ροή ειδήσεων

Russia Today: Πάνω από 3 εκατ. οι ανασφάλιστοι στην Ελλάδα!

H Russia Today σε ρεπορτάζ της, περιγράφει τη τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, αποκαλύπτοντας... πως πάνω από 3 εκατ. πολίτες είναι ανασφάλιστοι, με αποτέλεσμα τα ανήλικα παιδιά και οι εγκυμονούσες γυναίκες να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

Η Russia Today μιλάει με τους Γιατρούς του Κόσμου και με την επικεφαλής της οργάνωσης Αννα Μαϊλή, η οποία τονίζει ότι «υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τους ανθρώπους που έχουν χάσει την κοινωνική τους ασφάλισης», ενώ το πρακτορείο επισημαίνει πως ιδιαίτερο πρόβλημα είναι η μείωση εμβολιασμών, καθώς το κόστος για τα πρώτα 5-6 χρόνια ενός παιδιού είναι μεταξύ 1.400 και 1.800 ευρώ.

«Τους τελευταίους 9 μήνες εξετάσαμε 10.633 παιδιά, από τα οποία τα 6.580 έπρεπε να εμβολιαστούν, ενώ κάθε ημέρα βλέπουμε παιδιά 2 και 3 χρονών που δεν έχουν εμβολιαστεί», επισημαίνει η επικεφαλής των Γιατρών του Κόσμου.

Παράλληλα, στο άρθρο του RT επισημαίνεται πως από το 2008 έως το 2011 έχουν αυξηθεί τα θνησιγενή βρέφη κατά 21%, σύμφωνα με τους Γιατρούς του Κόσμου, ενώ το ρωσικό πρακτορείο τονίζει ότι ταυτόχρονα υπάρχει και μεγάλη υπογεννητικότητα στη χώρα.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *