ροή ειδήσεων

Ροδος: ερευνες για την 30χρονη που απαγχονιστηκε στο διαμέρισμα της

Το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 30χρονης Ροδίτισσας στο διαμέρισμά της στο νησί μας, εξετάζουν και επίσημα πλέον οι διωκτικές αρχές της περιοχής μας...

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 30χρονης κοπέλας προκειμένου να εξεταστούν οι κλήσεις που έγιναν από αλλά προς το κινητό της τηλέφωνο το τελευταίο διάστημα πριν τον θάνατό της.

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά και τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία η μητέρα της 30χρονης, η οποία και ισχυρίστηκε ότι το παιδί της δεν τερμάτισε την ζωή της με δική της θέληση.

Η μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς όλες τις λεπτομέρειες από τον τρόπο ζωής της κόρης της, τη συμπεριφορά που είχε όλο το διάστημα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν υποδήλωνε αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Έτσι οι διωκτικές αρχές ελέγχουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που υπάρχουν αναφορικά με την υπόθεση προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό αυτό περιστατικό.

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι δεν υπήρξε σημείωμα από την 30χρονη, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ σημειώνεται πως και ο ιατροδικαστής δεν διέγνωσε σημάδια στο κορμί της τα οποία να παραπέμπουν σε πάλη. Σε κάθε περίπτωση αυτό που ξεκαθαρίζεται, είναι ότι η υπόθεση αυτή, από πλευρά έρευνας δεν πρόκειται να κλείσει γρήγορα και ότι αυτό που απαιτείται είναι να απαντηθούν όλα τα ερωτηματικά που σήμερα μένουν αναπάντητα για τους λόγους που οδήγησαν μια ακόμα νέα κοπέλα στο απονενοημένο διάβημα.

Φίλοι και συγγενείς που γνώριζαν την άτυχη 30χρονη, μιλούν για ένα κορίτσι που ποτέ δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή ότι ήταν ικανή να προχωρήσει σε τέτοια ενέργεια..

Τονίζουν ότι απλά τελευταία ήταν αγχωμένη με διάφορα τρέχοντα προβλήματα και ότι δεν είχε οικονομικά προβλήματα. Υπενθυμίζεται πως η 30χρονη κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη στις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2013 μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό ʼΑννης Μαρίας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της. ʼΑμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε την 30χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες αρχικά των διασωστών και εν συνεχεία των γιατρών και των νοσηλευτών η κατάσταση δεν ανετράπη.
πηγη



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *