ροή ειδήσεων

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΗΓΕ «ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ» Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Με όλα αυτά που βλέπω και ακούω γύρω μου, από γνωστούς και άγνωστους, από «ειδικούς γνώστες» μέχρι ημιμαθείς και άσχετους, ένα πράγμα έχω να πώ....
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να μας προστατέψει, γιατί έχουμε προδώσει και έχουμε αποκαλύψει στους Τούρκους , όλα τα στρατηγικά μας αμυντικά όπλα.
Και λέω «ο Θεός να βάλει το χέρι Του», γιατί αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και το γνωρίζουν λίγοι, είναι έξω και πέρα από κάθε φαντασία. Οι αληθινοί Έλληνες πατριώτες που υπάρχουν μέσα στις ένοπλες δυνάμεις, είναι πάρα πολλοί . Θα πώ με βεβαιότητα οι περισσότεροι, αλλά κρατούνται σε χαμηλούς βαθμούς, παίρνουν περίεργες μεταθέσεις , ξαφνικές αποστρατεύσεις και φυσικά δεν γίνονται αρχηγοί.
Αν μία δική μας φρεγάτα πλησίαζε τόσο πολύ στα τουρκικά παράλια, όποιος Τούρκος θα την βύθιζε θα γινόταν ήρωας. Αν κάποιος πλοίαρχος δικός μας άνοιγε πυρ κατά της Τουρκικής φρεγάτας, θα τον κατηγορούσαν για δημιουργία επεισοδίων , θα «έτρωγε» στερήσεις και δεν θα ξανάβλεπε την θάλασσα από γέφυρα πλοίου. Και ας ήταν το Τούρκικο στα τρία μίλια.
Αυτή η κατάσταση έχει διαμορφωθεί στίς ένοπλες δυνάμεις, από τις εντολές που δίνει ο υπουργός για να έχουμε «καλή γειτονία». Και οι διορισμένοι αρχηγοί , σαν καλά και υπάκουα φερέφωνα, διατάζουν τον στρατό να «χορεύει» στον σκοπό που «σφυρίζει» ο υπουργός. Και αυτό θα γίνεται, μέχρι να καταλάβουν οι Έλληνες πατριώτες αξιωματικοί, ότι ο στρατιωτικός όρκος που αναφέρει «Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου και να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγας των.» ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, όταν οι διαταγές αυτές, τους υποχρεώνουν ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ στον πρώτο στίχο του όρκου που αναφέρει «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα και υπακοήν εις το Σύνταγμα,»
Η πίστης εις την πατρίδα, είναι να υπερασπιστώ την εδαφική της ακεραιότητα και όταν ο Τούρκος την καταπατά είτε στην γή είτε στον αέρα είτε στην θάλασσα, πρέπει να τον εκδιώξω με ότι μέσα διαθέτω. Αν τώρα λάβω ΔΙΑΤΑΓΗ να μην τον εκδιώξω, αλλά να τον αφήσω να πάρει και τους ηλεκτρονικούς κωδικούς των αμυντικών μας πυραύλων, εγώ πρώτα θα βύθιζα την φρεγάτα για να μην φύγουν οι κωδικοί και αχρηστευτούν τα όπλα μου και μετά, θα έλεγα δημόσια ότι σε διαταγές προδοσίας εγώ δεν υπακούω.
Γιατί αυτήν την στιγμή οι παράκτιοι Exocet εδάφους-επιφανείας της στρατηγικής Σκύρου αχρηστεύτηκαν. Πρέπει να καλέσουν άμεσα τους Γάλλους να αλλάξουν τους κωδικούς αν θέλουν να είναι επιχειρησιακό το όπλο. Διαφορετικά είναι μόνο για ασκήσεις.
Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα στρατηγικά όπλα όπως οι S 300 αλλα και οι εξαιρετικοί Exocet , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. Δηλαδή οι Exocet δεν μπορούν να πλήξουν Γαλλικά πλοία, ούτε οι S 300 μπορούν να πλήξουν Ρωσικούς πυραύλους ή Ρωσικά αεροσκάφη.
Ο λόγος είναι διότι ο κατασκευαστής γνωρίζει τους λεγόμενους ηλεκτρονικούς κωδικούς ασφαλείας στα όπλα που δίνει σε κάθε κράτος. Την μοναδική ηλεκτρονική συχνότητα δηλαδή, από την οποία παίρνει εντολή το κάθε ηλεκτρονικά ελεγχόμενο όπλο. Και όταν εκτελείς ασκήσεις και βολές με αυτά τα όπλα, φροντίζεις τουλάχιστον να μην υπάρχει ο εχθρός κοντά για να μην ανιχνεύσει την συχνότητα τους.
Την ηλεκτρονική συχνότητα του όπλου, ο εχθρός θα πρέπει να την γνωρίσει, την ίδια στιγμή που θα δεί και τον πύραυλο να του έρχεται. Τώρα ξέρετε τί έκαναν; Άνοιξαν τούς παράκτιους EXOCET και «λόκαραν» την φρεγάτα αλλά χωρίς να της εξαπολύσουν πύραυλο. Αν η Φρεγάτα έχει όπλα ηλεκτρονικού πολέμου, που σίγουρα έχει, ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ και αυτοί οι πύραυλοι πλέον δεν μπορούν να πλήξουν κανένα Τούρκικο πλοίο που διαθέτει όπλα ηλεκτρονικού πολέμου, γιατί αφού τώρα τις γνωρίζουν, του παρεμβάλουν στην συχνότητα και τον ρίχνουν στην θάλασσα. Έκλεψαν δηλαδή τους λεγόμενους ηλεκτρονικούς κωδικούς ασφαλείας. Αλλά δεν τους έκλεψαν αυτοί. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ. Όπως έχουμε δώσει και στους Ισραηλινούς όλους τους ηλεκτρονικούς κωδικούς των S 300 με τον ίδιο τρόπο, στις κοινές αεροπορικές ασκήσεις που έκαναν στην Κρήτη.
Αυτά δεν τα ξέρουν οι αρχηγοί; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ;; Δεν ξέρουν ότι απαγορεύεται να ανοίγουν αυτά τα όπλα «για πλάκα» και ειδικά στον εχθρό;. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ;
Και όλες τις «βόλτες» που κάνουν τα Τουρκικά που έχουν φθάσει ανενόχλητα μέχρι το Σούνιο, γι’ αυτό τις κάνουν. Ανιχνεύουν συχνότητες με σύγχρονα όπλα ηλεκτρονικού πολέμου.
Για να καταλάβετε πόσο σημαντικοί είναι οι ηλεκτρονικοί κωδικοί των πυραύλων στην έκβαση ενός πολέμου, θα σας πω και θα σας θυμίσω γνωστά, για τους παλαιότερους αλλά και άγνωστα για τους νεότερους γεγονότα.
Το 1982 στον πόλεμο των Φώκλαντς στην Αργεντινή, παρά τις αντίξοες συνθήκες για τους Άγγλους, που εξτράτευσαν με μερικά πολεμικά πλοία για να αντιμετωπίσουν τον στρατό της Αργεντινής, νίκησαν οι Άγγλοι και ανακατέλαβαν τα νησιά. Πρίν την εξτρατεία των Άγγλων είχε ξεσπάσει μία τρομερή διαμάχη μεταξύ της Μάργκαρετ Θάτσερ και του Φρανσουά Μιττεράν. Ο λόγος ήταν οι πύραυλοι EXOCETπου είχε αποκτήσει η Αργεντινή ένα χρόνο πρίν, και αποτελούσε τον πιο φονικό κίνδυνο για τα Αγγλικά πολεμικά. Η Θάτσερ κατηγόρησε την Γαλλία, ότι εξόπλισε την Αργεντινή με πυραύλους EXOCET, για να καταλάβει τα νησιά Φώκλαντς και να καταστεί αδύνατον για την Αγγλία να τα ανακαταλάβει, αφού οι EXOCET είναι εξαιρετικά φονικοί για τα πλοία. Απαίτησε λοιπόν από τον Μιττεράν τους ηλεκτρονικούς κωδικούς των EXOCET διαφορετικά θα χρησιμοποιούσε μικρής κλίμακας πυρηνικά όπλα. Διαβεβαίωσε τους πάντες, ότι τα Φώκλαντς θα ανακαταληφθούν με οποιονδήποτε τρόπο, για να μην πληγεί το κύρος της Αγγλίας. Ποτέ δεν μάθαμε αν η «σιδηρά κυρία» μπλοφάριζε για την χρήση των πυρηνικών , γιατί ο Μιττεράν υπέκυψε και έδωσε τους ηλεκτρονικούς κωδικούς των EXOCET. Έτσι κέρδισε τον πόλεμο των Φώκλαντς η Αγγλία αφού εξουδετέρωσε τους EXOCETμε τα όπλα ηλεκτρονικού πολέμου.
Εμείς θα ήθελα να μάθω γιατί επιτρέπουμε στα Τουρκικά πολεμικά πλοία να κινούνται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και να συλλέγουν ηλεκτρονικούς κωδικούς από τα παράκτια πυραυλικά μας συστήματα;
Ο Αρχηγός Γ.Ε.Ν. Αντιναύαρχος Αποστολάκης ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ στο πολεμικό μας ναυτικό; Και γιατί ο Αρχηγός κέρναγε καφέ τους Τούρκους αξιωματικούς του Ναυτικού, την επόμενη μέρα της Τουρκικής παραβίασης των χωρικών μας υδάτων στην Σκύρο;
«Μήπως Αρχηγέ, για να μην κουράζονται οι άνθρωποι προσπαθώντας να συλλέξουν τους ηλεκτρονικούς μας κωδικούς, θα ήταν καλύτερα να τους παραδώσετε τους φακέλους και τα κλειδιά του γραφείου σας;»
Γι’ αυτο είπα στη αρχή ότι με αυτά που γνωρίζω «ο Θεός να βάλει το χέρι Του» αν μας επιτεθούν οι Τούρκοι. Γιατί το μόνο που δεν έχουν παραδώσει στους Τούρκους ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/11/13 22:17

    ΓΙΑΤΊ ΑΠΛΆ ΣΤΈΡΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ!!!! ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ ΈΝΑΣ ΕΒΡΑΊΟΔΟΎΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΠΟΥΣΤΑΣ ΜΕ ΜΠΌΛΙΚΗ ΔΟΥΛΟΠΡΈΠΕΙΑ!!!ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΊΤΕ ΕΛΕΕΙΝΆ ΤΟΜΆΡΙΑ !!!ΠΟΥ ΛΈΤΕ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ!!ΞΕΦΤΊΛΕΣ !!! ΒΑΚΧΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *