ροή ειδήσεων

Θραύσματα από μετεωρίτη έπεσαν στο Αγρίνιο

Ειδική ομάδα θα σπεύσει στη περιοχή να εξετάσει τα ευρήματα...

Θραύσματα από κομμάτι του μετεωρίτη που διέσχισε τον ουρανό της δυτικής Ελλάδας το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, έπεσαν σε κεντρικό σημείο των Καλυβίων Αγρινίου.

Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων της περιοχής, είδαν το φαινόμενο με την φωτεινή πύρινη μάζα να περνά ταχύτατα στον ουρανό, ενώ αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι κάτοικοι που διαμένουν στη κοινότητα Καλυβίων άκουσαν δυνατό θόρυβο και βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι είχε συμβεί...

Αυτό που περιέγραψαν, σύμφωνα με τα kalyvia, ήταν ότι, σε διπλανό ακάλυπτο χώρο υπήρχαν αρκετά μικρά θραύσματα, μαύρου χρώματος, τα οποία έμοιαζαν όπως τα κάρβουνα, αλλά είχαν μεγαλύτερο βάρος και άλλη υφή.

Κανένας, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, δεν είχε καθαρίσει ή πετάξει στάχτες τις προηγούμενες μέρες από κάποιο τζάκι, οπότε συμπεραίνουν ότι τα θραύσματα προήλθαν από τον...ουρανό.

Το μεγάλο φωτεινό αντικείμενο, σύμφωνα με τους ειδικούς, ήταν μετεωρίτης που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλονιάς. Το γεγονός ότι έπεσε στη θάλασσα, σύμφωνα με τους επιστήμονες βοήθησε στο να μην υπάρξουν καταστροφές.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες λοιπόν τους ειδικούς να συλλέξουν και να μελετήσουν τα θραύσματα, για να διαπιστώσουμε αν είναι «άνθραξ...ο θησαυρό».





Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *