ροή ειδήσεων

Το «μαγικό» δαχτυλίδι που εξαφανίζει το ροχαλητό – Ο τρόπος που δουλεύει [εικόνα]

Τη λύση σε ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα των ζευγαριών έρχεται να δώσει η εφεύρεση του πρώην σαξοφωνίστα, Μάικλ Κάρτερ Σμιθ...
Η αιώνια αφορμή τσακωμών, ο λόγος που το πρωινό ξύπνημα αρκετές φορές είναι κακοδιάθετο ανάμεσα σε αυτούς που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, φαίνεται να εξαφανίζεται μετά από την ανακάλυψη του «μαγικού» δαχτυλιδιού που σταματά το ροχαλητό.
Το απλό αλλά ταυτόχρονα θαυματουργό αντικείμενο, κοστίζει περίπου 36 ευρώ, τοποθετείται στο μικρό δάχτυλο του χεριού και βοηθά τους «θορυβώδεις» συζύγους να ροχαλίζουν λιγότερο αλλά και σε πιο ήπιο τόνο. Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, το δαχτυλίδι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό αφού το ποσοστό των ανθρώπων που το δοκίμασε και είδε θετικά αποτελέσματα αγγίζει το 85%.
Ο Μάικλ Κάρτερ Σμιθ, γνωστός σαξοφωνίστας της δεκαετίας του 1960 με το συγκρότημα Amen Corner, βασίστηκε στην αρχαία κινέζικη ιατρική, η οποία θεωρεί πως το σώμα έχει συγκεκριμένα σημεία πίεσης που συνδέονται με διάφορες λειτουργίες του οργανισμού, και έτσι δημιούργησε ένα δαχτυλίδι που πιέζει μια περιοχή στο μικρό δάχτυλο του χεριού, μπλοκάροντας έτσι το ροχαλητό. Σύμφνωνα με τη κινέζικη θεωρία, η συνεχόμενη πίεση σε κατάλληλα σημεία του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, αλλά με σωστές μεθόδους μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα.
Το δαχτυλίδι που ονομάζεται Good Night ring, έχει δύο εξογκώματα στο εσωτερικό του που πιέζουν τη βάση του μικρού δαχτύλου. Μέσω αυτής της πίεσης, ανοίγουν οι ρινικές δίοδοι και καθίσταται ευκολότερη η αναπνοή από τη μύτη. Ετσι όσοι το φορούν αρχίζουν να αναπνέουν από τη μύτη και σταματούν τη κακή συνήθεια του... ανοιχτού στόματος.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, συμμετείχαν είκοσι άτομα που παραδέχονταν πως ροχαλίζουν και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Οι δεκαεφτά στους είκοσι, αφού κοιμήθηκαν με το δαχτυλίδι να πιέζει το μικρό τους δάχτυλο, ροχάλισαν πολύ λιγότερο αλλά και με πολύ πιο χαμηλή ένταση. Εκτός αυτού, δήλωσαν πως είχαν ένα πιο ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο από ότι συνήθως, ενώ ακόμη και οι σύζυγοί τους διαπίστωσαν ότι είχαν μια πιο ήσυχη βραδιά.
Το πείραμα συνεχίστηκε με τους ίδιους ανθρώπους να τοποθετούν το δαχτυλίδι στον δείκτη τους. Τα αποτελέσματα ωστόσο δεν ήταν τα ίδια καθώς το δαχτυλίδι δεν επηρέασε σχεδόν καθόλου τον ύπνο τους. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τις σωστές βάσεις της αρχαίας κινέζικης θεωρίας.

Δείτε τη φωτογραφία που εξηγεί τη λειτουγία του δαχτυλιδιού:



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *