ροή ειδήσεων

Δέκα συλλήψεις με ναρκωτικά στη Ρόδο

Δέκα άτομα που κατηγορούνται για αδικήματα της κατοχής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν μέσα σε μια ημέρα στη Ρόδο...
Η αστυνομική επιχείρηση διήρκεσε από πρωινές έως απογευματινές ώρες της χθεσινής ημέρας και περιελάμβανε στοχευμένους ελέγχους σε περιοχές και χώρους όπου συχνάζουν άτομα τα οποία προσπαθούν να διακινήσουν ή να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες.

Κατά τους ελέγχους που έγιναν στην περιοχή του πρώην νοσοκομείου Ρόδου συνελήφθησαν έξι άνδρες ηλικίας 32, 34, 45, 49, 49 και 52 ετών γιατί:

•Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν 6 ναρκωτικά χάπια.
•Στην κατοχή καθώς και σε δωμάτιο του πρώην νοσοκομείου που χρησιμοποιούσε παράνομα ο 34χρονος βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 270,80 ευρώ, καθώς και 279 ναρκωτικά χάπια, τα οποία σκόπευε να διαθέσει σε τοξικομανείς. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε προβεί στην ηλεκτροδότηση του εν λόγω δωματίου με ηλεκτροφόρο αγωγό τον οποίο είχε επισυνδέσει σε στύλο δικτύου της Δ.Ε.Η. αφαιρώντας ηλεκτρικό ρεύμα.
•Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι
•Στην κατοχή και στο σπίτι του ενός 49χρονου βρέθηκαν συνολικά 231 ναρκωτικά χάπια, τα οποία σκόπευε να διαθέσει σε τοξικομανείς
•Στην κατοχή του άλλου 49χρονου βρέθηκαν 30 ναρκωτικά χάπια
•Στην κατοχή και στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκαν 4 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Από ελέγχους στην περιοχή ʼΑγιοι Απόστολοι Ρόδου συνελήφθησαν δυο άνδρες ηλικίας 20 και 26 ετών γιατί εντοπίσθηκαν εξωτερικά αθλητικής εγκατάστασης να κατέχουν μικροποσότητες ηρωίνης.

Επίσης συνελήφθησαν μια 29χρονη και ένας 33χρονος γιατί κατείχαν από κοινού με έναν 28χρονο, ο οποίος αναζητείται, σε διαμέρισμα στην περιοχή Κρεμαστή Ρόδου το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ και 270 ναρκωτικά χάπια, με σκοπό τη διακίνησής τους σε τοξικομανείς.

Το σύνολο των ναρκωτικών χαπιών τα οποία κατείχαν παράνομα οι δράστες, οι υπόλοιπες ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τα χρηματικά ποσά κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες αυτόφωρης και τακτικής διαδικασίας και έξι από αυτούς θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *