ροή ειδήσεων

Γ.Γερμενής: Στόχος τους ήμουνα εγώ - Στα γραφεία με περίμενε ο πατέρας μου

Οτι αυτός ήταν ένας εκ των στόχων των στυγερών δολοφόνων δήλωσε ο βουλευτής του
Λαϊκού Συνδέσμου Γιώργος Γερμενής, ο οποίος κάθε Παρασκευή.... (ημέρα του φονικού) επισκέπτεται τα γραφεία του Ηρακλείου καθότι ανήκουν στην περιφέρειά του
Ο κ. Γερμενής αναφορικά με τα όσα ακολούθησαν μετά το περιστατικό, αναφέρει ότι ο πατέρας του είναι αυτόπτης μάρτυρας, καθώς εκείνη τη στιγμή ήταν στα γραφεία και τον περίμενε.

«Ο πατέρας μου βρισκόταν στα γραφεία και με περίμενε. Όταν άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί έπεσε στο έδαφος. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τη μεριά του ενός θύματος και του είπε “Γιώργο μην ανησυχείς θα γίνεις καλά”. Πιστεύω ότι ο στόχος ήμουν εγώ. Τα συγκεκριμένα γραφεία ανήκουν στην περιφέρειά μου και κάθε Παρασκευή πάω εκεί. Χθες παρέδωσα το όπλο μου και το ήξεραν», λέει ο ίδιος.

«Αυτός που έριξε στα δύο παιδιά εξ επαφής είναι γύρω στο 1,70 μ.. Ο συνοδηγός του είναι λίγο πιο ψηλός, γύρω στο 1,75 μ.. Και οι δύο φορούσαν φούτερ, τζιν, κράνη και full face. Έβγαλαν τα πιστόλια και κατευθύνθηκαν στην πόρτα του γραφείου. Ήθελαν να σκοτώσουν. Πρώτα τους πυροβόλησαν και μετά τους έριξαν στο κεφάλι».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του κόμματος στο Ν. Ηράκλειο, όπου γύρω στις 19.00 το απόγευμα δύο άγνωστοι χρησιμοποιώντας όπλο τύπου Zastava δολοφόνησαν τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά τον Αλέξανδρο Γέροντα.

«Όταν πλησίασαν οι δράστες, ένα από τα μέλη του κόμματος κατάλαβε τι πρόκειται να συμβεί και πρόλαβε να μπει στα γραφεία. Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και με τους δύο νεαρούς οι οποίοι δεν πρόλαβαν να καλυφθούν. Δεν κατάλαβαν τι πρόκειται να συμβεί μέχρι που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς» εξηγούν αυτόπτες μάρτυρες.

Σημειώνεται ότι όντως οι δύο δολοφονηθέντες Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης έχουν σημαντική ομοιότητα με τους βουλευτές Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο αντίστοιχα.

Οι δύο βουλευτές παρέδωσαν τα όπλα τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατευθύνονταν στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου.

Ο Π.Ηλιόπουλος πριν φτάσουν στα γραφεία ένιωσε ότι κάποιοι τον παρακολουθούσαν, αλλά θεώρησε ότι ήταν η γνωστή παρακολούθηση από την αστυνομία της κυβέρνησης, οι οποίοι όμως είχαν πάνω από δύο ημέρες να εμφανιστούν από πίσω τους.

Για ελάχιστα λεπτά δεν βρέθηκαν στο σημείο της σφαγής.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *