ροή ειδήσεων

Στους 10 top προορισμούς τα Ελληνικά νησιά

Μια θέση στο "top 10" των καλύτερων τουριστικών προορισμών για το 2014 καταλαμβάνουν τα ελληνικά νησιά... στο ταξιδιωτικό ένθετο της εφημερίδας Irish Independent.

"Μπορεί το 2014 να είναι τελικά η χρονιά που η Ελλάδα θα αλλάξει πορεία; Ότι και αν γίνει με την οικονομία (η Ελλάδα αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ), ο τουρισμός κοιτάζει ψηλά.Τα ελληνικά νησιά βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Lonely Planet με τους προορισμούς που αξίζει κανείς να επισκεφθεί το 2014 και υπάρχει η υπόσχεση για τα πάρκα καταδύσεων στην Πελοπόννησο με τα υποθαλάσσια αρχαιολογικά ευρήματα. Τα ίδια τα νησιά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Από την ηφαιστειακή θέα της Σαντορίνης στα γεμάτα διασημότητες νερά της Μυκόνου και της Ιθάκης (με επισκέπτες από τον Russell Crowe μέχρι τη Madonna το περσινό καλοκαίρι) στους κόλπους με κυπαρίσσια της Κέρκυρας, υπάρχουν 2000 ονειρεμένες βραχονησίδες και νησιά. Η πρόσβαση επίσης βελτιώνεται.

Η αεροπορική εταιρεία Aer Lingus συνεχίζει τις απευθείας πτήσεις της από το Δουβλίνο στην Κέρκυρα, οι οποίες ξεκίνησαν πέρσι, η BA ξεκινά πτήσεις από το Heathrow στην Μύκονο και τη Σαντορίνη τον Μάιο, ενώ το τουριστικό πρακτορείο Falcon Holidays προσέθεσε την Ρόδο στο ταξιδιωτικό του φυλλάδιο για το 2014" αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Στο "top 10" της εφημερίδας συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι εξής προορισμοί: Βραζιλία, Σαν Φρανσίσκο, Γλασκώβη, Newfoundland/Καναδάς, βόρεια Ισπανία, Περού, Νορβηγία, Κέιπ Τάουν και Μάντσεστερ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *