ροή ειδήσεων

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των τιμών για το 2014 στο Ξ.Ε.Ε.

Καθορίστηκαν με εγκύκλιο του Ξενοδοχειακου Επιμελητηρίου Ελλάδος, οι λεπτομέρειες για την υποβολή και έγκριση των τιμών... το ξενοδοχείων, εποχικών και συνεχούς λειτουργίας, για το 2014.
Η εγκύκλιος έχει ως εξής:
"1. Η υποβολή όλων των εντύπων πραγματοποιείται πλέον μόνο ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού κόμβου του Ξ.Ε.Ε. www.grhotels.gr με διαδικασία, την οποία σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε προς διευκόλυνσή σας. Τα συνεχούς λειτουργίας ξενοδοχεία πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις τιμών μέχρι 31-12-2013, τα δε εποχικής λειτουργίας πριν την έναρξη λειτουργίας τους.
Για να μπορέσετε να συμπληρώστε ηλεκτρονικά τις τιμές σας πρέπει να είστε κατ΄αρχήν εγγεγραμμένος χρήστης στον διαδικτυακό τόπο του ΞΕΕ www.grhotels.gr.

α) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Εισέρχεστε στο www.grhotels.gr και επιλέγετε είσοδος και μετά την διαδικασία εισόδου (βάζοντας όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης) από το μενού «Υπηρεσίες σε μέλη» επιλέγετε «Υποβολή τιμών». Ακολουθείστε με την σειρά τα τρία βήματα που ακολουθούν: Συμπληρώνετε την υπεύθυνη δήλωση τιμών (δηλ. περιόδους και τιμές) και αποθηκεύετε Συμπληρώνετε τον κατάλογο δωματίων (δηλ. τα νούμερα των δωματίων) και αποθηκεύετε και εν συνεχεία επιλέγετε αποστολή δήλωσης προς έγκριση. Αν το 2013 είχατε δηλώσει τις τιμές σας ηλεκτρονικά τότε θα διαπιστώσετε πως τα στοιχεία της τρέχουσας δήλωσης εμφανίζονται στην δήλωση του 2014 διευκολύνοντας σας. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα λάβετε στο e-mail σας τα έντυπα εγκεκριμένα, τα οποία αφού σφραγίσετε στην θέση που σας υποδεικνύουμε, πρέπει να τηρείτε σε εμφανές σημείο του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου σας.
β) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης μεταβείτε στη διεύθυνση www.grhotels.gr και κάνετε εγγραφή, σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος. Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να μας γνωρίσετε πρώτα το e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση webmaster@grhotels.gr. Σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο σύστημα, θα λάβετε σχετικό μήνυμα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφουμε στην παραπάνω παράγραφο (α) για να υποβάλλετε τις τιμές σας ηλεκτρονικά. Και εσείς θα δείτε τα σχετικά έντυπα προσυμπληρωμένα με τα στοιχεία των τρεχουσών δηλώσεων τιμών, για διευκόλυνσή σας.
γ) ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ:
Οι τύποι των δωματίων και διαμερισμάτων για τα οποία θα δηλώσετε τιμές πρέπει να συμφωνούν με αυτούς που εμφανίζονται στο σήμα λειτουργίας του Ε.Ο.Τ. Επίσης οι αριθμοί των δωματίων που θα δηλώσετε στον κατάλογο τιμών για κάθε τύπο δωματίων και διαμερισμάτων θα πρέπει να συμφωνούν με τον αντίστοιχο αριθμό δωματίων και διαμερισμάτων που αναγράφονται στο Ειδικό Σήμα Λειτουργίας. Αν οι τύποι των δωματίων / διαμερισμάτων της βασικής φόρμας δήλωσης τιμών δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να καταχωρήστε τον τύπο που σας καλύπτει στην επιλογή «Προσθήκη άλλου τύπου δωματίου / διαμερίσματος»
δ) ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΑΣ
Πριν αρχίσετε την διαδικασία συμπλήρωσης της δήλωσης τιμών θα πρέπει να ελέγξετε με προσοχή τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, fax, e-mail) καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχεία σας στην ενότητα «Υπηρεσίες σε μέλη» επιλέγετε «Ενημέρωση στοιχείων ξενοδοχείου ή κάμπινγκ». Στην ενότητα Επεξεργασία στοιχείων ξενοδοχείου ή κάμπινγκ μπορείτε να διορθώστε τα τηλέφωνα, fax, email καθώς και τις παροχές του ξενοδοχείου σας, Στην ενότητα Επεξεργασία φωτογραφιών ξενοδοχείου ή κάμπινγκ μπορείτε να προσθέστε τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου σας και στην ενότητα Επεξεργασία χάρτη ξενοδοχείου ή κάμπινγκ μπορείτε να τοποθετήσετε το στίγμα του ξενοδοχείου σας στο googlemap.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την διευκόλυνση σας στην αρχική σελίδα του Portal www.grhotels.gr υπάρχει υπερσύνδεσμος helpdesk (βοήθεια) που σας καθοδηγεί τόσο σχηματικά όσο και φωνητικά για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να συνδεθείτε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικά τις τιμές"
money-tourism.blogspot.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *