επικαιρότητα

Νέοι προορισμοί από Vueling προς Ελλάδα

πτήσεις από Ρώμη προς Ρόδο 

Το νέο πτητικό πρόγραμμα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου η αεροπορική εταιρεία Vueling. Πρόκειται για ένα δυναμικό ξεκίνημα μεταξύ άλλων... για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε έναρξη απευθείας πτήσεων από τον Ιούνιο του 2014 με 2 πτήσεις ημερησίως από Ρώμη προς Αθήνα, 2 πτήσεις εβδομαδιαίως από Ρώμη προς Ρόδο και Κέρκυρα, 3 πτήσεις εβδομαδιαίως από Ρώμη προς Σαντορίνη και Μύκονο και 2 πτήσεις εβδομαδιαίως από Φλωρεντία προς Μύκονο και Σαντορίνη.
Τα δρομολόγια προς τα περιφερειακά αεροδρόμια είναι προγραμματισμένα να ξεκινούν Ιούνιο και να ολοκληρωθούν Σεπτέμβριο.
Η επιτυχία του εγχειρήματος είναι καθοριστική όχι μόνο για την αύξηση της ιταλικής αγοράς, αλλά και για τη μελλοντική προσέλκυση άλλων αεροπορικών εταιρειών.
Η Vueling Airlines είναι ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και η δεύτερη σε μέγεθος μετά την Iberia . Ιδρύθηκε το 2004 και τo 2009 μετά από έρευνα της Skytrax Research χαρακτηρίστηκε ως η τρίτη εταιρία χαμηλού κόστους στη δυτική Ευρώπη.
Η συμφωνία που έχει η Goldair Handling με την Vueling από τον Ιούνιο του 2007 επεκτάθηκε για να καλύψει τις ανάγκες εξυπηρέτησης των νέων πτήσεων.
Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Καλλίνικος Καλλίνικος δήλωσε: `` Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπουμε την υλοποίηση μακρόχρονων προσπαθειών του Ομίλου μας για απευθείας αεροπορικές συνδέσεις από το εξωτερικό προς την Ελληνική Περιφέρεια``.
money-tourism.blogspot.grParapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά