ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έβαλαν το σκύλο στο πορτ μπαγκάζ για να τον μεταφέρουν


Απάνθρωπο, ανεύθυνο ή ηλίθιο...ή μήπως και τα τρία; Αυτή είναι η μέθοδος που κάποιος στη Ρόδο θεώρησε σωστή για να μεταφέρει το σκύλο του...

Φιλόζωος οδηγός του από πίσω οχήματος τράβηξε τις φωτογραφίες που δείχνουν το κακόμοιρο σκυλί να είναι εγκλωβισμένο στο πορτ μπαγκάζ του προπορευόμενου Ι.Χ., ελαφρώς ανοιχτό αφού το κρατά δεμένο ένα σχοινί. Το σκυλί βγάζει το κεφάλι του αλλά πιέζεται από το πορτ μπαγκάζ.



Φαίνεται ότι όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε σκυλιά, μικρόσωμα ή μεγαλόσωμα και τα βάζουμε στο πίσω κάθισμα με κάλυμμα για τα καθίσματα ή έστω ένα παλιό σεντόνι, είμαστε χαζοί και υπερευαίσθητοι. Ο κύριος με το συνοδηγό μας διδάσκουν άλλη μέθοδο φορτώματος του σκύλου: στο πορτ μπαγκάζ. Αν το ζώο πηδήξει έξω και τραυματιστεί ή χαθεί, ή ακόμα χειρότερα προκαλέσει ατύχημα ποιός θα είναι ο υπεύθυνος; Φυσικά ο ιδιοκτήτης του ζώου.



Το παλιό όχημα έκανε μάλιστα μεγάλη διαδρομή, σύμφωνα με τον φιλόζωο που τράβηξε τις φωτογραφίες αλλά δυστυχώς δεν είχε τηλέφωνο για να καλέσει την αστυνομία. Από το Παραδείσι ως την Ιαλυσό το ζώο ''ταξίδεψε'' με αυτό τον άθλιο τρόπο. Ντροπή. Ας φερόμαστε στα ζώα με λίγο πιο ανθρώπινο τρόπο επιτέλους.

Ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος είναι διαθέσιμος για την εισαγγελία και την αστυνομία αν τους ενδιαφέρει. Το adespoto.gr τα έστειλε ήδη σε φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού.
adespoto.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/12/13 00:39

    mazi sas gia to 8ema!!!alla opos vlepo se mia foto einai h gefyra kremastis!!!!!!!0 eis to pilikon diladh!!!!!!o dromos(ean ayto einai dromos me oti egine prin 10 hmeres)san na mhn egine pote tipota akoma anoiktos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/13 02:31

    Mas douleuete mallon.........KAIGETE O KOSMOS KAI TO MOYN! XTENIZETAI einai auto to arthro!!!!! Pate kala??? Asxoleiste me paparies env tosos kosmow exase tosa lefta kai tosoi anurvpoi emeinan anergoi!!!!! ELEOS!!! Oi skuloi mas marane!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/13 09:56

      Τι λογική είναι αυτή ρε αδέρφια; Επειδή πεινάνε τα παιδιά πρέπει να βασανίζονται τα ζώα; Δηλαδή το να προστατεύουμε και τα δυο δεν παίζει; Εδώ δε λέμε ότι στέρησε φαγητό από παιδιά να ταίσει το σκυλάκι του, λέμε το μετέφερε όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Πόσο άνετα θα αισθανόσασταν κύριε αν σας μετέφεραν έτσι; Ή μήπως θεωρείτε πως τα υπόλοιπα ζώα στη γη δεν αισθάνονται πόνο, φόβο κλπ; Είστε για λύπηση αγαπητέ. Το βρήκαμε τώρα, επειδή πεινάνε τα παιδιά, ας βασανίζουμε τα ζώα και ποιός χέστηκε. Εμείς οι φιλόζωοι κάνουμε πράγματα και για τα παιδιά του κόσμου και για τα σκυλιά. Και φαγητό δωρίζουμε, και παιχνίδια και ρούχα και συσκευές. Εσείς τι κάνετε, πέρα από το να θεωρείτε ασήμαντο τον πόνο ενός πλάσματος που είχε την ατυχία να γεννηθεί τετράποδο και να μην αξίζει το σεβασμό ανθρώπων σαν εσας. Για τα άλλα πλάσματα, για τα παιδιά, τι κάνετε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/13 22:07

      Ο 2¨31 ειμαι! ΕΧΩ 2 ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΗ!!!! ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΙΖΩΟΣ!!!! Αλλα ΔΕΝ μπορει εχτες αυτο το αρθρο να ηταν λογικο να ειναι στην αρχικη μετα απο το μπαμ της Δωδεκανησου........Συγγνωμη αλλα εχτες ειδικα ΔΕΝ ηταν επικαιρο !!!!!! Ενημερωσου και μετα τα ξαναλεμε.....Και κατα την αποψη μου, δεν φαινεται βασσανισμενος ο σκυλος..... Μην τα δραματοποιουμε ολα............ απλα ηταν επικινδυνο για τους υπολοιπους οδηγους---και το σκυλο-- αν επεφτε απ'το καπο κτλ. Θα γινοταν σοβαρο ατυχημα.

      Διαγραφή
  3. Καλά ο σκύλος έπαθε κάτι καλός η κακός τον εβαλε στο καπο ανοιχτό όμως .παιδάκια στα σχολεία λιποθυμουν απο τη πείνα και εσείς στον κόσμο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/13 17:58

      οι φιλοζωοι ρε καθηκι φταινε που πεινανε τα παιδια.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/13 10:08

    οσοι έχουν ζωο καλώς ή κακώς πρεπει να του φερονται σωστα! δεν έχει καμία σχεση αν στη γέφυρα πνιγηκαν ανθρωποι ή αν τα παιδάκια λιποθυμουν στα σχολεία. γι αυτό πατε στις καφετεριες για καφε? επειδη σας νοιάζει το προβλημα του αλλου? τι μυαλά ειστε εσεις ρε. οτι κακο βλεπουμε πρεπει να το τιμωρούμε, ειτε ειναι σκυλος ειτε παιδι, ειτε ανθρωπος που κακομεταχειρίζεται απο καποιον αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/13 11:33

    πολύ σωστά, όσοι ανησυχείτε για τα παιδάκια που λιπουθυμούν, να δίνετε τα λεφτά του καφέ που σκορπάτε για το θεαθήναι εκεί. Βρωμόπουστες όλοι που πάτε να πείτε την μαλακία σας, ρε παλιομαλάκες δηλαδή θέλετε να καταντήσουμε ζούγκλα? αφρική? ινδία? τι σκατα θέλετε? Και γω στο εξωτερικό που εφυγα είμαι μαλάκας ή κότα και επαναστάσης της πούτσας να κάθομαι στις καφετέριες και να κλαίω την μοίρα μου και το βράδυ παλιά πολη να "ξεχαστώ" από τα βάσανα? Ρε ούστ, μην ξαναπιάσετε στο βρωμό στομμα σας τα ζώα γιατί εσείς είστε μεγαλύτερα. Αυτός που δεν θέλει να λιποθυμάει το παιδί του ή να πάει στο εξωτερικό να έχει και το γευμα του το παιδί του στο σχολείο ή να έχει χρήματα να του αγοράζει τα απαραίτητα, αλλιώς να πάει στη βουλή και να ζητήσει η χώρα του να γίνει ευρώπη να έχει ότι εχουν και τα παιδιά σε όλη την ευρώπη και όχι να ρίχνει φόλες. ΔΛΔ αν δεν υπάρχουν τα ζώα θα πληρώνεστε καλύτερα? θα έχετε δουλειά? ΤΙ σκατομυαλά ρε πούστη μου έψετε, γι αυτό όπως λέω, ρόδος καλή για τουρίστας, περαστικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/12/13 11:44

    Η κρίση δεν πρέπει να είναι δικαιολογία για να μην κάνουμε τίποτα για ό,τι βλέπουμε παρά να λέμε ''πω πω ο κόσμος πεινάει''. Παλεύουμε για όλα, να μη χαθούν οι ηθικές αξίες!!! Ο,τι κ αν σημαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/12/13 15:20

    παιδια εγω ετσι κουβαλω την πεθερα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/12/13 19:21

    χαχαχα μες στην ανεγκεφαλία των άλλων, καλό κ το χιούμορ ανώνυμε 3:20 ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/12/13 22:16

    EINA ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο καραγκιοζης που τραβηξε με το κινητο του τις φωτογραφιες γιατι δεν πηρε με αυτο το 100???? α ναι το ειχε ξεχασει! λοιπον το σκυλο τον λενε Μπουμπι ή αλλιως αλητη , δεν εχει φαει ποτε κονσερβα με πριονιδι παρα μονο καλοπληρωμενες , και μαγειρεμενο σκυλοφαι.... ενος λεπτου σιγη για ολους οσους εχουν κανει βολτα στη καροτσα του αγροτικου του παππου τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επισης συγχαρητηρια στο μπαρμπα που φροντιζει το Μπουμπη αλλα και το κυνηγοσκυλο! ο Μπουμπης ή αλητης ηταν αδεσποτος.... και απο τοτε που τον μαζεψανε γυαλισε η τριχα του......

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος11/12/13 13:06

    φίλε κ εγώ 5 έχω που τα βρήκα αδέσποτα. όταν τα μεταφέρω στο γιατρό όμως ή για βόλτα δεν τα βάζω στο πορτ μπαγκάζ. στρώνω ένα παλιό σεντόνι στο πίσ ωκαθισμα και κάθονται και τους αρεσει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/12/13 13:28

    η μεταφορα του ζωο με αυτο τον τροπο δεν γινετε. ειναι τυχερος ο μπαρμπας σου που δεν ειχα μοναδες να παρω το τμημα ιαλυσου να τον περιμενει στα φαναρια να πληρωσει καπου στα 1000 ευρω για αυτο το ειδος μεταφορας. Ο αλλος τροπος θα ηταν να του εκλεινα τον δρομο με το αμαξη οποτε εκει θα ειχε μεγαλιτερο προβλημα. η ληση ειναι βαζεις σεντονη και τον βαζεις στο πισω καθησμα δεμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/12/13 20:13

    ΒΛΑΚΑ ALEX Γ..........ΜΩ ΤΟ ΣΠΤ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/12/13 18:39

    ρε κατσηκα είναι όχι σκυλος βοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε μας χέζετε ρε κωλοφιλόζωοι και το μουνί της χάιδως. Ρωτάτε αν ο συγκεκριμένος σκύλος έκανε ζημιές η ο άνθρωπος είχε πίσω πράγματα; Δεν ντρέπεσαι ρε αλήτη να κάτσεις να σκεφτείς αν αυτός ο άνθρωπος αφού έχει παλιό αυτοκίνητο (οπελ ασκονα για την ακρίβεια) μήπως ο άνθρωπος δεν έχει λεφτά και που έχει τον σκύλο και τον ταίζει απο το υστερημά του σε κάνει να μην αραδιάζεις αυτα εδώ που γράφεις? Ποιός είσαι εσύ ρε που εκθέτεις έτσι εναν άνθιρωπο ρε αληταρα? Βλέπεις εσύ τον σκύλο να έχει κακοποιηθεί? Επίσης λέτε οτι ειναι περριτο να γινεται λόγος για τα παιδιά που πεινάνε και να τους δώσουμε ενα φράγκο! Μαζέψτε εσείς τα αδεσποτα που η Ελλάδα έχει την πρωτιά στην ΕΕ και μη λέτε πολλά. Χαφιέ! Να σε βρεί αυτός ο άνθρωπος που τον εκθέτεις έτσι να σου πω εγώ που κάνεις και τον εισαγγελέα και δίνεις και πρόστιμο! ΑΙ ΧΕΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *