ροή ειδήσεων

ΚΚΕ: «Μια φορά προδότες, για πάντα ΠΡΟΔΟΤΕΣ» !

Μεταξύ των υπολοίπων Κ.Κ. του κόσμου που ευχήθηκαν στο ΚΚΕ για τα 95α του γενέθλια ήταν και το Κ.Κ. Μακεδονίας, του σκοπιανού μορφώματος. Μάλιστα, οι αδιόρθωτοι... ελληνόφωνοι κουκουέδες, δημοσίευσαν -όλο χάρη και καμάρι- το μήνυμα σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα τους, για να δείξουν ότι στην περίπτωσή τους ισχύει απόλυτα το γνωστό ρητό:

«Μια φορά προδότες, για πάντα προδότες». Ιδού η νέα προδοσία τους (που δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία.):


«Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας (ΠΓΔΜ): «Εκ μέρους των μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος Μακεδονίαςδεχτείτε τα συγχαρητήριά μας για την 95η επέτειό σας και τις ευχές μας για περαιτέρω επιτυχία του κόμματός σας στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας θέλει να εκφράσει την αμέριστη ηθική και πολιτική στήριξή του στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, στην προσπάθειά του να κατακτήσει και να κάνει πράξη την κομμουνιστική ιδεολογία και να οικοδομήσει μια πιο ανθρώπινη κοινωνία με ισότητα και ελευθερία και με πλήρη ισχύ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με αυτήν την ευκαιρία θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων με το κόμμα σας έχει μεγάλη σημασία για τοΚομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας, για την επίτευξη των στόχων της κομμουνιστικής ιδεολογίας, για το χτίσιμο ενός εποικοδομητικού κόσμου και ενός καλύτερου μέλλοντος. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι η συνεργασία ανάμεσα στα κόμματά μας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο καλών και φιλικών σχέσεων και προσδοκούμε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον».


Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *