ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση προϊόντος «Διαφανής μεμβράνη περιτυλίγματος»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας...
Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων για τον έλεγχο των υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα και σε συνεργασία με τη Δ' Χημική Υπηρεσία Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Διαφανής μεμβράνη περιτυλίγματος», η οποία μετρήθηκε να έχει ολική μετανάστευση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου για τη χρήση της σε επαφή με μαργαρίνη, βούτυρο και προϊόντα ζαχαροπλαστικής σε μορφή πάστας με λιπαρές ουσίες στην επιφάνεια.
Πρόκειται για το προϊόν «Διαφανής μεμβράνη περιτυλίγματος», με την εμπορική ονομασία SANTORA, σε συσκευασία των 70 μέτρων (70 μέτρα + 30 μέτρα δώρο), που παράγεται και συσκευάζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της METRO A.E.B.E., Σώρου 1 14451 Μεταμόρφωση.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.


Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν ως περιτύλιγμα για μαργαρίνη, βούτυρο και προϊόντα ζαχαροπλαστικής σε μορφή πάστας με λιπαρές ουσίες στην επιφάνεια.
πηγή: piraeuspress.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *