ροή ειδήσεων

Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου «Έφυγε ο Οφθαλμίατρος Σωτήρης Καραχάλιος»

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο οφθαλμίατρος Σωτήρης Καραχάλιος πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

Κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν.... από την 28η Οκτωβρίου με αιματολογικά προβλήματα που άρχισαν να παρουσιάζονται προ 6μήνου. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των συναδέλφων, άφησε την τελευταία του πνοή

1το μεσημέρι του Σαββάτου προκαλώντας οδύνη στη σύζυγο του ιατρό Οφθαλμίατρο Μάρθα Ταντίδου-Καραχάλιου, στα τρία αγαπημένα του παιδιά, καθώς και σε πολλούς συναδέλφους που το έμαθαν αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Σωτήρης Καραχάλιος ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία της Ρόδου αφού είχε μεγάλη δραστηριότητα στα κοινά. Υπηρέτησε τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου ως μέλος του .Σ. , διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του από το 1984 έως το 1987. Εκλέχθηκε για δύο διαδοχικές θητείες στο ύπατο αξίωμα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου αυτό του Προέδρου από το 1987 έως το 1993. Εκλέχθηκε δύο φορές μέλος του .Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου μία το 1998 καθώς και προσφάτως, αφού ήταν εκλεγμένο μέλος του ΠΙΣ για την νέα τριετία 2012-2015 ως εκπρόσωπος του Ι.Σ. Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ροδίων την τετραετία 1994 -1998 και εργάστηκε σε ιδιωτικό ιατρείο επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου από το 1981 έως τα τέλη του 1999 αφού ακολούθως επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ενώ η οικογένεια του παρέμενε στη Ρόδο. Ανελλιπώς επισκεπτόταν τη Ρόδο κάθε εβδομάδα και ενδιαφερόταν για τα προβλήματα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου στηρίζοντας τη λύση τους με πάθος από την θέση του μέλους του .Σ. του Π.Ι.Σ.

Πάντα χαμογελαστός και προσηνής ο Σωτήρης αγαπούσε πολύ τη Ρόδο που ήταν η δεύτερη πατρίδα του και δεν ξεχνούσε ποτέ τους φίλους και γνωστούς του στο “νησί” του όπως συνήθιζε να λέει. Υπηρέτησε το ιατρικό λειτούργημα για 37 συναπτά έτη, με σεμνότητα, εντιμότητα, συνέπεια και υπερβολική αφοσίωση.

Ο Σωτήρης Καραχάλιος αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Μάρθα και τα τρία αγαπημένα του παιδιά τον Δημήτρη- φοιτητή ιατρικής, την Βιολέττα Βιολόγο και την Σουμελά Αρχιτέκτονα σε ανείπωτο πόνο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΙΣΡ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του και θα τιμήσουν τον πρώην Πρόεδρο του ΙΣΡ με όλες τις τιμές που του αξίζουν.

Καλό σου ταξίδι Σωτήρη, Πρόεδρε, Φίλε.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *