναδικό στον κόσμο αντιπαραγωγικό δημόσιο το οποίο ταλαιπωρεί τους πολίτες του ως ευχαριστώ για τις οικονομικές τους θυσίες !
Εμείς πιστεύουμε ότι οι Έλληνες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα έχουν ιερό δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι και χωρίς φόβο στην περιοχή τους, ότι έχουν δικαίωμα να διατηρούν τις ιερές τους κατοικίες . Οι άλλοι πιστεύουν ότι τα δικαιώματα τα έχουν οι αυθαίρετοι επύλιδες και κάθε δικαιολογημένη αντίσταση των Ελλήνων κατοίκων την προβάλλουν ως «ρατσιστικό» έγκλημα τους !
Πιστεύουμε ότι τα φοιτητικά καταλύματα στην πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, κτίστηκαν για τους Έλληνες φοιτητές, αυτοί πιστεύουν ότι κτίστηκαν  για τους Ασιάτες λαθρομετανάστες !
Εμείς σε όλα τα ιστολόγια μιλάμε για ενωμένοι αντίσταση ενάντια στον ξενόδουλο φασισμό, ενώ αυτοί έχουν περιορίσει τον φασισμό απέναντι σ εμάς και στις ιδέες μας ! Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους που δύο νέοι δολοφονήθηκαν άγρια την ίδια στιγμή που υποκρίνονται πόνο για τον άλλον αδικοχαμένο ! Εύχονται δε στα διάφορα ιστολογία να πεθάνουμε όλοι μας !
Εμείς μιλάμε για την εξόντωση των Ελληνικών οικογενειών, για το δημογραφικό που πνίγει την Ελλάδα , κι αυτοί μιλάνε για τις οικογένειες αυτών που ήρθαν λαθραία στην χώρα μας !
Εμείς είμαστε αυτοί που δεν υποταχθήκαμε σε κομματικά συμφέροντα και κρατούμε ψηλά τις αντιστάσεις . Αυτοί αφού κατέκλεισαν τους χώρους που προάγεται συστηματικά το σκοτάδι και που ονομάζουν παιδεία, έβαλαν κάποιους μαθητές να φορέσουν περιβραχιόνια εναντίον των εθνικιστών στις εθνικές παρελάσεις, τις οποίες ούτε καν πιστεύουν ! Όχι εναντίον των ξένων κατακτητών που εξολοθρεύουν αυτή την στιγμή τον λαό απ άκρη σ ακρη !
Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους οι αρπαγμένες από τους πλειστηριασμούς ιδιοκτησίες και ειδικά οι κατοικίες που κατασχέθηκαν από την κλίκα των δημόσιων και ιδιωτιών απατεώνων για λίγα ευρώ. Πιστεύουμε ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις άνομες διαδικασίες, πέρα από την επιστροφή του αντικειμένου, θα πληρώσουν την ανάλογη υλική και ηθική βλάβη που προκάλεσαν στο θύμα, μέχρι την τελευταία πεντάρα . Αυτοί αντιπαρέρχονται με πονηρία τέτοιες θέσεις διότι κάποιοι από αυτούς βολεύονται από την παρανομία .
Εμείς έχουμε αυτές τις θέσεις τις οποίες δεν κρύβουμε και για τις οποίες είμαστε υπερήφανοι. Αυτοί γνωρίζουμε ότι θα μας απαντήσουν με τις δικές τους θέσεις και τα δικά τους …σοβαρά επιχειρήματα. Δηλαδή, θα μας πουν . Είσαστε «φασίστες» και με «φασίστες» δεν μιλάμε …
Με αυτές τις συμπεριφορές, το κράτος των κλεφτών, των απατεώνων, των επίορκων, της αυταρχικής συμμορίας που ξεσπιτώνει τους Έλληνες και παραχωρεί τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο σε ξένους κατακτητές, αυτών των αυταρχικών που αποτελούν μαζί νομοθετική εκτελεστική και δικαστική εξουσία, που έχουν παραβιάσει το σύνταγμα και την λαϊκή βούληση, αυθαδιάζει χωρίς να συναντά την ενωμένη γροθιά των Ελλήνων !
Γνωρίζουν όλα τα μη κυβερνητικά κόμματα ότι το παιχνίδι για την διάλυση της Ελλάδας, είναι στημένο. Αφού η ίδια η υπουργός κ. Μπενάκη το ανακοίνωσε στον Παπούλια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του . Του είπε ορθά κοφτά ότι στην προεδρεία του θα περιοριστούν τα εθνικά μας σύνορα και θα γίνουν αυτά τα φρικτά που σήμερα συμβαίνουν και τα οποία μείναμε μόνοι μας οι εθνικιστές να καταγγέλλουμε !
Γι αυτό η υποβάθμιση του στρατού, η διάλυση των συνοριοφυλάκων και η διάλυση των αμυντικών μας βιομηχανιών, με την ανοχή ή την υποκριτική αντίσταση των άλλων, αποτελεί για μας ύψιστο εθνικό πρόβλημα.
Έτσι λοιπόν, τίμια και αντρίκια, ας κάνουμε μία δημόσια συμφωνία . Εμείς κρατάμε τις ιδιότητες μας και δεχόμαστε ότι όλα αυτά αποτελούν «φασισμό»!
Εσείς κρατάτε τις δικές σας ιδιότητες και όλα αυτά που έχετε καθιερώσει αποτελούν την «προοδευτική» σας «δημοκρατία» !
Απλώς σήμερα ενώπιον της θρασύτητας των κατακτητών η έναντι μας συμπεριφορά, σάς δίνει πλούσια την ευλογία από την Τρόϊκα  !...
Φυλακίστηκε άδικα και παράνομα η κεφαλή της ηγεσίας μας και αυτήν την ενέργεια την εγκρίνατε !
Αποφασίσατε όλοι μαζί να περικόψετε την επιχορήγηση σ αυτούς που τήν επέστρεφαν στον λαό, ενώ όλοι εσείς με τα υπέρογκα αυτά ποσά διασφαλίζετε τον εαυτόν τους και τους κομματικούς σας αυλικούς .
Στην μικροψυχία  σας, εμείς απαντάμε με στήριξη σε κάθε ενέργειά που ενώνει τους Έλληνες για το κοινό συμφέρον.
Διακηρύσσουμε: Δεν τέλειωσε η ιστορία των εθνικιστών με την φυλάκιση των αρχηγών! Όλοι μας είμαστε στρατιώτες αρχηγοί και ο καθ ένας γνωρίζει άριστα το χρέος του προς την πατρίδα !
Δεν τους σώζει το άθλιο παρακράτος που έστησαν για να δολοφονεί όποιον αντιστέκεται και για να στήνει προβοκάτσιες.
Το πνεύμα ενός άδικα φυλακισμένου αρχηγού, μεταφέρεται σε πενήντα … Αν βάλουν οι προδότες άλλους πέντε βουλευτές μας στην φυλακή, θα φυτρώσουν άλλοι πεντακόσιοι ισάξιοι αγωνιστές έξω από το εθνικό πορνείο .
Μάθετε ότι αυτό που γεννήθηκε στην Ελλάδα θα φέρει ανατροπές σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο !  Σε λίγο οι προδότες θα ζήσουν τον «συνωστισμό» της Ρεπούσης και δεν θα προλαβαίνουν τα ελικόπτερα !..
Έλληνες, μην υποκύπτετε στους εκβιασμούς των ! Μην παραιτείστε από την ζωή ! Υπερασπιστείτε τις περιουσίες σας, τον ιδρώτα σας και τις κατοικίες σας από τις οποίες σάς πετούν στους δρόμους. Η πατρίδα, σάς χρειάζεται ζωντανούς! Μικρός είναι ο χρόνος τους ! Θα περάσει γρήγορα !
Οι Έλληνες αγωνιστές δεν μισούμε κανένα συμπολίτη μας όσο κι αν μας φέρεται πικρά. Ούτε καίμε την χώρα και ξένες περιουσίες για τα αδικοχαμένα θύματα της οικογένειάς μας !  
Έλληνες, είναι ντροπή να δεχόσαστε ότι εμείς οι εθνικιστές αποτελούμε τον κίνδυνο, ενώ αυτοί σας εξαθλιώνουν !
Κάνουμε τον αγώνα μας με μέσο την εθνική ενότητα .  Ο αγώνας μας σήμερα  είναι υπέρ βωμών και εστιών !
Ζήτω ή Ελλάδα ! Ζήτω το Έθνος !

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ  !


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *