ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση φωτιστικών της ΙΚΕΑ

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΙΚΕΑ, ...σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης προς επισκευή παιδικών φωτιστικών τοίχου SMILA με κωδικούς 50072867, 00097097, 20199311, 20010833 και 90010877...

Η ανάκληση ανακοινώθηκε έπειτα από περιστατικό στο εξωτερικό στο οποίο ένα νήπιο μπλέχτηκε σε καλώδιο φωτιστικού SMILA ενώ ήταν μέσα στη κούνια του.

Φωτιστικά SMILA
Παρακαλούνται οι πελάτες που έχουν φωτιστικό τοίχου IKEA SMILA να ελέγξουν άμεσα ότι είναι τοποθετημένο σε σημείο μακριά από τα παιδιά και ότι δεν μπορούν να τα φτάσουν όταν είναι στην κούνια, το παιδικό κρεβατάκι ή το πάρκο τους. Επιπλέον, να επιβεβαιώσουν ότι το καλώδιο του φωτιστικού είναι στερεωμένο με ασφάλεια στον τοίχο.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η IKEA καλούν τους καταναλωτές, που έχουν στη κατοχή τους κάποιο φωτιστικό τοίχου SMILA, να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΙΚΕΑ καλώντας από σταθερό στο 801 1122 722 (ή από κινητό στο 210 3543403) ώστε να λάβουν δωρεάν κιτ επισκευής που περιέχει ετικέτα σήμανσης, οδηγίες ασφάλειας και αυτοκόλλητους συνδετήρες για να στερεώσουν το καλώδιο στο τοίχο.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *