ροή ειδήσεων

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

Αναγνώστης:
Είμαι ο συντάκτης του " Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ : GALA-AEROBIC ΣΕ ΠΑΛΤΕΙΕΣ ΝΑΙ,ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΧΙ.
Σαν άγρια θηρία πέσατε να με φάτε επειδή τόλμησα να γράψω κάτι εναντίον...
της εκδήλωσης που έγινε στην Ρόδο την Κυριακή ,να ξεκαθαρίσω λοιπόν ότι ούτε βλάχος είμαι, ούτε πανωμερίτης, είμαι βέρος Ροδίτης, πολύ πιο βέρος από πολλούς από εσάς. Δεν είμαι αριστερός κοπρίτης που τα θέλει όλα έτοιμα, απλά έχω αποφασίσει να λέω την αλήθεια όσο πικρή και αν είναι.
Λοιπόν πήγατε δώσατε 2,5,10 ευρώ για να πάρετε το μηχάνημα ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Ποιος όμως θα δουλεύει το μηχάνημα όταν δεν υπάρχουν γιατροί; Ποιος θα μπορεί πηγαίνει στο νοσοκομείο όταν θα πληρώνετε 25Ευρώ εισιτήριο; Με υποκρισία λέτε για τους καρκινοπαθείς όταν πολλοί δεν έχουν φάρμακα πια για τις χημειοθεραπείες από τα πτωχευμένα ταμεία του ΕΟΠΥΥ. Για αυτά τα ουσιώδη δεν μιλάμε ,καμία συγκέντρωση, καμία αντίδραση (Πανελλαδικά )
Η υποκρισία και η νοοτροπία του μικροαστισμού(χωριατοβλαχονοοτροπία) που αρέσκεται ΜΟΝΟ στο φαίνεσθαι μας κατέστρεψε.Λοιπόν κύριες και κύριοι διαφωνώ με τέτοιες εκδηλώσεις,ενοχλήθηκα πολύ με τις 5.000 χιλιάδες κόσμου που μαζεύτηκε, έβγαλε φωτογραφίες, τις ανέβασε στο FACEBOOK σαν 5ήμερη εκδρομή,με ενόχλησε που αυτός ο κόσμος δεν κατέβηκε ποτέ να διαμαρτυρηθεί για την εγκατάλειψη του νησιού,για την καταστροφή της ιδιωτικής περιουσίας μας ,για τα νταβατζιλίκια των ξενοδόχων Ε ΝΑΙ ΛΟΠΟΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ με την πρωινατζίδικη εικόνα των 5000 ατόμων να κάνουν ξέγνοιαστοι aerobic..

Είναι ντροπή να χορεύουν απλήρωτοι εργαζόμενοι δίπλα σε κοράκια επιχειρηματίες που δίνουν μισθούς πείνας, είναι κατάντια να χορεύεις με υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος τίναξε την μεταφορική του εταιρεία στον αέρα αφήνοντας δεκάδες κόσμο απλήρωτο. Είναι ξεφτίλα να χορεύεις δίπλα στο κατεστραμμένο λιμάνι της Ρόδου (χάσαμε τα COSTA) και σαν στρουθοκάμηλος να βάζεις το κεφάλι σου η μάλλον να το γυρνάς στην εξέδρα του aerobic. Είναι ντροπή να παρουσιάζεις μία χαζοχαρούμενη εικόνα ενώ την ίδια στιγμή αυτοκτονούν Έλληνες η σκοτώνονται από παρακρατικές οργανώσεις.

Τα δικαιώματα και οι ελευθερίες μας αποκτήθηκαν όταν ο λαός ενώθηκε και πολέμησε με τόνους αίματος το πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο,πάντως με χορούς ποτέ!!!!! Ουσιαστικά αυτές οι ενέργειες δεν ωφελούν, ρίχνουν απλά στάχυ στα μάτια της χειραγωγημένης κοινωνίας.
Τα ψέματα τελείωσαν,σε αυτό τον τόπο πλέον θα ακούγεται και η άλλη άποψη,η δικτατορία των ανθρώπων της MERCEDES, του DOMNE και της σαμπάνιας τελείωσε οριστικά,από εδώ και πέρα έχουμε λόγο και εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας και κοιτάμε την πραγματικότητα όσο σκληρή και αν είναι.

Η επανάσταση έρχεται όταν μέσα μας όταν αποφασίσουμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος που μας οδήγησαν στην καταστροφή.

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.(ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ)

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/11/13 17:56

    Οχι, δεν είστε το μαύρο πρόβατο. Μην προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από ένα πρόβατο! Είστε η κλασσική μορφή ενός νεο-Έλληνα που σας ενόχλησε (αν είναι δυνατόν) το ότι 5000 Ροδίτες θέλανε να διασκεδάσουν. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν??? να μείνουν σπίτια τους και να κλαίνε την μοίρα τους?
    Δυστυχώς η Ελλαδα είναι γεμάτοι από μιζέρια και μίζερους ανθρώπους και απόψεις όπως και οι δικές σας απόψεις.
    Πιστεύω ειλικρινά ότι χρειάζεστε κάποια μορφή βοήθειας, και δεν εννοώ ψυχολογική ή και ίσως ψυχιατρική, αλλά δεν είναι δυνατόν η Ρόδος να βγάζει τέτοια όμορφη εικόνα προς την Ελλάδα και εσεις να χαρακτηρίζεται "ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ με την πρωινατζίδικη εικόνα των 5000 ατόμων" .....
    Ο λογικός άνθρωπος παραδέχεται τα λάθη του.
    Και σας παρακαλώ μην το παιζετε θύμα....δείχνει περισσότερη μιζέρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/13 08:44

      Ισως να υπερέβαλε σε κάποιους χαρακτηρισμούς αλλά έτσι το ένιωθε ο άνθρωπος ίσως από άλλα αποθημένα ή αγανάκτηση για την τορινή κατάσταση της χώρας, αλλά εσύ που την είδες την "όμορφη εικόνα της χώρας"? Μάλλον δεν το έχεις ακόμα καταλάβει ότι έχουμε δώσει ΓΗ & ΥΔΩΡ, έχουν αυτοκτονίσει χιλιάδες συνάνθρωποί μας λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης της χώρας, των σκανδάλων, της μίζας, της αναξιοκρατίας και της ανεπάρκειάς μας να επιλέξουμε σωστούς πολιτικούς ηγέτες. Από πάρτι και διασκέδαση πάμε καλά εδώ στην Ρόδο, για πήγαινε παραπέρα να δεις πως ζει ο κόσμος!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/13 08:51

      ....."Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν??? να μείνουν σπίτια τους και να κλαίνε την μοίρα τους?.... να σηκωθούνε και να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση αυτή που βρίσκεται η χώρα και όχι να στρουθοκαμηλίζουν όπως κάνεις εσύ! Πόσες διαδηλώσεις είδες εσύ στην Ρόδο για τα τόσα σκάνδαλα? Ποιές οργανώσεις ξεσήκωσαν τον λαό σε διαδηλώσεις και πόσοι πήραν μέρος σε αυτές? Κάποιος από την ΑΘΗΝΑ ήρθε στην Ρόδο και ξεσήκωσε 200-500 άτομα έξω από το δικαστήριο για το μνημόνιο και αυτό ήταν μόνο. Πού ήταν οι υπόλοιποι 4000??

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/13 18:08

    γεμάτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/13 19:11

    Πάντως δεν έχει άδικο το "μαύρο πρόβατο" σε ορισμένα σημεία! Αλήθεια να δείχναμε τόσο σθένος και ομαδικότητα και να διαμαρτυρηθούμε, τότε που ένα, μόνο ένα "υποκείμενο" ανδρίκελο υπέγραψε το μνημόνιο ερήμην των υπολοίπων βο(υ)λευτών και πολιτών, ή για τα γερμένα υποβρύχια, την Ζίμενς, το χρηματιστήριο, το c4i, τα Ολυμπιακά έργα, το Βατοπέδι............ σιγή ιχθύως, αλλά ας πάμε τώρα και στα τοπικά μας, πότε αλήθεια έγινε μια διαμαρτυρία έστω και 200 ατόμων για την καθαριότητα του νησιού? για τους γύφτους επαίτες? για τους κράχτρες, για το λιμάνι που εδώ και 50 χρόνια δεν είναι έτοιμο ακόμα, την μάρινα, το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ, τους δρόμους χωρίς πεζοδρόμια για τις ανύπαρκτες διαβάσεις των ΑΜΕΑ..... αλλά ξέχασα αυτά δεν μας αφορούν!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/13 19:20

    Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος!! ξυπνάτε!!! Αν τρέχαμε παντού να αλλάξουμε τον τόπο μας δεν θα πείραζε να ρίχναμε και τους χορούς μας ! αλλά μονο ντίλι ντίλι είμαστε άιντε! και μούρη το ξέχασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/13 18:40

      Εσύ μάλλον τρέχεις τόσο πολύ να αλλάξεις τον τόπο σου που απο το πολύ τρέξιμο έχεισ βγάλει φουσκάλες στα πόδια.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/11/13 19:46

    για ολα αυτα που λες μπορεις να τα πεις με τροπο αλλα εσυ εκατσες και εβριζες τουσ αλλουσ που πηγανε...πες τη γνωμη σου και εχει καλως αλα εσυ ειπες τη γνωμη σου και ηθελες να την επιβαλεις με το να βριζεις τουσ υπολοιπους που πηγανε. Αλλωστε και για τη καταντια του κρατους παλι δεν φταιμε εμεις οι περισσοτεροι μας πληρωνουν φορους,χαρτατσια και οτιδηποτε αλλο νομοθετει αυτο το κρατος επομενως προσπαθουμε με αυτο το τροπο να τα βελτιωσουμε....τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε δηαδη? να φερουμε γιατρους απο μονοι μας? Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/13 21:18

      ..... οι περισσότεροι πληρώνουμε φόρους???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, αν δεις τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μόνο το 30% των δ & ιδ. υπαλλήλων & συνταξιούχων, πληρώνουν φόρους, οι υπόλοιποι είτε έχουν εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχιας, είτε είναι οριακά στην κλίμακα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι το 60% (πρωτιά παγκόσμια Ελληνική) δηλώνει το 80% κάτω από το όριο της φτώχιας!!!!!!!
      Κατάλαβες τώρα γιατί οι Τροϊκανοί μας έχουν αλλάξει τον ανανία στους φόρους? Στην Φοροδιαφυγή ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/11/13 19:51

    καλα εκανα καποια ορθογραφικα λαθη αλλα ηταν απο την ταχυτητα συγνωμη :) k.k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/11/13 19:55

    ΤΗ ΛΕΞΗ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/13 21:21

      Γιατί την είδες και από κανέναν πολιτικό μας?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/11/13 20:43

    Δεν μπορεί να κάνει κάποιος χαβαλέ χωρίς να νιώσει τύψεις; Κυρ πρόβατο μείνε στην οθονούλα σου να περιμένεις τον έλληνα che που θα ξεκινήσει για σένα την επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/11/13 20:50

    ti sou ftaiei h mercedes re file to pio kalo amaxi einai den to ixeres?plironeis parapano alla krataei parapano zoi. ti mas les tora. περιορισου τωρα μονο στο οτι θα επρεπε να παρευρισκονται τα γκομενακια και σε αλλες εκδηλωσεις και κανε τουμπεκι στο φιναλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/11/13 21:04

    τα ξαναλεμε;;;;; οχιιιιι σε παρακαλω να μην τα ξαναπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/13 09:33

      ΘΑ ΤΑ ΛΈΜΕ ΛΑΜΌΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΈΜΕ!!!!!ΚΑΙ ΕΣΎ ΘΑ ΕΊΣΑΙ Ο ΠΡΏΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΉΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/11/13 22:14

    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΕ ...ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .......ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/11/13 23:29

    για οποιοδηποτε λογο και να κατεβηκε ο καθενας είτε προβολής, ειτε γιατι αισθανόταν οτι θα βοηθήσει σε εναν καλό σκοπο που πιστέυω οτι ήταν και η πλειοψηφία ,ειτε για περίπατο ,το καλό ειναι οτί θα παρθει ενα μηχάνημα που είναι απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργεια του γαστρεντερολογικου τμηματος απο τους πολύ καλούς γιατρους του ,δεν πρέπει να τα βλέπουμε ολα αρνητικά ,πολλές φορες ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/11/13 03:23

    «μαύρο πρόβατο» η συντάκτη του άρθρου, σε συγχαίρω για την δύναμη που έχεις να συνεχίζεις να εκφράζεις την άποψη σου εν μέσω καταιγισμών ύβρεων και αρνητικών σχολίων. Περιγράφεις την πραγματικότητα, ο Έλληνας έχει πάψει από καιρού να αγωνίζεται και να πολεμάει .Όλα αυτά είναι αντιληπτά και γι αυτό τον λόγο όλα τα φορολογικά και δημοσιονομικά μέτρα εφαρμόζονται εν μέσω χορών και τραγουδιών.
    Προσωπικά αν ήθελα να βοηθήσω η να συνδράμω σε κάτι πχ σε κάποια αγορά ιατρικού μηχανήματος ,θα το έκανα ανώνυμα, αθόρυβα και ανιδιοτελώς. Το καλό δεν κάνει θόρυβο και ο θόρυβος δεν είναι καλό. Ούτε σε γκαλά θα πήγαινα ,ούτε θα με έστελναν εμένα προσωπικά να κάνω αερόμπικ στην πλατεία και να αγοράσω μπλουζάκια. Ούτε άγομαι ούτε φέρομαι και πιστεύω το ίδιο και εσύ και αρκετοί ακόμα συμπολίτες μας και εύγε σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/13 08:32

      Εχεις δίκιο, δυστυχώς σήμερα αφήνουμε μηχανήματα που μας δώρισαν κάποιες οργανώσεις να σαπίζουν και να σκουριάζουν στα υπόγεια, άσε δε που για ένα εξάρτημα κανείς δεν ενδιαφέρεται και το μηχάνημα δεν λειτουργεί για χρόνια ολόκληρα! Τότε κανείς δεν κάνει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας!! Αλλά εμείς οι Ελληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πρώτοι στον χορό και στα τραγούδια (και στην φοροδιαφυγή) ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/13 08:34

      Εχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι κάποια χρήματα θα πάνε σε μερικών έξυπνων τις τσέπες?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/11/13 12:55

      Μιας και τώρα μιλάς ανώνυμα και αθόρυβα για πές μας τι έχεις κάνει για το κοινό καλό στη ζωή σου?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/11/13 08:36

    Ρε, Ελληνάρες, εσείς που βρίζετε αυτόν που σας βγάζει τα άπλυτα στην φόρα, για πήτε μου όταν καθάριζαν το νοσοκομείο οι εθελοντές, πόσοι από σας συμμετείχατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/11/13 09:29

    Από ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΠΟΥΣΤΈΣ ΛΕΥΚΆ ΠΡΌΒΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΜΑΎΡΟ ΠΡΌΒΑΤΟ ;;;;; Που είσασταν ρε λαμόγια στον καθαρισμό του νοσοκομείου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/13 18:38

      Δεν μπορούν όλοι να συμμετέχουν παντού.. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί από τη μεριά του. Επίσης εγώ πρώτη φορά ακούω για τον καθαρισμό του Νοσοκομείου. Οταν κάποιος οργανώνει κάτι, ας το κάνει σωστά και ας ενημερώνει τον κόσμο, ώστε να υπάρχει συμμετοχή.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/11/13 10:31

    ΦΙΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ?ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ? ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΚΑΙ 20ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ? ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ,Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΑΝΤΛΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΖΙΠ.ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.
    Η ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΩΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΔΑ ΓΙΑ ΒΡΑΣΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/11/13 11:14

    Νομίζω ότι αντί να χαιρόμαστε που ο κόσμος κατέβηκε στους δρόμους για έναν καλό σκοπό και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να τον πείσουμε να κατέβει και για άλλους καλούς σκοπούς, μερικοί απλά γκρινιάζουμε επειδή δεν είχαμε ιδέα γιατί κάποιες προβατίνες στα πράσινα έκλεισαν τους δρόμους στο ΙΧ μας. Ως συνήθως το δίκιο που έχουμε το χάνουμε γιατί αντί να δούμε τι καλό μπορεί να βγει, πασχίζουμε να προσβάλλουμε τον άλλο και να μηδενίσουμε οτιδήποτε δε μας αφορά. Έχει πολλά δίκια ο Κος Μαύρο Πρόβατο αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστός όταν προσβάλει τους 5.000 συμπολίτες του. Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι ενήμερος και να κατέβει μαζί με τόσο και περισσότερο κόσμο για κάποιον άλλο καλό σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/13 12:57

      Ο "καλός σκοπός" φίλτατε είναι να πληρώνουμε τους φόρους μας, να μην κάνουμε κομπίνες και να γλύφουμε πολιτικύς για να μας βολέψουν σε καμιά θεσούλα. Καλός σκοπός είναι να καθίσουμε και να απαιτήσουμε τα αυτονόητα γιατί ούτε και αυτά μας παρέχουν οι παρατρεχάμενοι δήμαρχοι και υπουργοί! Αντε να σας δω να κατεβαίνετε στους δρόμους για το λιμάνι, την μαρίνα, το εργοστάσιο της ΔΕΗ και τα τόσα άλλα προβλήματα που ταλανίζουν αυτόν τον τόπο. Να δούμε και πόσοι θα κατέβουν!! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/11/13 14:41

    Εχουμε πολλα χαλια στο νησι μας και μεγαλυτερο χαλι αυτο το ζωο που παρακολουθουμε και αυτα που γραφει...μισουμε και ζηλευουμε στη Ροδο γι αυτο φτασαμε σε αυτα τα χαλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/11/13 15:01

    Για ποια σαμπάνια μιλάς μαύρο πρόβατο? Βγες λίγο έξω και θα διαπιστώσεις ότι την σαμπάνια την ήπιαμε, την γλεντήσαμε, την βαρεθήκαμε.Τώρα πια μας έχουν πει να πίνουμε ρακόμελλο , ρακί και τσιπουράκι χύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/11/13 10:54

    Καλοί σκοποί υπάρχουν πολλοί όντως, και πρέπει να κατεβαίνουμε πλατεία γι΄αυτούς! Σ΄αυτό έχει δίκιο το ''Μαύρο Πρόβατο'', αλλά μόνο σ΄αυτό. Οι προσβολές δε χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καραγιάννης Νεχτάριος7/11/13 23:43

    Θέλω να μου πείς ΤΩΡΑ Μαύρο Πρόβατο, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!! ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ? Που κολλάει η Mercedes και οι Ξενοδόχοι ρε βλάκα? Νομίζεις οτι ο Καρκίνος κάνει διακρίσεις η ξεχωρίζει επαγγέλματα? Γράψε το όνομα σου ρε κότα και ξαναγράψτα! Τι δουλεια έχει το COSTA ρε αγράμματε? Ποιά Σαμπάνια και τι DOMNE? Επειδή έχεις Internet φίλε μου, δεν σημαίνει ότι έχεις και δικαίωμα να μας χαλάς τα κέφια.... Είπαμε να το βγάλεις το δάχτυλο απο τον κω.ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/11/13 18:43

    Ξεκίνα την επανάσταση ω μεγάλε ηγέτη και επαναστάτη μαυρο προβατο!!! θα σε ακολουθησουμε εμείς οι πεφωτισμένοι που διαβάσαμε τα δύο αυτά αρθρα σου που μας συγλόνισαν κυριολεκτικά το είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *