επικαιρότητα

Κολλέγιο Αθηνών: Μετά την απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον κανακάρη του Σαμαρά να αντιγράφει τώρα δεν τους δίνουν και δώρο Χριστουγέννων...!

Η «Δημοκρατία» σε όλο της το μεγαλείο....


Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντελώς δημοκρατικά (!!!) αποφάσισε, γνωμοδότησε και επικύρωσε την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών η οποία είχε πιάσει τον γιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πριν από ενάμισι χρόνο.

Αφού τσάκισαν τη ζωή ενός ανθρώπου και το μέλλον της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα, καθώς τίθεται το ερώτημα “είναι ο εκπαιδευτικός “λειτουργός” ; , τώρα δίνουν και το τελειωτικό χτύπημα: Δώρα Χριστουγέννων γιοκ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών

Πριν από μερικές ημέρες σε δημοφιλή ενημερωτική σελίδα στο διαδίκτυο αναρτήθηκε περιγραφή συγκέντρωσης στο Κολλέγιο Αθηνών. Το σκηνικό έμοιαζε με χολυγουντιανή τελετή. Πανάκριβα αυτοκίνητα και επίδειξη πλούτου σε ένα ονειρικά διακοσμημένο περιβάλλον.

Όμως υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Το λαμπερό Κολλέγιο που προτιμούν οι εκλεκτοί συμπεριφέρεται με την αυταρχικότητα μεσαιωνικού δεσπότη στους εργαζόμενους. Μετά την εκδικητική απόλυση Μπουλούτα πληροφορούμαστε από τον Σύλλογο των Εκπαιδευτικών του Κολλεγίου (ΣΕΛΚΑ) ότι η διοίκηση έκοψε το Δώρο των Χριστουγέννων από τους συναδέλφους. Δεν μας εντυπωσιάζει η κίνηση. Το κατάφορτο τραπέζι των ισχυρών σ’ αυτή τη χώρα γέμιζε πάντα από την καταλήστευση των αδύναμων.


Το ΔΣ του ΣΕΛΚΑ απέστειλε καταγγελίες για την κατάργηση του Δώρου των Χριστουγέννων στις οικείες Δ/νσεις Εκπαίδευσης και στην Επιθεώρηση Εργασίας (συνημμένα 1, 2). Επίσης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση του Δώρου, ανακοίνωσε (συνημμένο 3) τη μη συμμετοχή του στη χριστουγεννιάτικη εορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η διοίκηση του Ε.Ε.Ι.

Δείτε τα ΕΓΓΡΑΦΑ

ΕΓΓΡΑΦΟ 1

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης