ροή ειδήσεων

ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΝΙΣΑΚΙ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ, ΔΕΜΕΝΟ!

Η γυναίκα που το βρήκε είδε έναν άντρα να τον σέρνει με πολύ άγριο τρόπο στην παραλία απέναντι...
από το ξενοδοχείο Mediterranean. το έδεσε πολύ σφιχτά σε ένα στήριγμα ομπρέλας και πέταξε δίπλα του μια σακούλα με κονσέρβες. Μετά απο 4 ώρες το σκυλί ήταν ακόμα στο ίδιο σημείο. Επείγει η φιλοξενία από απόψε κιόλας γιατί στο σπίτι που είναι τώρα υπάρχουν ήδη αλλά 6 σκυλιά το ένα εκ των οποίων του επιτέθηκε ήδη.
Στον λαιμό του έχει ένα κόκκαλο διακοσμητικο με πέτρα στρας. Επίσης ψάχνουμε ποιος μπορεί να είναι αυτός που το εγκατέλειψε....φυσικα δινεται και για υιοθεσια!!!
Tηλ.: 22410 21412

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/11/13 19:13

    αυτή ειναι η ανευθυνοτητα των συμπολιτών μας, παρατανε τα ζωα τους σαν αψυχα οταν τα βαρεθουν! αν εκανε κ η αστυνομια σωστα τη δουλεια της οπως στο εξωτερικο, θα τον εβρισκαν κ θα του βαζαν προστιμο, οπως προβλεπει κ ο ελληνικος νομος αλλα μονο στα χαρτια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/13 01:40

      ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΙΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/13 20:22

    ase mas rte4 kopela mou kai meis agapame ta zoa alla den kanoume etsi.edo mora paratane kai den sas enoiaxe. eseis oi filozoi to ehete parakanei pia. skilo na deite i moro ton skilo tha piasate. edo den ehoume na fame sta skilakia tha dinoume pos to vlepeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/13 22:56

      kapoios pou agapa ta zwa den tha egrafe pote ayto pou egrapses.min aytoapokaalise filwzwos oute ksista den perases apo kei.esy loipon pou eisai filanthrwpos bravo sou pou taizeis tous ftwxous ta orfana k dineis ta misa sou lefta kathe mina gia na taizeis kosmo.i imipws oxi?an oxi bgale to skasmo k trava se kamia ekklisia na proseyxitheis blaxo e blaxo

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/11/13 23:27

      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΒΛΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/12/13 02:18

      η κλασικη καραμελα των ανευθυνων, τοσα παιδια πεινανε και εσεις βλεπετε τα σκυλια μπλα μπλα μπλα.. αφου σε νοιαζουν τοσο πολυ τα παιδια οσο λες γιατι δεν πας να φροντισεις μια οικογενεια να τους παρεχεις τροφη και χρηματα και καθεσαι και ασχολεισαι με τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ φιλοζωους της Ελλαδας; Δηλαδη προτιμουσες να μεινει το σκυλακι εκει που πηρε ενας ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ επειδη ηταν γλυκο κουταβακι, και αχου τι γλυκο και ωραιο που ειναι.. μα ΩΠ! μεγαλωσε και εγινε ασχημο! ΩΠ! θελει φροντιδα;; δεν μας κανει τωρα ας παμε να το δεσουμε πουθενα και να φυγουμε με καθαρη ησυχη συνειδηση. ΕΥΓΕ σου και σενα. Να τα αφησουμε ολα να ψοφησουν για να δειξουμε οτι ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΗΔΙΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/13 20:35

    Δηλαδή αγαπητέ το να νοιαζόμαστε και για τα μωρά και για τα σκυλιά απαγορεύεται; Κάποιοι από εμάς δείχνουμε ενδιαφέρον και για τους ανθρώπους (και μάλιστα έμπρακτα) και για τα υπόλοιπα πλάσματα και μάλιστα.Εμείς κάνουμε πολλά για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, μικρούς και μεγάλους, εσύ τι κάνεις για τους συνανθρώπους σου; Όταν αναλαμβάνεις να μεγαλώσεις ένα ζωάκι, έχεις και την ευθύνη να του βρεις σπίτι αν δεν έχεις να το ταίσεις (όχι ότι τρώει και πολύ ένα σκυλάκι, αλλά λέμε τώρα). Αυτά είναι μπούρδες αγαπητέ! Το έσερνε λέει με άγριο τρόπο και άρα δεν το αποχαιρέτησε και με δάκρυα. Επομένως ο τύπος είναι καρα-μπιπ του κερατά. Κι αν εσύ δεν είσαι φιλόζωος και σε ενοχλούν τα άρθρα κάποιων που προσπαθούν να βρουν σπιτάκι σε ένα αδέσποτο ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!! Αει σιχτίρ επιτέλους με τον καθένα που θα μας ορίσει τι πρέπει κανείς να γράφει και τι όχι!
    Μπράβο σε όποιον βοήθησε το σκυλάκι και εύχομαι να βρεθεί κάποια οικογένεια να το αγαπήσει. Και παρακαλώ μην αφήσετε να σας εμποδίζει ο ηλίθιος τρόπος σκέψης ορισμένων. Το ότι την προσφέρουμε αγάπη σε ένα πλάσμα δε σημαίνει ότι τη στερούμε από κάποιο άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/11/13 20:47

    diavase kala min viazesai kai ego filozoos eimai kai den grafei oti to eserne. esi kiria mou eheis lefta mallon den xereis ti ginetai trigiro. ego den mporo na vlepo anthropous sta skoupidia kai skilia me foremata kai papoutsia!!!!!!!! kai eimai sigouros oti sta zoa milas kalitera apo oti stoius anthropous tetoio komplex ehete oi [parafilozooi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/13 11:29

      ποιος τον χεζει ρε τον χαζοχαρουμενο ουτε τα τσιγγανακια δεν τα λενε αυτα πανε φαε καμια γκοφρετα ρε μπουλη σαχλαμαρα που εχεις κ αποψη χωριατη .το λοιπον,ποιος αφησε το σκυλο εει αυτο ειναι το θεμα !οποιος ξερει να πει.εστω ανωνυμα ,δημισιευστε το.κοινοποιηστε το.μην απαντατε σε παιδοβουβαλα που βυζανουν ακομα τη μαμα τους που να ξερει οτι οταν εισαι φιλανθρωπος εισαι και φιλοζωος αφου δεν κανει τπτ απο τα 2!!!μονο τρωει κ χεζει τρωει κ χεζει εχει ποτε δωσει τα λεφτα του για να φαει αλλος?ουστ παλιομπιχλα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/11/13 21:43

    δηλαδη για σενα φιλοζωος ειναι μονο αυτος που φορα ρουχα στα ζωα του? γιατι εγω ξερω κ ανεργους, που μοιραζονται το φαγητο τους με το σκυλο τους. οταν παιρνουμε ζωα δεν τα εγκαταλειπουμε λογω κρισης, κοβουμε τον κωλο μας και βρισκουμε να τα δωσουμε. οχι επειδη εγκαταλειπουν μωρα, να λέμε οκ, κριση, τι να κανουμε, μωρα ή ζωα, ειναι βαρος. πολυ φιλοζωος εισα προσεχε μην παθεις τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/11/13 22:54

    esi prosehe pou eheis trellathei me ta kotsidakia sta skilakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/13 23:30

      ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΤΙ ΥΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/13 11:27

      ποιος τον χεζει ρε τον χαζοχαρουμενο ουτε τα τσιγγανακια δεν τα λενε αυτα πανε φαε καμια γκοφρετα ρε μπουλη σαχλαμαρα που εχεις κ αποψη χωριατη .το λοιπον,ποιος αφησε το σκυλο εει αυτο ειναι το θεμα !οποιος ξερει να πει.εστω ανωνυμα ,δημισιευστε το.κοινοποιηστε το.μην απαντατε σε παιδοβουβαλα που βυζανουν ακομα τη μαμα τους που να ξερει οτι οταν εισαι φιλανθρωπος εισαι και φιλοζωος αφου δεν κανει τπτ απο τα 2!!!μονο τρωει κ χεζει τρωει κ χεζει εχει ποτε δωσει τα λεφτα του για να φαει αλλος?ουστ παλιομπιχλα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/11/13 23:25

    Συνελθε επιτέλους!!!! Αρκετά με τις αηδίες σου και αν έχεις πρόβλημα με την ανακοίνωση μην την διαβάζεις!!!! Ότι κρίση και να έχουμε, έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε ότι θέλουμε και να διαθέτουμε τον χρόνο μας όπως πιστεύουμε. Αν είσαι αγαπάς τόσο πολύ τα παιδιά κάνε εσύ κάτι για αύτα και άσε και εμάς να ασχοληθούμε με τα ζώα αλλά μην κατακρίνεις την εθελοντική πράξη κάποιων ανθρώπων μόνο και μόνο επειδή η παιδεία σου απέναντι στα ζώα αποδέχεται μόνο ότι παράγει γάλα κρέας και αυγά!!! Ας σταματήσει αυτή η κακοήθεια του κάθε κομπλεξικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *