ροή ειδήσεων

Σοκ από το πόρισμα για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

Μεγάλη ποσότητα υπνωτικών και κατασταλτικών χαπιών είχε καταναλώσει ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη....
Η λήψη των φαρμάκων ήταν αυτή που του προκάλεσε πνευμονικό οίδημα και τον οδήγησε στον θάνατο μέσα στο σπίτι του στο Κολωνάκι στις 28 Αυγούστου.
«Η ακριβής αιτία που προέκυψε από τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης είναι η φαρμακευτική τοξίνωση. Υπερβολική λήψη φαρμάκων. Μιλάμε για φάρμακα υπνωτικά, κατασταλτικά» ανέφερε - μεταξύ άλλων - ο ιατροδικαστής.
Σημειώνεται ότι ήδη από τις 29 Αυγούστου, μία ημέρα μετά το τραγικό συμβάν, ο κ. Μπουζιάνης με δηλώσεις του στο zougla.gr είχε αποδώσει τον θάνατο του Μ. Ασλάνη σε οξύ πνευμονικό οίδημα. «Είμαστε σε αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σε 20 ημέρες, για να έχουμε και το τελικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν όταν θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων» είχε αναφέρει.
Ο μόδιστρος, το τελευταίο χρονικό διάστημα, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, καθώς ταλαιπωρούνταν από σάκχαρο και υπέρταση, ενώ είχε περιέλθει και σε οικονομικό αδιέξοδο.
Σοκ στον κόσμο της μόδας
Ο Μιχάλης Ασλάνης εντοπίστηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός του στο Κολωνάκι, το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Αυγούστου.
Δίπλα του βρέθηκαν δεκάδες κουτιά φαρμάκων, χαπιών και μπλοκ σημειώσεων, στο οποίο ανέγραφε τις οικονομικές εκκρεμότητες που είχε στο ΙΚΑ και στην εφορία, καθώς μετά την υπόθεση απάτης εις βάρος του ήταν βουτηγμένος στα χρέη.
Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, εξήγησαν ότι στα σημειώματά του (γραμμένα στα Ελληνικά και τα Γαλλικά) ο μόδιστρος απευθυνόταν και στους συνεργάτες του. «Τους ευχαριστούσε για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσαν χαρακτηριστικά.
Το τελευταίο μήνυμα
«Σ’ αγαπώ πολύ, εσένα και την Τζούλια». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο σχεδιαστής από το κινητό του τηλέφωνο σε μία κοπέλα από την Αλβανία που τον φρόντιζε τον τελευταίο καιρό.
Η «εξαφάνιση»
Τα ίχνη του σχεδιαστή αγνοούνταν από την Κυριακή 25 Αυγούστου.
Αυτό ήταν, άλλωστε, το γεγονός που παρακίνησε τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος να τον αναζητήσουν, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.
Ο Μιχάλης Ασλάνης εντοπίστηκε από μία υπάλληλο-συνεργάτιδά του να κείτεται στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο.
Ο Γιώργος Κουτούλιας ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με τον σχεδιαστή, προκειμένου να συζητήσουν για την επίδειξη μόδας που θα οργάνωναν με αφορμή τα 40 χρόνια του Μιχάλη Ασλάνη στον χώρο της μόδας. Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, η επίδειξη θα γινόταν στις 18 Οκτωβρίου.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *